Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
tau se již zalogoval koukám...a on asi také kouká :)

No, df bylo utnuto v momentě, kdy scházelo asi pět minut do oznámení nového prvního centra.
Marcinko už tu byl celkem dlouho avizován a nakonec to Dušan dokázal. Držme si palce, aby brand nepředvedl do třetice kolosální přešlap na tomto důležitém postu.

Btw ještě k webu - digitalmouse už párkrát avizoval pár let nazad, že to v případě utnutí zachrání...i stalo se. Dobrá práce !
Brandu občas nevadilo (sic!), že mešugy hnojej a zasviňujou fórum, asi úmysl...tady maj vyhulíno.

tau řekl:
Tak jsem po týdnu opět online a naštěstí jsem našel tohle DF. Vidím starý známý nicky, takže jsem tady dobře... :-)

Jen něco zkouším, musím se v tomto prostředí DF zdokonalit, holt už nejsem nejmladší :D

Jak vkládáte reakci na vybraný příspěvek, aby se přiložil původní text :D

woe řekl:
Btw ještě k webu - digitalmouse už párkrát avizoval pár let nazad, že to v případě utnutí zachrání...i stalo se. Dobrá práce !

Není to jen moje zásluha, teď v tom má prsty hlavně kolega Grimley :)
Spolupracujeme spolu, teď aktuálně provádím nějaký grafický úpravy a do budoucna chci spustit hezčí web s více funkcema :)

Grimley je kápo, o tom samo vůbec nepochybuju, bude to asi dost sladký ucvaknout zbloudilou pomatenou mešugpvou figuru, která si mohla na df klubu bez problémů zvracet.

Btw Asterix se oženil, s holčinou ze Šumavy, dobrej rozhovor dal....prý v Plzni lidi hodně sportujou a jsou fit... :D

To je šoumen...

A co kolega kafka, ten se hodlá dostavit kdy? :D

Až dá Dudák hattrick nebo bude mít další malér.. :)

Jinak ještě Kula zde není, ten také občas míval zajímavé informace.

tau řekl:
Jeden z důvodů zrušení DF bylo uvedeno "kritika hráčů, zejména Nahodila a Špačka". Toto oddůvodnění mě přijde takový "na vodě". Myslím, že Špačka nikdo nekritizoval, jediný, co se na jeho adresu psal, že zatím nemá na to být třetím centrem, že jeho pozice bude centr ve čtvrtý řadě a střídavý start v první lize - to podle mě není kritika, to je holý fakt.
ad. Nahodil -> na jeho adresu tam padlo jedno asi nepravdivý nařčení, za to se autor výroku omluvil. Jinak jsme kritizovali to, co předvádí na ledě. A podle mě jsme v tomto případě také kritizovali oprávněně. Ostatně po příchodu Marcinka bude opět až pátým centrem pendlujícím mezi Pcemi a Třebíčí. Takže je vidět, že s naší kritikou se ztotožňuje i brand....
Ano, kritizovali jsme brand. Ale proč? Protože jsme po odchodu Noska slyšeli stále stejné řeči shrnuté do "přemýšlíme, co dál...". Proto pak padaly na DF dohady, že nikdo nepřijde, protože nejsou finance atd. Kdyby Šebek narovinu řekl, že centra za Noska hledá a že na něj finance má, tak bysme čekali a nekritizovali (nebo kritizovali, ale mnohem méně).... Kritika brandu byla v tomto směru oprávněná, protože brand fanouškům, jako svému významému sponzorovi, nepodával dostatečné informace. Myslím, že když by Šebkovi zavolal šéf ČSOB pojišťovny a zeptal se jak to bude s novým centrem, dostal by jasnou odpověď. Fanoušci jsou podle mých propočtů druhým nejvýraznějším "sponzorem" klubu, tudíž si taky zaslouží jasné a přímočaré odpovědi....
Myslím, že si brand neuvědomuje, že fanoušci jsou pro klubovou pokladnu velice důlěžití. Ano, jsou tady facebooky, instagramy a další moderní technologie. V tomhle klub funguje na 100%. Ale obyčejná komunikace "narovinu", tam to značně skřípalo.... Je mi jasný, že brand nemůže vyslepičit všechno. Ale říct narovinu "centra chceme" v tom snad problém žádný není....

