Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Jak už to tu někdo napsal,sami si nasr****i do gatí,akorát HoH ztratil možnost editace.Dobře jim tak

JirkaPCE řekl:
A ještě to zdůvodnit i tím, že potencionální sponzoři se rozhodují jestli klub podporovat, podle toho co si přečtou na diskuzním fóru, to už je spíš k smíchu.

Je to k smíchu, jestli je to pravda, protože minimálně polovina lidí měla rozumnější názory než Šebek, ani bych se sponzorům nedivil.. :)

Co si budeme nalhávat, četla to i média, často pak komentátoři zmiňovali názory fanoušků na dané téma. Nejednomu z nás se dokonce "poštěstilo", že mu příspěvek vyšel v nějakém tištěném nebo internetovém deníku.. ;)

zdravím všechny, tak máme možnost tady klábosit, to je super!!!! doufám,že je Hrabal spokojenej s tím co nám připravil za skvělou novinku.Děkujeme rychlému startu nového DF ;) ;)

:) vitam nove prichozi :) nejlepsi je, ze je to tu v podstate bwz cenzury a bez prudicu :)) holt prirozenej vyvoj :)) diky ze jste dorazili :D

Ahoj všem,
zatím se tady začínám orientovat, přeci jenom jsem staršího data a vše mně trvá trochu déle. :D
Možná by stálo za to dát odkaz na fórum Slavie, už tam byl Výva i Orosená desítka.

Výva už tu někde byl, minimálně u Michala, který to nasměroval sem. Tam psal někdo jiný.

Jinak samozřejmě může dát někdo odkaz na jiná fóra, rád uvidím zase věčně optmistického Oroseného a další.. Ale já si to netroufám, nechme to na našich dvou skvělých moderátorech.

Protože pak je jasné, že se sem začnou cpát i fanoušci z Mtf nebo aspoň monitorovat a zase pomlouvat.. Jako u nich je to síla, ty některé příspěvky proti nám, si říkám, jestli dokáží uvažovat i normálně bez FOP mozkového centra.. :shock:

Ačkoliv tomu se stejně časem nevyhneme, asi to k tomu patří. ;)

Doufal jsem, že se něco takového spustí a díky ivanmik za poslání odkazu. Na DF jsem sice většinou chodil jen číst, ale i tak by mi chybělo.

dreamingfish řekl:
Doufal jsem, že se něco takového spustí a díky ivanmik za poslání odkazu. Na DF jsem sice většinou chodil jen číst, ale i tak by mi chybělo.

Když můžu, tak pomůžu... ;)

Byl bych spíš pro utajení tohohle fóra, aby sem nemohla ta lůza lízt. Kolikrát na starým foru se díky nim nedalo diskutovat, jelikož to obsadili a spamovali tam vesele. Navíc aspoň nebudou mít chvíli co probírat. Oni předtím řešili neustále jenom to, co bylo na pardubickým fóru. Mnohem lepší by bylo, kdyby se nějak odkaz na tohle forum rozšířil mezi fanoušky pardubic bez dávání někde na jiný fora. Lidi na sebe mají maila, tak snad se to nějak podaří. Řada lidí se zná osobně, tak si to můžou říct i na stadionu.

Deathwing2 řekl:
Byl bych spíš pro utajení tohohle fóra, aby sem nemohla ta lůza lízt. Kolikrát na starým foru se díky nim nedalo diskutovat, jelikož to obsadili a spamovali tam vesele. Navíc aspoň nebudou mít chvíli co probírat. Oni předtím řešili neustále jenom to, co bylo na pardubickým fóru. Mnohem lepší by bylo, kdyby se nějak odkaz na tohle forum rozšířil mezi fanoušky pardubic bez dávání někde na jiný fora. Lidi na sebe mají maila, tak snad se to nějak podaří. Řada lidí se zná osobně, tak si to můžou říct i na stadionu.
Osobně si rád přečtu příspěvky i od Kafky ,pokud nebudou na téma DUDA. :) Pokud se tady bude host chovat slušně bude jenom rád za každého diskutujícího.

Ahoj sweníku,
Myslím ,že uzavření DF bylo unáhlené a neštastné.Pokud zavzpomínám jak chtěl jít klub blíže k fanouškům a po 2 letech je zavřené fórum.
Pamatuji hon na Snopka,po prohraném finále se Spartou na Havíře.Lašák to tady k posledku taky dostal sežrat.A nemluvě o Kusém.
Kusý a jeho zel. mužíček to byla kauza ,ale on to bral na DF jako zpětnou vazbu.

to se zrušením DF jako jednou z mála zpětných vazeb ,jsem jim napsal na fcb,bylo mi zodpovězeno asi HoHem ,že byli napadáni vulgárně někteří hráči.Podle mě Hrabal čekal na vhodnou záminku k uzavření

btw.to jste věděli,že se velmi nenápadně a potichu vrátil Heřman?

