Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Grimley řekl:Je to na domluvě, na tohle povídání jde založit zvlášť forum...myslel jsem , ze az si to sedne, lidi pak budou moct mít přehled k čemu se diskutuje a nebude se muset rolovat několika strankama textu...přijdu z matche tak si ho najdu na fóru a vim ze tam bude diskuze k tomu matche...to samy...budu nasranej na Šebka, zajdu do sekce Brand....
Forum chápete jako název "plkání" třeba...ne ze bude zas jeste jiný forum![]()
WalkingDude řekl:K foru samozrejme diky. Prispevek na provoz rad poslu. Ale neslo by vazne zachovat jen jednu obecnou kecarnu se vsema tematama dohromady? Takhle se uklikam k smrti a muze mi nekde neco uniknout. Ja myslim, se mit vsechno v jednom zadnej gulas nedela, ve starym DF (RIP) to bylo zrovna tak a vyznali jsme se vsichni. Just in case..
Sweník řekl:Já jen, abys mě nechtěl separovat, jak jsi psal HoHovi..![]()
Sweník řekl:Tak nějak to cítím i já, ale možná je to o zvyku. Mimochodem už teď jsme vlastně ve špatném tématu..![]()
Jako asi tu nebude až tak moc lidí, aby se rozdrobili do deseti témat, nevím, no. Nechme to na zakladatelích, bez nich by nebylo vlastně nic.![]()
ivanmik řekl:Ahojda, hlásím se do nového fóra a dík za jeho zrození...![]()
Grimley řekl:Ivane vítej, posílal jsem ti soukromou zprávu, mrkni (vpravo nahoře pod logem)
Ano,to je ono,myslím že sekce BRAND bude velmi vytížená.Grimley řekl:Je to na domluvě, na tohle povídání jde založit zvlášť forum...myslel jsem , ze az si to sedne, lidi pak budou moct mít přehled k čemu se diskutuje a nebude se muset rolovat několika strankama textu...přijdu z matche tak si ho najdu na fóru a vim ze tam bude diskuze k tomu matche...to samy...budu nasranej na Šebka, zajdu do sekce Brand....
Forum chápete jako název "plkání" třeba...ne ze bude zas jeste jiný forum![]()