Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Dockas seLauko je ovšem taky levák, stále nám citelně chybí pravák, Kaut bude ještě chvilku mimo sestavu, ale posila velká, o tom žádná.
To bude onTo je ten Lauko, o kterym tady nektery kolega nedavno psal, ze pokud nevyjde zamori, pujde do Sparty? Nebo ne
... a Fíla zapisuje první kladné body, minimálně u některých fans„Jedna z hlavních věcí, proč jsem se rozhodl pro Pardubice, byl trenérský štáb. Filipa Pešána i Karla Mlejnka znám docela dobře. Samozřejmě důležité jsou také ambice," říká Jakub Lauko.
Já to byl, samozřejmě jsem rád, že to tak dopadloTo je ten Lauko, o kterym tady nektery kolega nedavno psal, ze pokud nevyjde zamori, pujde do Sparty? Nebo ne
John nebude devítka v obraněVerze pardubické sestavy s Laukem:
Červenka – Sedlák – Mandát
Smejkal – Kondelík – Kelemen
Kousal – Sobotka – Lauko
Vondráček – Poulíček – Herčík
Hájek, Čerešňák
Mikliš, Gazda
Dvořák, Košťálek
Tourigny, Hrádek
Takhle to je zkopírované z hokej czJohn nebude devítka v obraně![]()
No vidis. Pritom v dobe, kdy jsi psal svuj puvodni post, byl uz dohodnutej tady.Já to byl, samozřejmě jsem rád, že to tak dopadlo
To je jeho bratr z druhého manželství.To je ten Lauko, o kterym tady nektery kolega nedavno psal, ze pokud nevyjde zamori, pujde do Sparty? Nebo ne
Ale zrovna v tu dobu dostal nabombenou igelitku ze SpartyNo vidis. Pritom v dobe, kdy jsi psal svuj puvodni post, byl uz dohodnutej tady.![]()
možná ještě pravák dorazi...ale na přesilovce si myslím, že pozici Kaulyho (one timer na kruhu) bude hrát Gazdič...pravak co má vynikajici strelu...Lauko je ovšem taky levák, stále nám citelně chybí pravák, Kaut bude ještě chvilku mimo sestavu, ale posila velká, o tom žádná.
Tak vím, že nějaké alternativy budou, no uvidíme zda ještě nějaký pravák posílí nás skromný tým.možná ještě pravák dorazi...ale na přesilovce si myslím, že pozici Kaulyho (one timer na kruhu) bude hrát Gazdič...pravak co má vynikajici strelu...
Lauko, určitě nepřišel do třetího útoku ,to si rovnou oprav .....
Verze pardubické sestavy s Laukem:
Červenka – Sedlák – Mandát
Smejkal – Kondelík – Kelemen
Kousal – Sobotka – Lauko
Vondráček – Poulíček – Herčík
Hájek, Čerešňák
Mikliš, Gazda
Dvořák, Košťálek
Tourigny, Hrádek
Mezi námi děvčaty....je to drobnost, ale mohli by to upravit, aby notifikace z appky chodily pod "Déčkem", univerzální zvoneček používá kdejaká ptákovina....Teď konečně přišel ten správnej zvoneček![]()
Je ti odpuštěno....vítej mezi námiJá to byl, samozřejmě jsem rád, že to tak dopadlo
jeden Lauko a uz zase ctu o platovych stropech a omezeni rozpoctu vsude mozne na sitich