Jasně, že to byly zástupné důvody...btw jsem rád, že už mám permici koupenou, na fejsbíčku už má klub přes 54000 lovískovačů. Bude asi problém se na zimák vůbec dostat.

tau řekl:
Jeden z důvodů zrušení DF bylo uvedeno "kritika hráčů, zejména Nahodila a Špačka". Toto oddůvodnění mě přijde takový "na vodě". Myslím, že Špačka nikdo nekritizoval, jediný, co se na jeho adresu psal, že zatím nemá na to být třetím centrem, že jeho pozice bude centr ve čtvrtý řadě a střídavý start v první lize - to podle mě není kritika, to je holý fakt.
ad. Nahodil -> na jeho adresu tam padlo jedno asi nepravdivý nařčení, za to se autor výroku omluvil. Jinak jsme kritizovali to, co předvádí na ledě. A podle mě jsme v tomto případě také kritizovali oprávněně. Ostatně po příchodu Marcinka bude opět až pátým centrem pendlujícím mezi Pcemi a Třebíčí. Takže je vidět, že s naší kritikou se ztotožňuje i brand....
Ano, kritizovali jsme brand. Ale proč? Protože jsme po odchodu Noska slyšeli stále stejné řeči shrnuté do "přemýšlíme, co dál...". Proto pak padaly na DF dohady, že nikdo nepřijde, protože nejsou finance atd. Kdyby Šebek narovinu řekl, že centra za Noska hledá a že na něj finance má, tak bysme čekali a nekritizovali (nebo kritizovali, ale mnohem méně).... Kritika brandu byla v tomto směru oprávněná, protože brand fanouškům, jako svému významému sponzorovi, nepodával dostatečné informace. Myslím, že když by Šebkovi zavolal šéf ČSOB pojišťovny a zeptal se jak to bude s novým centrem, dostal by jasnou odpověď. Fanoušci jsou podle mých propočtů druhým nejvýraznějším "sponzorem" klubu, tudíž si taky zaslouží jasné a přímočaré odpovědi....
Myslím, že si brand neuvědomuje, že fanoušci jsou pro klubovou pokladnu velice důlěžití. Ano, jsou tady facebooky, instagramy a další moderní technologie. V tomhle klub funguje na 100%. Ale obyčejná komunikace "narovinu", tam to značně skřípalo.... Je mi jasný, že brand nemůže vyslepičit všechno. Ale říct narovinu "centra chceme" v tom snad problém žádný není....

Tak již jsem to zde říkal, kritika Nahodila a dalších hráčů posloužila k ukončení DF. Očekával jsem to již dávno. Já si to s Nahodilem vyříkal a byl jsem mile potěšen jeho otevřeností. Řadu okolností jsem díky tomu přehodnotil. Můj názor na jeho přínos ve hře se však nemění. S příchodem Marcinka mu opět zůstane pověstný černý Petr.

S tvým hodnocením fanoušků jako 2. největším sponzorem nelze než souhlasit. Také bych ocenil větší vstřícnost vůči lidem, kteří jsou ochotni si za shlédnutí hokeje zaplatit. ;)

V minulosti se mi nejvíce líbilo vyjádření J.Dopity, který po neúspěšné sezóně (byli jsme 3), prohlásil, že nesplnil očekávání a rozhodl se o rok prodloužit smlouvu, která byla nižší než ta první (jak to skončilo víme všichni).

Muf řekl:
V minulosti se mi nejvíce líbilo vyjádření J.Dopity, který po neúspěšné sezóně (byli jsme 3), prohlásil, že nesplnil očekávání a rozhodl se o rok prodloužit smlouvu, která byla nižší než ta první (jak to skončilo víme všichni).

Jestli myslíš jeho sezonu 2003/2004, tak to jsme přece vyhráli základní část a rupli v prvním kole s Plzní, která měla jen tři obránce. Takže pátí.. :)

Ja ked si spomeniem ako bol v sezone 2005 a potom aj v nasledujucej urazany Lasak jednym z miestnych ctitelov, tak mi posledna kritika Nahodila pride ako otcovske pohladenie. :)

papo 33 řekl:
Ja ked si spomeniem ako bol v sezone 2005 a potom aj v nasledujucej urazany Lasak jednym z miestnych ctitelov, tak mi posledna kritika Nahodila pride ako otcovske pohladenie. :)

jj a to nebyl jenom Lašák,já si pamatuju hodně na Haška na začátku,na něm taky nezůstala nit suchá.Nebo Ružička to taky dost schytal .Podle mě Hrabal potřeboval jenom záminku

Ano, zavření DF na ofiko stránkách byla malost, ubohost a vlastně zároveň krok proti třetinovému vlastníkovi klubu. Žádat o podporu ve jménu fanoušků (voličů) u Magistrátu, to bylo fajn, ale pokud tito fanoušci poukazují na nesrovnalosti, řeší se to zavřením fóra. Vox populi, vox dei. Volby nejsou tak daleko...
Myslím si, že nikdo Lukáše Nahodila neurážel, jen bylo ve většině názorů vyjádřeno přesvědčení, že na centra do prvních dvou útoků nemá. Teď nastal čas, aby všem ukázal opak. Je to na něm. Prostor na to mít určitě bude. O Špačkovi nevím, že by se psalo něco hanlivého, jen se spekulovalo o jeho odchodu za Atlantik. No a evergreen je vrchnost. Jsem velmi rád za příchod Toma Marcinka, urostlého a šikovného centra potřebujeme. Dušanovi hrozně moc fandím, ale pokud jeho nadřízeným bude pán, který vlastně hokeji nerozumí, tak stejně nic nezmůže.
Přeji hezký nedělní večer. P.S. Nic není víc, než naše Dynamo!!!! Pardubice ole!

Určitě jste si všimli, že se forum lehce změnilo, doporučuju jednou za čas kouknout do tohoto tématu: http://hcpcefans.cz/viewtopic.php?f=12&t=10 :)

Jinak tady taková malá zajímavost, odkud že to máme nejvíce přístupů na naše forum :lol:

Jinak celkově máme 688 unikátních přístupů od počátku fora (1.8.2014)

Hráči Špaček a Nahodil nebyli nijak ostouzeni...šlo o to, že jim klub přisuzoval posty v týmu, na které ti dva neměli.

Nahec v návaznosti na minulé působení zde a Špaček v návaznosti na svůj věk. Nikdo nepsal, že je nemehlo. Je to přeci reprezentant U18. Již o nic nejde..klub nemusí hlídat rebelující, my máme možnost diskutovat bez cenzury, mešugy dostanou odchod na párek, pokud si tu pustí na špacír své nevymáchané tlamy...hráči ani management si tu nebude noc číst...udála se dobrá věc pro všechny.

Grimley řekl:
Jinak tady taková malá zajímavost, odkud že to máme nejvíce přístupů na naše forum :lol:

Jinak celkově máme 688 unikátních přístupů od počátku fora (1.8.2014)

Eee..můj proklik přes webovej rozcestník :-D

Dobře to pozadí. Palec hore

Nazdar, tak jsem objevil tohle fórum. Doufám, že budu vítán. Na to oficiální jsem občas psával, takže si na mě možná vzpomenete. Tomuhle zatím moc nerozumím, takže jenhle příspěvek je spíš taková zkouška.

Při hledání tohohle fóra jsem vygůglil tyhle stránky: http://ww.fanshcpce.kvalitne.cz/
Dovolil jsem si tam ukrást fotku :D Jestli víte, čí ty stránky jsou, tak že se omlouvám. Každopádně moc aktuální nejsou.

Tak já dorazil taky touto oklikou :D ... vrátil jsem se po víkendu do civilizace a chtěl jsem zjistit cože je nového okolo parubického hokeje... tak jsem vlezl do "Jámy Lvové" a ejhle, odkaz na nové DF :mrgreen:

Vítám nového člena, vidíme, že alespoň na něco je dobrý diskuzní forum severních sousedů :D

/vítám i pana HoHa :twisted: , pokud je pod tímto nickem opravdu on /

Abych mohl forum co nejvíce zpřístupnit všem, poprosím o malou zpětnou vazbu prostřednictvím hlasování v anketě na začátku tohoto tématu :) děkuji

PS.: během dneška budou noví, lepší smajlíci :twisted:

Přeji této nové diskusi - věcnost i věčnost, slušnost, odbornost, hodně srandy. Dobrý počin ! Dávám palec hore. :!:

tau řekl:
Jsem včera zkouknul led ve velký hale a posunutí modrých čar k sobě je opravdu hodně viditelný.... Místa ve třetinách je fakt hodně. Tým, kterej bude mít dokonale nacvičený přesilovky by z toho mohl výrazně těžit. Bránící čtveřice bude mít hodně práce, aby protihráče nějak ubránila. Podle mě se začne bránit spíš pasivně - vykrývat místo před vlastním brankářem. Aktivně odbráněná přesilovka s těsným přístupem k útočícím hráčům bude výjimečná, protože bránící čtveřice to těžko ubruslí. Naopak útočící pětice bude přesilovku hrát hlavně přes hráče na modrý. Myslím, že by to mohlo vyhovovat Sejkovi. Na modrý, resp. mezi modrou a vrcholy kruhů, bude mít hodně prostoru...
Taky si myslím, že by nám to mohlo pomoct. Naše přesilovka měla 2 slabiny. Čitelnost (hlavně ohledně přihrávky na Sýkoru) a takový "hračičkování" u pravýho mantinelu, kdy se pak dost často stalo, že rozehrávající hráč (Zohorna, Kolář) byl vytlačen k modrý čáře a pod tlakem pak puk často ztratil. Sýkora na modrý čitelnej sice bude i dál, ale soupeř už by neměl stíhat dojíždět. I Zohorna s Kolářem si budou dál hrát s pukem, ale už by se neměli dostávat pod takovej tlak protihráče. Uvidíme, co to přinese.

Docela jsem taky zvědavej, co přinese hybridní icing (snad už mají kluby o svazu přesně znění a vyjasnění pravidel...). Jsou tady hráči, kteří by i téhle změny mohli využívat... :)

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno