Mají špatné pořadí, vídím to takto:![]()
Power Rankings: Pole position pro Dynamo. A Kladno po 13 letech do play off? | Hokej.cz - web českého hokeje
Tak už je září?! Sestavit v půlce prázdnin žebříček Power Rankings je – s přihlédnutím k vyrovnanosti extraligy – tak trochu jako věštit z koule. Ale nejen letní dění alespoň napovědělo, jakým směrem se kdo ubírá.www.hokej.cz
1. My - máme super obranu, zlepší se i golmani
2. Třinec - Přivedli fajn hráče, ale nebude to na nás stačit ale jen o 5-10 bodů
3. Brno - hlavně díky Stezkovi
4. Vítkovice - faktor Varaďa
5. Sparta - nelíbí se mi posily, co přivedla
6. Karlovy Vary - faktor Froda, a ty Finové
7. Plzeň - nemá špatný kádr, za mě posílila o hodně víc, než loni, a faktor Jandač
8. Kladno - libí se mi posily, co přivedli, chvilku si to bude sedat, ale sedne, těším se na jejich hru
9. Bolka - faktor Richard, mají mladý tým, za mě budou ozdobou ligy
10. Hradec - ztráty v obraně budou prostě znát, to ani faktor Martinec nezmění...navíc žoldáci v útoku
11. Budějovice - ztráta Gulyho bude prostě klíčová nevěřím jim, podle mě bude Čihák první odvolaný trenér
12. Litvínov - prostě bude znát nejistota, co bude za rok, to se projeví na hře
13. Liberec - nezkušený trenér, ani kádr se mi nelíbí, Kváča už nebude tím kváčou
14. Olomouc - není co řešit, skončil trenér, podle mě nedosáhnou ani na 60 bodů, ani na 50 bodů..tentokrát z toho bude sestup do 1. ligy, barážista z 1. ligy je porazí...
Ano odvážné typy, ale já to vidím takto, co Čech to názor