Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
JirkaPCE řekl:A ještě to zdůvodnit i tím, že potencionální sponzoři se rozhodují jestli klub podporovat, podle toho co si přečtou na diskuzním fóru, to už je spíš k smíchu.
dreamingfish řekl:Doufal jsem, že se něco takového spustí a díky ivanmik za poslání odkazu. Na DF jsem sice většinou chodil jen číst, ale i tak by mi chybělo.
Osobně si rád přečtu příspěvky i od Kafky ,pokud nebudou na téma DUDA.Deathwing2 řekl:Byl bych spíš pro utajení tohohle fóra, aby sem nemohla ta lůza lízt. Kolikrát na starým foru se díky nim nedalo diskutovat, jelikož to obsadili a spamovali tam vesele. Navíc aspoň nebudou mít chvíli co probírat. Oni předtím řešili neustále jenom to, co bylo na pardubickým fóru. Mnohem lepší by bylo, kdyby se nějak odkaz na tohle forum rozšířil mezi fanoušky pardubic bez dávání někde na jiný fora. Lidi na sebe mají maila, tak snad se to nějak podaří. Řada lidí se zná osobně, tak si to můžou říct i na stadionu.
Míra tolerance je sice hodně individuální, ale stojím si za tím, že skutečně vulgárně nebyl napadán ani urážen žádný hráč. Jízlivost, posměšky a ironie je úplně jiná záležitost. A jo, občas to hranice slušnosti skutečně i překračovalo, nicméně stále to bylo v mezích. Nicméně, pokud už byl nějakej hráč či někdo z vedení na "pranýři DF", vždycky si za to mohl sám buďto svým výrokem, jednáním nebo výkonem. Nedá se nic dělat, ale prostě tak to je. Lupeny nejsou za hubičku a pokud se opakovaně tlučeme na hranici play-outu, rozpouštíme tým rychlejc než kyselina a to vše je navíc orámováno velkohubými (a při pohledu na tým i nesmyslnými) prohlášeními o úspěchu, tak se nikdo nesmí divit, že fans jsou kulantně řečeno nespokojení a dávají toto najevo. A pokud konkrétně takovej Nahodil třeba nedokáže kousnout, že vzhledem k jeho předchozímu působení zde je z pohledu fans oprávněně považován za überlempla, tak teď už to má blbý, žádnej Hrabal nezasáhne a nevymaže. Lukáš to bude muset ustát...... :ugeek:PetrS řekl:bylo mi zodpovězeno asi HoHem ,že byli napadáni vulgárně někteří hráči.
Pick řekl:Míra tolerance je sice hodně individuální, ale stojím si za tím, že skutečně vulgárně nebyl napadán ani urážen žádný hráč.
Kely řekl:Ahoj sweníku,
Myslím ,že uzavření DF bylo unáhlené a neštastné.Pokud zavzpomínám jak chtěl jít klub blíže k fanouškům a po 2 letech je zavřené fórum.
Pamatuji hon na Snopka,po prohraném finále se Spartou na Havíře.Lašák to tady k posledku taky dostal sežrat.A nemluvě o Kusém.
Kusý a jeho zel. mužíček to byla kauza ,ale on to bral na DF jako zpětnou vazbu.
PetrS řekl:btw.to jste věděli,že se velmi nenápadně a potichu vrátil Heřman?
Pick řekl:Míra tolerance je sice hodně individuální, ale stojím si za tím, že skutečně vulgárně nebyl napadán ani urážen žádný hráč. Jízlivost, posměšky a ironie je úplně jiná záležitost. A jo, občas to hranice slušnosti skutečně i překračovalo, nicméně stále to bylo v mezích. Nicméně, pokud už byl nějakej hráč či někdo z vedení na "pranýři DF", vždycky si za to mohl sám buďto svým výrokem, jednáním nebo výkonem. Nedá se nic dělat, ale prostě tak to je. Lupeny nejsou za hubičku a pokud se opakovaně tlučeme na hranici play-outu, rozpouštíme tým rychlejc než kyselina a to vše je navíc orámováno velkohubými (a při pohledu na tým i nesmyslnými) prohlášeními o úspěchu, tak se nikdo nesmí divit, že fans jsou kulantně řečeno nespokojení a dávají toto najevo. A pokud konkrétně takovej Nahodil třeba nedokáže kousnout, že vzhledem k jeho předchozímu působení zde je z pohledu fans oprávněně považován za überlempla, tak teď už to má blbý, žádnej Hrabal nezasáhne a nevymaže. Lukáš to bude muset ustát...... :ugeek:
Já jsem právě myslel ,že ten kvůli ŘS tenkrát odešelSweník řekl:Jo, už je to delší dobu, ten pán nemá dobrou pověst, proto o tom nikdo neinformoval a vmísil se jak smrad. Je to asi kamarád RŠ..
Dovolil bych si nesouhlasit. Tyhle fóra na phpBB jsou už dávno zajetý standard a je to jen otázka zvyku. Jakmile si všichni zvyknou a začnou využívat výhody tohohle systému, tak už nikdy nebudou chtít jinak. Dřívější DF byl ve svý podstatě takovej lepší chat a když člověk nebyl za kilo registrovanej, tak to moc funkcí nenabízelo. Tady jde vytvořit spousta tématickejch vláken, kde se dá pořešit výjezd, prodej nějaký relikvie, hospoda, politika prostě všechno bez toho, aby to plevelilo jedno fórum jak by to bylo v případě bývalého DF.Robinzon řekl:Chtělo by to opravdu zjednodušit, nejlépe bez kolonek a přihrádek, diskuze se tak rozmělní a může to ledaskoho odradit. Prostě diskuzní tok bez hledání, v jednoduchosti je síla!