Snad to tady nevezme stejně seriózně jako Zack Kassian
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Snad to tady nevezme stejně seriózně jako Zack Kassian
Včera byl media day.Si platíme noviny, nebo tisk štve, že o sobě nedáváme vědět a proto o nás nyní píšou prakticky denně, hrozny kolik článku na adresu Dynama vyjde
Ten mě zrovna taky napadlSnad to tady nevezme stejně seriózně jako Zack Kassian![]()
Píšou o nás, protože v pondělí začal tým komplet trénovat a všichni tihle Horáci se na jeden den slétli, udělali pár rozhovorů, napsali si pár postřehů a teď to budou dva týdny ždímat....Si platíme noviny, nebo tisk štve, že o sobě nedáváme vědět a proto o nás nyní píšou prakticky denně, hrozny kolik článku na adresu Dynama vyjde
Nejlepší - u nás zcela jistě.Jsem zvědav, kdy nějaký zámořák sesadí Tondu Camaru. Ať už byl jaký chce, tak to byl rozhodně jeden z nejlepších zámořáků za X let. Škoda té hlavy.
Jo jak ho jel vyzvednout Samohul na záchytku bylo legendární až jsem se sám divil že to tenkrát nikdo veřejně nerozmaznulNejlepší - u nás zcela jistě.
Když se nyní psalo o P.Muellerovi, že byl nejlepším zahraničním hráčem naší soutěže, tak dle mne jím klidně "mohl" být právě Camara, ale on byl asi z jiné planety a na život na Zemi se zkrátka neadaptoval![]()
Mě osobně Elkins teda neuchvátil…na Camaru rozhodně neměl.Podle mě byl Corey Elkins lepší než Camara i Mueller.
Nabídku od nás opravdu dostal. Do čtvrté lajny místo Mandyho mi to vychází. Vondrc zpátky nalevo, Forman doprava a Mandy do vyšších útoků.![]()
Forman mohl do hokejových Pardubic, proč zaparkoval v Kladně?
Bývalý sparťanský kapitán Miroslav Forman klidně mohl zaparkovat v Pardubicích, místo toho vjel se skutečnou Škodou Forman přímo na led kladenského zimního stadionu. „Dal jsem na pocit, na Kladno mě to táhlo víc,“ svěřil se na startu přípravy čtyřiatřicetiletý útočník, top posila hokejových...www.idnes.cz
Zajímalo by mě, co je na tom pravdy. Absolutně nechápu, co bychom s ním dělali.
To by mělo logiku. Navíc angažování kapitánů jiných klubů a jejich umístění do čtvrté lajny tady má již jistou tradiciNabídku od nás opravdu dostal. Do čtvrté lajny místo Mandyho mi to vychází. Vondrc zpátky nalevo, Forman doprava a Mandy do vyšších útoků.
Forman by za mě nedával smysl vůbec, podobných hráčů máme spoustu. Taky jsou důležité přesilovky a je potřeba na ně mít vhodné hráče. Že jsme je v minulé sezóně měli špatné, se nebylo moc divit. Co se týká obránců, tak jsme na tom daleko líp. Útok by v tomhle směru potřeboval ještě vylepšit ideálně o praváka s dobrou střelou.Nabídku od nás opravdu dostal. Do čtvrté lajny místo Mandyho mi to vychází. Vondrc zpátky nalevo, Forman doprava a Mandy do vyšších útoků.
To budou Slovenské PardubiceRodák z Pardubic....hm, kudy vedla linka Bartoviče do Pardubic teda nemám ani šajnu....
![]()
Bartovič zase v Liberci! Tygři podepsali talenta, jenž bojoval o život | Hokej.cz - web českého hokeje
V Liberci dříve úspěšně působil Milan Bartovič, na jehož odkaz se nyní pokusí navázat syn Adrien. Osmnáctiletý útočník podepsal s Bílými Tygry svůj první profesionální kontrakt.www.hokej.cz
Kde jinde by měl Forman hrát? Až seženeme Onemana, může zkusit první lajnuTo by mělo logiku. Navíc angažování kapitánů jiných klubů a jejich umístění do čtvrté lajny tady má již jistou tradici![]()
Tak to pak ještě Najman, ne?Kde jinde by měl Forman hrát? Až seženeme Onemana, může zkusit první lajnu![]()
Jeho máma Petra je z Pardubic...Rodák z Pardubic....hm, kudy vedla linka Bartoviče do Pardubic teda nemám ani šajnu....
![]()
Bartovič zase v Liberci! Tygři podepsali talenta, jenž bojoval o život | Hokej.cz - web českého hokeje
V Liberci dříve úspěšně působil Milan Bartovič, na jehož odkaz se nyní pokusí navázat syn Adrien. Osmnáctiletý útočník podepsal s Bílými Tygry svůj první profesionální kontrakt.www.hokej.cz
Jo a on si našel holku z Dašic.....,nebo takhle jeho manželka pochází od PardubicJeho máma Petra je z Pardubic...
Jeho máma Petra je z Pardubic...
Moje sousedící vesniceJeho máma Petra je z Pardubic...
nerikal presne to samy brnenskej Zboril o tom druhym, jak uz tu neni?
Tak proto ten Kuba furt padal!nerikal presne to samy brnenskej Zboril o tom druhym, jak uz tu neni?