Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Si platíme noviny, nebo tisk štve, že o sobě nedáváme vědět a proto o nás nyní píšou prakticky denně, hrozny kolik článku na adresu Dynama vyjde
Píšou o nás, protože v pondělí začal tým komplet trénovat a všichni tihle Horáci se na jeden den slétli, udělali pár rozhovorů, napsali si pár postřehů a teď to budou dva týdny ždímat....

Jsem zvědav, kdy nějaký zámořák sesadí Tondu Camaru. Ať už byl jaký chce, tak to byl rozhodně jeden z nejlepších zámořáků za X let. Škoda té hlavy.
Nejlepší - u nás zcela jistě.

Když se nyní psalo o P.Muellerovi, že byl nejlepším zahraničním hráčem naší soutěže, tak dle mne jím klidně "mohl" být právě Camara, ale on byl asi z jiné planety a na život na Zemi se zkrátka neadaptoval 😂

Nejlepší - u nás zcela jistě.

Když se nyní psalo o P.Muellerovi, že byl nejlepším zahraničním hráčem naší soutěže, tak dle mne jím klidně "mohl" být právě Camara, ale on byl asi z jiné planety a na život na Zemi se zkrátka neadaptoval 😂
Jo jak ho jel vyzvednout Samohul na záchytku bylo legendární až jsem se sám divil že to tenkrát nikdo veřejně nerozmaznul

Zajímalo by mě, co je na tom pravdy. Absolutně nechápu, co bychom s ním dělali.

Zajímalo by mě, co je na tom pravdy. Absolutně nechápu, co bychom s ním dělali.
Nabídku od nás opravdu dostal. Do čtvrté lajny místo Mandyho mi to vychází. Vondrc zpátky nalevo, Forman doprava a Mandy do vyšších útoků.

Nabídku od nás opravdu dostal. Do čtvrté lajny místo Mandyho mi to vychází. Vondrc zpátky nalevo, Forman doprava a Mandy do vyšších útoků.
Forman by za mě nedával smysl vůbec, podobných hráčů máme spoustu. Taky jsou důležité přesilovky a je potřeba na ně mít vhodné hráče. Že jsme je v minulé sezóně měli špatné, se nebylo moc divit. Co se týká obránců, tak jsme na tom daleko líp. Útok by v tomhle směru potřeboval ještě vylepšit ideálně o praváka s dobrou střelou.

Naposledy upraveno:
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno