Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Máš na něj tenhle názor dlouhodobě a vlastně všechno je to pravda, nemám nic proti. On tématu rozumí, dokáže popsat, dát argument.

Přesto budu v názoru na něj v opozici. Může být sebelepší hokejový odborník, ale když jde dlouhodobě na ruku tomu špinavýmu cirkusu ze severu, neřku-li ho vyloženě kryje a témata, na kterých by nás půl sezóny cupoval, cíleně přechází, aby neškodil jejich mediálnímu obrazu, tak ho nemůžu považovat za dobrého žurnalistu, bez ohledu, jak čemu rozumí, ale jen a pouze za prodejnou, slovy klasika, mediální mrdku.
Za tento text a názor Ti velice děkuji. Ani nechápu to nadšení z posledního článku. Bylo tam snad něco nového?

Jinak v juniorce je dost šikovnejch kluků - vlastně "B" tým je hodně mladý.
Ale oni musí to, co se jim povedlo v mládeži zopakovat v dospělým hokeji, tj. udělat třeba SMF s "B" týmem! Podobně jako Litomeřice třeba ...to jim cestu do "A" otevře daleko víc, než titul s junkama (jakkoliv jsem na ně hrdej a je vidět, že tam velký potenciál je).
Ale kdo z týmu mistrů 2000 a 2001 hrál stabilně extraligu lze dohleda na elite ...nebylo jich málo, ale třeba namátkou ti co byli hodně vidět: Pepa Vítek, Albín Podstavek, Ondra Látal, to z různých důvodů nedali.
Přesně to síto je prostě brutální. A to vyhráli trochu jiný turnaj

Naposledy upraveno:
Máš na něj tenhle názor dlouhodobě a vlastně všechno je to pravda, nemám nic proti. On tématu rozumí, dokáže popsat, dát argument.

Přesto budu v názoru na něj v opozici. Může být sebelepší hokejový odborník, ale když jde dlouhodobě na ruku tomu špinavýmu cirkusu ze severu, neřku-li ho vyloženě kryje a témata, na kterých by nás půl sezóny cupoval, cíleně přechází, aby neškodil jejich mediálnímu obrazu, tak ho nemůžu považovat za dobrého žurnalistu, bez ohledu, jak čemu rozumí, ale jen a pouze za prodejnou, slovy klasika, mediální mrdku.
Velký souhlas, za mě je pan Ryšavý alias Vápno novinářská sračka

jsem rád že jsme Soba vzali do Hockeytownu... 👍🏻

Pamatujte na moje slova, dneska co řeknu, ten kluk bude největší překvapení extraligy, nám všem ukáže....a věřím minimálně 3 roky, že tu bude...bude ozdobou extraligy...věřím mu....
byl by možná ozdobu extraligy... pokud by v takovém případě ale nešel do NHL

Hradec nikoho nezajímá, nemá to čtenáře. Kdo kromě nás a těch pár fanoušků MHK si otevře článek o Hradci? Je to asi tak "atraktivní" jako článek o Olomouci nebo Boleslavi. V extralize je jen pár velkých klubů, které jsou i mediálně zajímavé. My, Sparta, Brno, s odstupem pak Třinec a když dáš do nadpisu Jágra, tak možná Kladno. Navíc když se podívám jak v Hradci dělají fotbal a jak se vyvíjí návštěvnost na fotbale a hokeji nebo jak přechází sponzoři, tak hradecký hokej můžeme pomalu přestat řešit, půjde úplně do prdele, stejně jako pardubický fotbal.

Jasně, kdyby ty hradecké kauzy byly u nás nebo na Spartě, tak dostanou mnohonásobné mediální pokrytí, protože by to pořád mělo početné obecenstvo. To je holt úděl velkoklubů. Ale kolik lidí by zajímaly opakované články o dopingu v HK nebo Olomouci?

Takže můžeme se spolu shodnout, že Hradec měl mediálně určitě dostat naloženo mnohem víc, ale už se neshodneme v tom důvodu proč se tak nestalo. Podle tebe je to záměr prodejné mediální mrdky, podle mě je to prostá absence poptávky.
Pokud tedy píše jen o klubech, kde mu to vydělá zlaťák a cíleně víří vodu a doping mu žíly úplně netrhá, tak podle mě splňuje definici mediální mrdky...

My jsme si něčím prošli. Že je období, kdy nejsou finance, netrefíš management a na to konto ani hráče a celé se Ti to začne hroutit, to se může stát. Ok, zasypal nás vápnem. Beru, sportovně jsme si to zasloužili.

Že někdo hromadně dopuje, aby vyhrál semifinálovou sérii a pak má ještě drzost si pověsit plachtu, to mu za ty skoro dva roky řešení dalo tak na jeden a půl článku, kde to ještě spíš zlehčoval. A že toho tam je za poslední dobu mnohem víc..

Kvalitní žurnalistika bere silná témata a těmi se snaží získat čtenáře. Ne že vezmeš čtenářskou poptávku a na tu uměle vytváříš obsah. Proto na něj mám názor jakej mám.

Od vyšších klubových míst však nepřišla zelená pro dohodu. „Stala se manažerská chyba ze strany Hradce, Peter se pak naštval a odešel do Brna,“ připojil Bednář.
:rolleyes:

Chtěl jsem v tomto duchu napsat pár dní zpátky.
Tipuji, že Kousy může díky novým parťákům hodně poskočit s výkonem nahoru.
Že z trojice Zohorna, Kousal, Radil zůstal právě on mne vůbec nepřekvapilo😉

Pamatujte na moje slova, dneska co řeknu, ten kluk bude největší překvapení extraligy, nám všem ukáže....a věřím minimálně 3 roky, že tu bude...bude ozdobou extraligy...věřím mu....
Bude skvělej, už teď dávám na Tvoje slova.

Kousy tady zůstal v době největších sraček, kdy mohl jít do zahraničí. Má sebereflexi a ví, že sezona od něj nebyla nejlepší, což jsme třeba od Radila neslyšeli. Z lajny Kousal-Zohorna-Radil mi byl vždycky nejbližší a jsem moc rád, že z jejich trojice tady zůstal právě on. Věřím, že má týmu ještě co dát a v nové sezoně uvidíme tu nejlepší možnou verzi Kousyho, těším se na něj!

Kousy tady zůstal v době největších sraček, kdy mohl jít do zahraničí. Má sebereflexi a ví, že sezona od něj nebyla nejlepší, což jsme třeba od Radila neslyšeli. Z lajny Kousal-Zohorna-Radil mi byl vždycky nejbližší a jsem moc rád, že z jejich trojice tady zůstal právě on. Věřím, že má týmu ještě co dát a v nové sezoně uvidíme tu nejlepší možnou verzi Kousyho, těším se na něj!
Souhlas.

No a jinak si značíme, třetí minuta zápasu, vyloučení Robert Kousal, dvě minuty sekání 🙂

I když. Zradil bude asi první lajna 😎

Mě to nedá se nezeptat jak jsou na tom mládežnický výběry? Jsou tam přenusy mezi kategoriemi, u junků odchod do "B" ...
Jediná posila co jsem v létě zaznamenal je gólman z Plzně - Václav Osvald. V minulých letech se skauting docela vytáhl, jeden je zvědavej co se v tý mládeži děje :) ...a mnoho informací není.
Občas něco napíše tau, fansDKnL "zmizel" ...

Mě to nedá se nezeptat jak jsou na tom mládežnický výběry? Jsou tam přenusy mezi kategoriemi, u junků odchod do "B" ...
Jediná posila co jsem v létě zaznamenal je gólman z Plzně - Václav Osvald. V minulých letech se skauting docela vytáhl, jeden je zvědavej co se v tý mládeži děje :) ...a mnoho informací není.
Občas něco napíše tau, fansDKnL "zmizel" ...
Moc bych se na mladé neupínal.

Vlastně jde celkem o paradox.
Při těch našich nákupech a ambicích mi to nedává moc smysl tu dělat to Béčko, přípravku pro mladé, kteří pokud na to jen trochu mají, jdou za moře do těch jejich pralesů.
Jasný, pak jsou tu naopak veteráni pro případnou výpomoc, viz Bambus...ale stejně, mně to B tolik smyslu nedává.

A pokud mladí nemají výjimečnou kvalitu, tak budou odcházet do low-cost týmů v rámci republiky, případně do tuzemských pralesů.
Každý by tu rád měl nějakého odskočeného mlaďáka, ale ti mizí za moře nebo do Skandinavie už v hodně ranném věku.
Jasný, v Chrudimi si mohou dojít na celkem dobrý hokej, ale to na mém názoru nic moc nemění.
B je projekt na polechtání ega. Schválně by mě zajímalo, jestli vyprodukuje alespoň jednoho trvalého hráče pro A.
Doba je jinde.

Já béčko nevidím jako rozmar pana majitele, ale jako vrchol pyramidy mládežnické akademie. A i jisté lákadlo pro případné nákupy v mládežnických kategoriích, proto jsme taky uzavřeli dohodu se Žďárem v druhé lize. Každý rok nám mládežnický hokej vyplivne kvantum hráčů, kterým pokud o ně máme dále zájem, je třeba najít další angažmá k jejich rozvoji. A to je sakra těžká práce. Takhle nám tato starost odpadá, máme ji vyřešenou. A zároveň hráč vidí linku svého rozvoje do nějakých třiadvaceti let a může se soustředit jen na hokej. Sportovní zázemí, ubytování i stravovaní a hlavně školu, to už mají dneska ty nejlepší akademie dávno zařízené a vyřešené. Ale garanci první a druhé ligy máme v republice jediní, klasickou farmu má pak ještě WERK. Sparta pak dohodu s Litoměřicemi a nově i Budějice s Táborem.
Tohle se sice netýká těch nejlepších v mládežnických kategoriích. Ti si zvolí skandinávskou cestu nebo vyrazí rovnou za louži, je to přirozené. Mě by statisticky zajímal počet cizinců v amerických a kanadských mládežnických soutěžích, i s tím, že hráči z Finska a Švédska asi zůstávají raději doma. Ale to je můj dohad. A vrátím se zpátky k nám - když od nás odejde nějaký dorostenec či junior ven a neodejde ve zlém, pak pokud se bude vracet, tak má kam. Samozřejmě nejsme žádná charita, musí mít klub na hráči nějaký zájem.

Od vyšších klubových míst však nepřišla zelená pro dohodu. „Stala se manažerská chyba ze strany Hradce, Peter se pak naštval a odešel do Brna,“ připojil Bednář.
:rolleyes:
Jo, to pobavilo.....
Bednář je génius!!!!

Konečne dnes nastalo největší posílení, jsem za to rád, myslím ze do sezony jsme po tomto dobře složení.

Rozumím zde steskům na vytížení Herči, ale buďme realisti, první dvě lajny za co? Naposledy první dvě lajny v lepším klubu z mladých zvládnul jen Nečas. Když by přišel Lauko, tak mame s Kautem 12 špičkových hráčů pro své role. Samozřejmě Kaut nebude nějaký čas, nějaké další zranění přijdou, tak si zahraje dostatečně, ale pevné misto v prvních dvou? Nebuďme blázni.

Sobotka - dobrý rozhovor, je vidět ze to je myšlenkově dobře nasměrováno, najít si roli v týmu, každý. Mimochodem klub mi vychválil ten Červus, který podle mnohých tady byl jen kvůli penězum s vůbec tady nechtěl být, sralo ho to zde. No asi tak.

Za Kousyho ze zůstal jsem rad, ačkoliv mne sral, občas, často, tak vlastně z perspektivy a z té trojice to bylo smysluplné. Zohy už je proste starší a přijmout roli ve čtvrté nechtěl, tak ji bude brousit v Brně, ehm, Radil podle soupisky a jeho nastavení by se fakt nevešel ani do té páté, tam st jsou pravé Herca, Formánek, případně Rákoska, Stránský z béčka, kteří budou plně vytíženi a v případě zranění si áčko dají s chutí, a ne s despektem.

Jaký má ten příspěvek Dariny důvod krom toho, že přiznává,že je dobrá fakt jen na držení mikrofonu? Něco se děje personálně?
Tak ten příspěvek je 2014.

Já spíš nechápu, co tím vůbec chtěla říct. Nebo ... to chtěla jako říct, že v televizi budou moct pracovat jen vyvolení ageofertu? Tak to se teda asi ztrapnila, když je v televizi dál.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno