Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Za tento text a názor Ti velice děkuji. Ani nechápu to nadšení z posledního článku. Bylo tam snad něco nového?Máš na něj tenhle názor dlouhodobě a vlastně všechno je to pravda, nemám nic proti. On tématu rozumí, dokáže popsat, dát argument.
Přesto budu v názoru na něj v opozici. Může být sebelepší hokejový odborník, ale když jde dlouhodobě na ruku tomu špinavýmu cirkusu ze severu, neřku-li ho vyloženě kryje a témata, na kterých by nás půl sezóny cupoval, cíleně přechází, aby neškodil jejich mediálnímu obrazu, tak ho nemůžu považovat za dobrého žurnalistu, bez ohledu, jak čemu rozumí, ale jen a pouze za prodejnou, slovy klasika, mediální mrdku.
Přesně to síto je prostě brutální. A to vyhráli trochu jiný turnajJinak v juniorce je dost šikovnejch kluků - vlastně "B" tým je hodně mladý.
Ale oni musí to, co se jim povedlo v mládeži zopakovat v dospělým hokeji, tj. udělat třeba SMF s "B" týmem! Podobně jako Litomeřice třeba ...to jim cestu do "A" otevře daleko víc, než titul s junkama (jakkoliv jsem na ně hrdej a je vidět, že tam velký potenciál je).
Ale kdo z týmu mistrů 2000 a 2001 hrál stabilně extraligu lze dohleda na elite ...nebylo jich málo, ale třeba namátkou ti co byli hodně vidět: Pepa Vítek, Albín Podstavek, Ondra Látal, to z různých důvodů nedali.
Velký souhlas, za mě je pan Ryšavý alias Vápno novinářská sračkaMáš na něj tenhle názor dlouhodobě a vlastně všechno je to pravda, nemám nic proti. On tématu rozumí, dokáže popsat, dát argument.
Přesto budu v názoru na něj v opozici. Může být sebelepší hokejový odborník, ale když jde dlouhodobě na ruku tomu špinavýmu cirkusu ze severu, neřku-li ho vyloženě kryje a témata, na kterých by nás půl sezóny cupoval, cíleně přechází, aby neškodil jejich mediálnímu obrazu, tak ho nemůžu považovat za dobrého žurnalistu, bez ohledu, jak čemu rozumí, ale jen a pouze za prodejnou, slovy klasika, mediální mrdku.
jsem rád že jsme Soba vzali do Hockeytownu...![]()
Sobotka: Odchod ze Sparty mě zklamal, je to pryč. Dynamo? Dal jsem i na Červuse
Stal se velkým letním přestupovým hitem. Jakmile Vladimír Sobotka uslyšel od lidí na Spartě, že se s ním dál nepočítá, v Pardubicích zbystřili. Pikantní přesun z jednoho velkoklubu do druhého byl rychle rozpečen i ukuchtěn. Osmatřicetiletý útočník a dlouholetá tvář pražského souboru se teď znovu...isport.blesk.cz
#zjinéhosoudku
Miguël
Tak pozor na pravopis.![]()
správněPamatujte na moje slova, dneska co řeknu, ten kluk bude největší překvapení extraligy, nám všem ukáže....a věřím minimálně 3 roky, že tu bude...bude ozdobou extraligy...věřím mu....
Co nám chce básník říci
byl by možná ozdobu extraligy... pokud by v takovém případě ale nešel do NHLPamatujte na moje slova, dneska co řeknu, ten kluk bude největší překvapení extraligy, nám všem ukáže....a věřím minimálně 3 roky, že tu bude...bude ozdobou extraligy...věřím mu....
Pokud tedy píše jen o klubech, kde mu to vydělá zlaťák a cíleně víří vodu a doping mu žíly úplně netrhá, tak podle mě splňuje definici mediální mrdky...Hradec nikoho nezajímá, nemá to čtenáře. Kdo kromě nás a těch pár fanoušků MHK si otevře článek o Hradci? Je to asi tak "atraktivní" jako článek o Olomouci nebo Boleslavi. V extralize je jen pár velkých klubů, které jsou i mediálně zajímavé. My, Sparta, Brno, s odstupem pak Třinec a když dáš do nadpisu Jágra, tak možná Kladno. Navíc když se podívám jak v Hradci dělají fotbal a jak se vyvíjí návštěvnost na fotbale a hokeji nebo jak přechází sponzoři, tak hradecký hokej můžeme pomalu přestat řešit, půjde úplně do prdele, stejně jako pardubický fotbal.
Jasně, kdyby ty hradecké kauzy byly u nás nebo na Spartě, tak dostanou mnohonásobné mediální pokrytí, protože by to pořád mělo početné obecenstvo. To je holt úděl velkoklubů. Ale kolik lidí by zajímaly opakované články o dopingu v HK nebo Olomouci?
Takže můžeme se spolu shodnout, že Hradec měl mediálně určitě dostat naloženo mnohem víc, ale už se neshodneme v tom důvodu proč se tak nestalo. Podle tebe je to záměr prodejné mediální mrdky, podle mě je to prostá absence poptávky.
Chtěl jsem v tomto duchu napsat pár dní zpátky.![]()
Kousal: Loňská sezona byla slabší, ale o to větší mám chuť. Co konec parťáka Radila?
Hokejový útočník Robert Kousal má před sebou poslední rok smlouvy v Pardubicích. Za tři měsíce oslaví půlkulatiny a má v plánu odehrát životní sezonu. Tak trochu i za velké kamarády, kteří nedávno v Dynamu skončili.www.idnes.cz
Bude skvělej, už teď dávám na Tvoje slova.Pamatujte na moje slova, dneska co řeknu, ten kluk bude největší překvapení extraligy, nám všem ukáže....a věřím minimálně 3 roky, že tu bude...bude ozdobou extraligy...věřím mu....
Souhlas.Kousy tady zůstal v době největších sraček, kdy mohl jít do zahraničí. Má sebereflexi a ví, že sezona od něj nebyla nejlepší, což jsme třeba od Radila neslyšeli. Z lajny Kousal-Zohorna-Radil mi byl vždycky nejbližší a jsem moc rád, že z jejich trojice tady zůstal právě on. Věřím, že má týmu ještě co dát a v nové sezoně uvidíme tu nejlepší možnou verzi Kousyho, těším se na něj!
Moc bych se na mladé neupínal.Mě to nedá se nezeptat jak jsou na tom mládežnický výběry? Jsou tam přenusy mezi kategoriemi, u junků odchod do "B" ...
Jediná posila co jsem v létě zaznamenal je gólman z Plzně - Václav Osvald. V minulých letech se skauting docela vytáhl, jeden je zvědavej co se v tý mládeži děje...a mnoho informací není.
Občas něco napíše tau, fansDKnL "zmizel" ...
Fíla se bojí
#připomínámesi #archivypromlouvají
Jo, to pobavilo.....Od vyšších klubových míst však nepřišla zelená pro dohodu. „Stala se manažerská chyba ze strany Hradce, Peter se pak naštval a odešel do Brna,“ připojil Bednář.
![]()
Mueller měl hrát za Hradec, ne v Kometě. Manažerská chyba, tvrdí Bednář v Zimáku
Česká nejvyšší hokejová soutěž vypukne až na začátku září, ale extraligové kluby se již pečlivě chystají. Co nového se v týmech děje? O aktuální informace se podělili redaktoři deníku Sport Miroslav Horák, Filip Ardon, Patrik Czepiec a tradiční host Jaroslav Bednář, kteří se věnovali i bohaté...isport.blesk.cz
Tak ten příspěvek je 2014.Jaký má ten příspěvek Dariny důvod krom toho, že přiznává,že je dobrá fakt jen na držení mikrofonu? Něco se děje personálně?