PetrS řekl:
bylo mi zodpovězeno asi HoHem ,že byli napadáni vulgárně někteří hráči.
Míra tolerance je sice hodně individuální, ale stojím si za tím, že skutečně vulgárně nebyl napadán ani urážen žádný hráč. Jízlivost, posměšky a ironie je úplně jiná záležitost. A jo, občas to hranice slušnosti skutečně i překračovalo, nicméně stále to bylo v mezích. Nicméně, pokud už byl nějakej hráč či někdo z vedení na "pranýři DF", vždycky si za to mohl sám buďto svým výrokem, jednáním nebo výkonem. Nedá se nic dělat, ale prostě tak to je. Lupeny nejsou za hubičku a pokud se opakovaně tlučeme na hranici play-outu, rozpouštíme tým rychlejc než kyselina a to vše je navíc orámováno velkohubými (a při pohledu na tým i nesmyslnými) prohlášeními o úspěchu, tak se nikdo nesmí divit, že fans jsou kulantně řečeno nespokojení a dávají toto najevo. A pokud konkrétně takovej Nahodil třeba nedokáže kousnout, že vzhledem k jeho předchozímu působení zde je z pohledu fans oprávněně považován za überlempla, tak teď už to má blbý, žádnej Hrabal nezasáhne a nevymaže. Lukáš to bude muset ustát...... :ugeek:

Chtělo by to opravdu zjednodušit, nejlépe bez kolonek a přihrádek, diskuze se tak rozmělní a může to ledaskoho odradit. Prostě diskuzní tok bez hledání, v jednoduchosti je síla!

Pick řekl:
Míra tolerance je sice hodně individuální, ale stojím si za tím, že skutečně vulgárně nebyl napadán ani urážen žádný hráč.

Já vim,taky jsem to četl,kdysi se tam nádavalo mnohem víc(někdo tu jíž zmínil jističe,nebo když jsme na dresu měli bobra :D),jak říkám,podle mně vane vítr od Šebka,kterej neunesl to že mu každej nadáva za neschopnost(a co taky,když prohlásí že hokeji moc nerozumí)

Já bych nechal tohle forum takový jaký je teď,obecná diskuzi + diskuze k jednotlivým zápasům

Děkuji všem za gratulace...a snad vše bude v pořádku..Zatím je..

Páááárdubice....v uterý jdu na přátelák...už se těším:-)

Hele co znamená,že jsou tady 3 návštěvníci????to už šmírují držky z mechu? :D

Kely řekl:
Ahoj sweníku,
Myslím ,že uzavření DF bylo unáhlené a neštastné.Pokud zavzpomínám jak chtěl jít klub blíže k fanouškům a po 2 letech je zavřené fórum.
Pamatuji hon na Snopka,po prohraném finále se Spartou na Havíře.Lašák to tady k posledku taky dostal sežrat.A nemluvě o Kusém.
Kusý a jeho zel. mužíček to byla kauza ,ale on to bral na DF jako zpětnou vazbu.

Ahoj, doufal jsem, že se tu brzy objevíš. Poslední dobou jsi mi psal celkem z duše. Bral jsi mi slova přímo z klávesnice.. :)

A samozřejmě i teď jsi trefil přesně. Kusý si mohl totiž dovolit kritiku přijmout. On byl schopný a úspěchy nám pak zacpal ústa. Současné vedení zatím schopné nebylo, takže nám je zacpalo "jinak".

Na Jističe pamatuji, on to pak pro nás podal tak, že ho nestáhli vlastně kvůli nám (ano, byl to ješita), ale pak u Šípa působil, že je na fanoušky skoro pyšný, jak mu dali do kožichu, když s tímhle přišel..

A napadání hráčů? Už jsem to psal včera, vulgární napadání Nahece se Špačkem si HoH vymyslel, nic takového neproběhlo a proto, ač jsem si jeho práce dosud vážil, u mě klesl na úroveň Šebka a spol. Normálně si vymyslel lež, je ho škoda.

Jediný, kdo teď snese přísnější měřítka, je sportovní sekce, tedy Venera s Dušanem. Samozřejmě se nemusí ty příchody povést (Pivko možná dlouhodobě nemocný, gólmany netušíme a Marcinko samozřejmě taky může zklamat), ale já věřím, že když všechny ty (staro)nové tváře zaberou, bude to letos dobré. ;) Hlavně Marcinko musí zapadnout, při dalším průseru s centrem bychom zase mlátili maximálně předkolo..

