Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Ten Richard to je nějaký nový Petr Deep?🤔

Přílohy

• Screenshot_20250801-094209.webp
    Screenshot_20250801-094209.webp
    57.4 KB · Zobrazení: 144
indiana jones waiting GIF

Přijde dnes někdo nebo nepřijde? To je oč tu běží.

Tak to asi nebude až tak žhavý....

Ono kdo ví, jak to všechno bylo, je a bude. Myslím, že pokud pan Rampa někoho poučuje, že "lhát se nemá", měl by si nejprve zamést před svým prahem. Každopádně, že je jedna ruka a jedna prdel s panem Králem a spol je delší dobu patrno.

„Jsme moc rádi, že se Kuba rozhodl pro angažmá v Dynamu. Přichází k nám vysoce kvalitní a pracovitý útočník, který je platný na obou koncích hřiště. Věříme, že v Dynamu nadále výkonnostně poroste a budeme spolu úspěšní,“ říká k nové akvizici Petr Sýkora, sportovní ředitel Dynama.

„Jedna z hlavních věcí, proč jsem se rozhodl pro Pardubice, byl trenérský štáb. Filipa Pešána i Karla Mlejnka znám docela dobře. Samozřejmě důležité jsou také ambice," říká Jakub Lauko. „Mluvil jsem už s Romanem Červenkou, Martinem Kautem a také s dalšíma klukama, se kterými jsem hrál, ať už v mládeži, nebo v reprezentaci. Bude to pro mě příjemnější, když jdu do týmu, kde plno hráčů znám," popisuje nová posila.

„Hraju tvrdě a energicky. Věřím, že jsem dobrý do defenzívy, chci se ale probudit také ofenzivně a přispět týmu i v tomto ohledu," dodává Lauko.

Lauko je ovšem taky levák, stále nám citelně chybí pravák, Kaut bude ještě chvilku mimo sestavu, ale posila velká, o tom žádná.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno