Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Nějak mi letošní léto chybí ta každoroční a velkohubá vyhlášení Sparty v boji o titul. A asi ani nepřijdou, čímž zároveň naznačuji, že je nemusíme suplovat zrovna my. Když ne klub, tak fanoušci. Jsem rád, že se na to zde na fóru koukáme poměrně střídmě. A máme jen ta pozitivní očekávání. Ovšem a zároveň vyfutrovaná argumenty, ne pouhými přáními. Nastávající PO jsem z hlavy zatím vytěsnil, pustím ho tam až v olympijské pauze, soustředím se jen a pouze na základní část.
Mě tenhle tým za posledni 2 roky tak nervově vyškolil, že už jdu do sezóny klidnej bez velikých očekávání. A jestli půjdu potřetí zasebou domů z prohraného 7 finále, tak si snad i před zimákem zařvu:

Vítej stříbrný hattricku! :giggle:

My budeme mít tři první lajny, a cokoliv než 1.místo po základní části je za mě neúspěch.🤷‍♂️

Mě tenhle tým za posledni 2 roky tak nervově vyškolil, že už jdu do sezóny klidnej bez velikých očekávání. A jestli půjdu potřetí zasebou domů z prohraného 7 finále, tak si snad i před zimákem zařvu:

Vítej stříbrný hattricku! :giggle:

:LOL: :LOL: :LOL:
No ty vole!

Sorry za familiární hodnocení. Ale to opravdu zažít nechci. Byť už je ten double za námi, tak si stejně myslím, že proti Třinci jsme na to měli. Na hřišti i v hlavách. O ten rok později to fakt bylo těžší. Tam můžu s klidným svědomím říct, že se nepískalo tendenčně a bez nadržování soupeři. Proběhlo to "relativně" v klidu, byť Pospec starší asi straší mnohé dodnes, povedlo se mu to a my byli opět druzí. Ale bylo to o odhodlání i touze. Jim po porážce Sparty narostla křídla a taky nám vraceli pokaženou pohádku z roku 2012. kdy by byli prvním celkem vyhrajícím titul z předkola.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno