karel.opletal
Střelec od modré
- 66
- 12
Nebo to naše vemeno jak si dalo vlatnňákaNevím proč ale mě jako první napadl Libor Barta![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Nebo to naše vemeno jak si dalo vlatnňákaNevím proč ale mě jako první napadl Libor Barta![]()
Ať je jakýkoliv, tak bych řekl, že je mnoho násobně lepší, než Horák ze sportu....Ryšavka má v mnoha věcech pravdu, neříkám, že ve všem, ale tady na fóru si to někteří nechtějí přiznat, a jen ho haní....a nadávají mu, novinářká práce není lehká, myslí si to, ale opravdu není, já sem taky napsal pár sportovních článků, na jedné online hře, a ne každému se to páčiloZájemci si mohou počíst. Ačkoliv nás tam z 90% Ryšavka jen chválí, tak tady stejně zase dostane naloženo jako vždy.
![]()
Silný trenér, majitel nevyhlašuje válku. Jako kdyby se Pardubice poučily - Seznam Zprávy
Největší bolest se v hokejovém světě dostaví po porážce v sedmém finále. Pohár je blízko, možná stačí jeden gól. Ale slaví se jinde. Pardubice sedmou bitvu prohrály dvakrát v řadě. Léto ukazuje, že se patrně začínají učit z chyb.www.seznamzpravy.cz
A jaký vliv na zisk titulu má 18.kolo v říjnu v Olomouci?Já to nechápu, co pořád máte s těma mlaďákama? Tak buď chceme titul a tím pádem tu pro ně místo není a nebo budeme hrát mladíky, ale budeme rádi za SF.
Martinec, Novák, Štastný nebo Koukal, Kolář, Průcha se objeví jednou za x dekád a nikoho takového zatím nemáme.
Promiň, ale extraliga juniorů není známka kvality. Třeba jejich kapitán se neprobojoval ani do B teamu PceA jaký vliv na zisk titulu má 18.kolo v říjnu v Olomouci?
Jak víš, že někdo z juniorů není budoucí Martinec, Novák, Štastný nebo Koukal, Kolář, Průcha, když jim nedáš tech 10 minut za zápas. Teda, pokud jsi Bob McKenzie, tak ok, pak bych měl tendenci ti věřit, ale mám dojem, že on na naše forum nechodí. Kdy jindy chceš dát mlaďákům šanci, než po sezóně, kdy vyhráli titul - dokázali, že na to vyhrát soutěž mají, jak schopnosti tak hlavu. B-tým se nad očekávání předvedl i v situaci, kdy jsme jim vybrakovali tým pro potřeby A, kvůli zraněním. Kdyby junioři drhli dno, tak s tebou budu souhlasit, ale v té situaci nejsme.
Za mě je to až prosinec, kdy je čas na úsudky o kvalitě hráčů a doplnění týmu, navíc v té době prostě víš mnohem líp, jaký hráč ti typologicky chybí. Mě prostě mnohem víc baví sledovat mlaďáky, kteří se o to porvou a překvapí - z toho mám pak radost dlouhodobě. Kdežto když se takhle v červenci koupí dáreček, tak jasně, radost mám, ale jen krátkdobě a pak už může jen zklamat.

Nechápu tvoji myšlenku, možná tam je nějaká zkratka, kterou jsi nenapsal. Burda se neprobojoval - ano to je fakt.Promiň, ale extraliga juniorů není známka kvality. Třeba jejich kapitán se neprobojoval ani do B teamu Pce
Máš na něj tenhle názor dlouhodobě a vlastně všechno je to pravda, nemám nic proti. On tématu rozumí, dokáže popsat, dát argument.Zájemci si mohou počíst, za mě další velmi dobrý text od Ryšavky a důkaz pro všechny, že rozhodně není proti nám, protože nás z 90% v tom textu jen chválí. Za mě osobně je to nejlepší hokejový novinář a od jeho přestupu do Seznamu se kvalita jeho textů ještě zvedla. Od něj pak nemám problém přijmout i kritiku, protože umí i pochválit a má svoje názory vyargumentované.
![]()
Silný trenér, majitel nevyhlašuje válku. Jako kdyby se Pardubice poučily - Seznam Zprávy
Největší bolest se v hokejovém světě dostaví po porážce v sedmém finále. Pohár je blízko, možná stačí jeden gól. Ale slaví se jinde. Pardubice sedmou bitvu prohrály dvakrát v řadě. Léto ukazuje, že se patrně začínají učit z chyb.www.seznamzpravy.cz
Hradec nikoho nezajímá, nemá to čtenáře. Kdo kromě nás a těch pár fanoušků MHK si otevře článek o Hradci? Je to asi tak "atraktivní" jako článek o Olomouci nebo Boleslavi. V extralize je jen pár velkých klubů, které jsou i mediálně zajímavé. My, Sparta, Brno, s odstupem pak Třinec a když dáš do nadpisu Jágra, tak možná Kladno. Navíc když se podívám jak v Hradci dělají fotbal a jak se vyvíjí návštěvnost na fotbale a hokeji nebo jak přechází sponzoři, tak hradecký hokej můžeme pomalu přestat řešit, půjde úplně do prdele, stejně jako pardubický fotbal.Máš na něj tenhle názor dlouhodobě a vlastně všechno je to pravda, nemám nic proti. On tématu rozumí, dokáže popsat, dát argument.
Přesto budu v názoru na něj v opozici. Může být sebelepší hokejový odborník, ale když jde dlouhodobě na ruku tomu špinavýmu cirkusu ze severu, neřku-li ho vyloženě kryje a témata, na kterých by nás půl sezóny cupoval, cíleně přechází, aby neškodil jejich mediálnímu obrazu, tak ho nemůžu považovat za dobrého žurnalistu, bez ohledu, jak čemu rozumí, ale jen a pouze za prodejnou, slovy klasika, mediální mrdku.
Ano extraliga juniorů nemá kvalitu. Hráčů je čím dál míň. Takže zúžit, aby tam nehráli( jednonohý). Jinak jestli sleduješ mé příspěvky, tak nemám problém ať zkouší zapracovat mladého talentovaného hráče, ale ne třeba celou jednu útočnou řadu. Na to ty kluci nemají. Pan majitel jim vytvořil luxusní podmínky v podobě B teamu. Tak kdo na to má, tak se nejdřív musí ukázat o soutěž níž. Ta kvalita našeho A teamu je neskutečná a těžko se tam nějaký mladý prosadí na delší dobu, než za zranění, ale cesta tam je, kterou jim ukázal Kuba LichtagNechápu tvoji myšlenku, možná tam je nějaká zkratka, kterou jsi nenapsal. Burda se neprobojoval - ano to je fakt.
Probojovali se ostatní a někteří dostali prostor i za A. Podle tvého argumentu je Burda kvalitnější, protože má na dresu C, než jiní hráči a proto ho dáváš za příklad? Jiní ale mají dvojnásobný počet bodů na zápas než on a nebo plní jiné role. Protože jsme měli v týmu C na dresu hráče, který nedostal prostor v B, tak jsou všichni hráči ztracení a neměli bychom jim dát prostor a raději nakoupit hotové hráče od prvního kola. Takhle to chápu a přijde mi to prostě trochu nuda.

K tomu co píšeš bych ale ještě přidal to, že za tu jednoznačně nadměrnou mediální pozornost vděčíme i těmhle pisálkům..... Ano, kauzy a přešlapy byly, organizace byla oprávněně terčem kritiky a posměchu. Ale v té době jsme zase tak nikoho moc po republice nezajímali.....Hradec nikoho nezajímá, nemá to čtenáře. Kdo kromě nás a těch pár fanoušků MHK si otevře článek o Hradci? Je to asi tak "atraktivní" jako článek o Olomouci nebo Boleslavi. V extralize je jen pár velkých klubů, které jsou i mediálně zajímavé. My, Sparta, Brno, s odstupem pak Třinec a když dáš do nadpisu Jágra, tak možná Kladno. Navíc když se podívám jak v Hradci dělají fotbal a jak se vyvíjí návštěvnost na fotbale a hokeji nebo jak přechází sponzoři, tak hradecký hokej můžeme pomalu přestat řešit, půjde úplně do prdele, stejně jako pardubický fotbal.
Jasně, kdyby ty hradecké kauzy byly u nás nebo na Spartě, tak dostanou mnohonásobné mediální pokrytí, protože by to pořád mělo početné obecenstvo. To je holt úděl velkoklubů. Ale kolik lidí by zajímaly opakované články o dopingu v HK nebo Olomouci?
Takže můžeme se spolu shodnout, že Hradec měl mediálně určitě dostat naloženo mnohem víc, ale už se neshodneme v tom důvodu proč se tak nestalo. Podle tebe je to záměr prodejné mediální mrdky, podle mě je to prostá absence poptávky.
Cervus jeste netrenuje. V oranzovem dresu pouze brusli Kondel bez hokejky. Se Zborilem se domluvili na ukonceni smlouvy a neni nasim hracem.Jen pro zajímavost, na oficiálních stránkách Dynama na soupisce muži přibyli do útoku Franta Formánek a Tomáš Urban (je pod smlouvou). Takže už máme 14 útočníků, to ještě možná přijdou posily
Dále jsem se chtěl zeptat případných přítomných v aréně při tréninku.
Trénuje Červus? Na fotkách jsem jej neviděl, že by se naši redaktoři nezaměřili na hvězdu týmu?
A co Kuba Zbořil? Trénuje s námi, nebo ladí formu individuálně.
Případně děkuji za echo![]()
Děkuji za info. Je Červus v pořádku, nebo nějaké zdravotní patálie?Cervus jeste netrenuje. V oranzovem dresu pouze brusli Kondel bez hokejky. Se Zborilem se domluvili na ukonceni smlouvy a neni nasim hracem.