Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
To sice jo....ale konečná tabulka tu trapnost smazalaTaky úplně nerozumím tomu podceňování Sparty. Ten kádr je silný jako prase. Budou úplně v pohodě hrát o první místo zase. Otázka je, jak jim vydrží hráči zdraví a jak daleko se dostanou v LM a na Spengleru. Hlavně doufám, že proti nim nebudeme v základní části tak trapní, jako sezónou minulou. To byla jedna velká ostuda a ponížení.
Taky bych řekl, že tady tedy Jáchym luxusně zavěsil...Nechci být nějaký zaujatý proti Kondelovi ale paní to sluší víc![]()
To by teoreticky možná smazala, kdybychom je v play off vymlaskli my. Že jsme skončili celkově nad nimi je sice fajn, ale ten zážitek, kdy jsem na vlastní oči viděl 3 ze 4 těch potupných proher s největším rivalem. To mi jen tak z hlavy nezmizí.To sice jo....ale konečná tabulka tu trapnost smazala![]()
Já jsem to pochopil tak, že je to nějaký Američan, ale taky to může být příchod z Ameriky a Lauko.
Můj názor, prostě Spartě nevěřím....nebude nás prohánět....vrátíme ji to i s úrokyJak si na to přišel??
My se Šustrem a Kubou Zbořilem jsme taky nelosovali na kole štěstí a nesedlo jim to tady....tak ale přece si pořídili prověřené hráče a nelosovali to snad na kole štěstí... tomu nevěřím...
Taky úplně nerozumím tomu podceňování Sparty. Ten kádr je silný jako prase. Budou úplně v pohodě hrát o první místo zase. Otázka je, jak jim vydrží hráči zdraví a jak daleko se dostanou v LM a na Spengleru. Hlavně doufám, že proti nim nebudeme v základní části tak trapní, jako sezónou minulou. To byla jedna velká ostuda a ponížení.

Žeby opravdu Luke Kunin??To nebude Lauko..
Jack Roslovic by byl lepší...taky pravák zatím bez smlouvy...Žeby opravdu Luke Kunin??![]()
Toto se líbí uživateli Petr DědekŘekl bych, že na svazu vybuchla bomba ...
![]()
Třesk na hokejovém svazu. Odvolali Hadamczikova ekonoma a dozorčí rady - iDNES.cz
Hokejovým svazem v úterý otřásla závažná podezření, zda nedošlo k milionovým škodám. Výkonný výbor podle našich informací právě proto odvolal ekonoma a blízkého poradce prezidenta Aloise Hadamczika Jana Zikla. Třesk odnesly i dozorčí rady dceřiných firem. Ty v novém složení mají od výboru podle...www.idnes.cz
Tohle bude bolet, ale vlastně z toho celého článku je zajímavé to, že původní dozorčí rady, dozor-dohled, pod kterou se to dělo byla odvolána a stanovena nová, kde jsou dva, Halas a Kmonicek, kteří byly i v té předchozí.Toto se líbí uživateli Petr Dědek![]()
Happy birthday milé fórum, happy birthday to you....tak do dalších mnoho, mnoho let, mnoho štěstí, a zážitků fórum našeDnes má toto fórum 11. narozeniny![]()
![]()
Joo, speciálně tobě posílá Bolta s basou staráčů, víkend je za rohemDoufam, ze nam Pandědek k narozeninám fora nadělí dáreček![]()
S basou? Ja jsem v ocekavani alespon 30ky suduJoo, speciálně tobě posílá Bolta s basou staráčů, víkend je za rohem![]()
![]()
![]()
Misto piva radsi