PetrS řekl:
btw.to jste věděli,že se velmi nenápadně a potichu vrátil Heřman?

Jo, už je to delší dobu, ten pán nemá dobrou pověst, proto o tom nikdo neinformoval a vmísil se jak smrad. Je to asi kamarád RŠ..

Pick řekl:
Míra tolerance je sice hodně individuální, ale stojím si za tím, že skutečně vulgárně nebyl napadán ani urážen žádný hráč. Jízlivost, posměšky a ironie je úplně jiná záležitost. A jo, občas to hranice slušnosti skutečně i překračovalo, nicméně stále to bylo v mezích. Nicméně, pokud už byl nějakej hráč či někdo z vedení na "pranýři DF", vždycky si za to mohl sám buďto svým výrokem, jednáním nebo výkonem. Nedá se nic dělat, ale prostě tak to je. Lupeny nejsou za hubičku a pokud se opakovaně tlučeme na hranici play-outu, rozpouštíme tým rychlejc než kyselina a to vše je navíc orámováno velkohubými (a při pohledu na tým i nesmyslnými) prohlášeními o úspěchu, tak se nikdo nesmí divit, že fans jsou kulantně řečeno nespokojení a dávají toto najevo. A pokud konkrétně takovej Nahodil třeba nedokáže kousnout, že vzhledem k jeho předchozímu působení zde je z pohledu fans oprávněně považován za überlempla, tak teď už to má blbý, žádnej Hrabal nezasáhne a nevymaže. Lukáš to bude muset ustát...... :ugeek:

Krásně napsáno, není co vytknout :!: I ten včerajší obrázek neměl chybu.

Vidím, jede to tu možná lépe než pod HoHem. Obrázek by asi smázl.. :)

Sweník řekl:
Jo, už je to delší dobu, ten pán nemá dobrou pověst, proto o tom nikdo neinformoval a vmísil se jak smrad. Je to asi kamarád RŠ..
Já jsem právě myslel ,že ten kvůli ŘS tenkrát odešel

Ahoj, jsem fanouškem Pardubického hokej již 20 let. Na staré diskuzní fórum jsem nepřispíval, i když jsem ho poměrně často (skoro denně) navštěvoval a jsem hrozně rád, že po nesmyslném zavření oficiálního fóra vynaložil někdo energii a čas a vytvořil toto nové fórum. Děkuji....

Loki vitej mezi nami a at se ti tu libi :)) tady uz bez cenzury a bez prikras :)

:D Dobrá rád se k Vám všem připojím a budu rád když mě přijmete, už i na starém fóru jsem měl kolikrát chuť napsat svůj názor.... ale když jsem viděl jak to naše vedení vede, bylo mi jasné, že to nemá cenu..... :evil:

Robinzon řekl:
Chtělo by to opravdu zjednodušit, nejlépe bez kolonek a přihrádek, diskuze se tak rozmělní a může to ledaskoho odradit. Prostě diskuzní tok bez hledání, v jednoduchosti je síla!
Dovolil bych si nesouhlasit. Tyhle fóra na phpBB jsou už dávno zajetý standard a je to jen otázka zvyku. Jakmile si všichni zvyknou a začnou využívat výhody tohohle systému, tak už nikdy nebudou chtít jinak. Dřívější DF byl ve svý podstatě takovej lepší chat a když člověk nebyl za kilo registrovanej, tak to moc funkcí nenabízelo. Tady jde vytvořit spousta tématickejch vláken, kde se dá pořešit výjezd, prodej nějaký relikvie, hospoda, politika prostě všechno bez toho, aby to plevelilo jedno fórum jak by to bylo v případě bývalého DF.

Takže teď už to bude jen o tom jak si to tady uděláme, takový to tu bude. Takže ještě jednou tvůrcům dík a prosím o citlivé moderování :P :P

Souhlasim s Pickem :) je to o zvyku a v zaveru prijdete na to, ze v sekcich to je daleko prehlednejsi :)) ty zapasy urcite budou takhle udelany, bude v tom poradek a prehled :))

A jak uz jsem rikal, jsme tu rozumni lidi a tak nejaky mazani prispevku snad hergotsebekkrucinal nebude potreba :twisted:

Ahoj. Som rad ze som vas nasiel. :) Predchadzajuce forum som pravidelne citaval a sem tam prispel, tak snad to tu bude fungovat aspon podobne.. ;-) diky..

Vitej :) tvuj nick si pamatuju :) pekne se nam to tu rozrusta :)) Zdravim i mechovske fandy co to tu sleduji z povzdali :shock: :shock: :D

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno