Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Mají špatné pořadí, vídím to takto:

1. My - máme super obranu, zlepší se i golmani
2. Třinec - Přivedli fajn hráče, ale nebude to na nás stačit ale jen o 5-10 bodů
3. Brno - hlavně díky Stezkovi
4. Vítkovice - faktor Varaďa
5. Sparta - nelíbí se mi posily, co přivedla
6. Karlovy Vary - faktor Froda, a ty Finové
7. Plzeň - nemá špatný kádr, za mě posílila o hodně víc, než loni, a faktor Jandač
8. Kladno - libí se mi posily, co přivedli, chvilku si to bude sedat, ale sedne, těším se na jejich hru
9. Bolka - faktor Richard, mají mladý tým, za mě budou ozdobou ligy
10. Hradec - ztráty v obraně budou prostě znát, to ani faktor Martinec nezmění...navíc žoldáci v útoku
11. Budějovice - ztráta Gulyho bude prostě klíčová nevěřím jim, podle mě bude Čihák první odvolaný trenér
12. Litvínov - prostě bude znát nejistota, co bude za rok, to se projeví na hře
13. Liberec - nezkušený trenér, ani kádr se mi nelíbí, Kváča už nebude tím kváčou
14. Olomouc - není co řešit, skončil trenér, podle mě nedosáhnou ani na 60 bodů, ani na 50 bodů..tentokrát z toho bude sestup do 1. ligy, barážista z 1. ligy je porazí...

Ano odvážné typy, ale já to vidím takto, co Čech to názor

Měl bych ještě jeden tip pro Pešana, už jsem to tu psal v loni nebo předloni, ale Zadina ani Hořava mě neposlechli 😁
Nechal bych shodit Mandyho ještě pár kil, ten kluk maká a dře, ale to jeho bruslení je takový tězkopádný. Myslím, že kdyby lehce shodil, tak bysme mohli mít Pardubického Pavla Bureho.

Mají špatné pořadí, vídím to takto:

1. My - máme super obranu, zlepší se i golmani
2. Třinec - Přivedli fajn hráče, ale nebude to na nás stačit ale jen o 5-10 bodů
3. Brno - hlavně díky Stezkovi
4. Vítkovice - faktor Varaďa
5. Sparta - nelíbí se mi posily, co přivedla
6. Karlovy Vary - faktor Froda, a ty Finové
7. Plzeň - nemá špatný kádr, za mě posílila o hodně víc, než loni, a faktor Jandač
8. Kladno - libí se mi posily, co přivedli, chvilku si to bude sedat, ale sedne, těším se na jejich hru
9. Bolka - faktor Richard, mají mladý tým, za mě budou ozdobou ligy
10. Hradec - ztráty v obraně budou prostě znát, to ani faktor Martinec nezmění...navíc žoldáci v útoku
11. Budějovice - ztráta Gulyho bude prostě klíčová nevěřím jim, podle mě bude Čihák první odvolaný trenér
12. Litvínov - prostě bude znát nejistota, co bude za rok, to se projeví na hře
13. Liberec - nezkušený trenér, ani kádr se mi nelíbí, Kváča už nebude tím kváčou
14. Olomouc - není co řešit, skončil trenér, podle mě nedosáhnou ani na 60 bodů, ani na 50 bodů..tentokrát z toho bude sestup do 1. ligy, barážista z 1. ligy je porazí...

Ano odvážné typy, ale já to vidím takto, co Čech to názor
Co se týče tipu : My se Spartou první dvě místa, rozdáme si to o vítězství po ZČ... tedy LM zajištěna... a dál ? Třinec nebude první ani druhý, loni hráli pomalý hokej, a David při vší úctě jim to nezrychlí... tím je nepodceňuju, ale my a Spa budeme výš. Co se změní budou zápasy DYNAMO - SPARTA - budou to vyrovnané boje, žádný jasný výsledky jak loni, to už se s Gazdičem, Koštětem, Johnem, Ondrou Miklišem a Sobem v sestavě nebude opakovat 💪🏻 Pak si přeju houslistu nepotkat v play-off, ne nechci, prosím 🙏🏻 a jak vzadu ? Ať jsem trošku rebel - třeba ta Olomouc pod sebe někoho dostane a ano přiznávám zatím nevím koho... uvidíme koho potká větší krize... A ještě jeden tým : Vítky.. Venca má velké ambice, ale bude mu je umět tým Vítek splnit ? Bude Venca trpělivý ?? Ale třeba své ego zvládne a tým mu bude šlapat - pro mne neznámá... otazníky...

Co se týče tipu : My se Spartou první dvě místa, rozdáme si to o vítězství po ZČ... tedy LM zajištěna... a dál ? Třinec nebude první ani druhý, loni hráli pomalý hokej, a David při vší úctě jim to nezrychlí... tím je nepodceňuju, ale my a Spa budeme výš. Co se změní budou zápasy DYNAMO - SPARTA - budou to vyrovnané boje, žádný jasný výsledky jak loni, to už se s Gazdičem, Koštětem, Johnem, Ondrou Miklišem a Sobem v sestavě nebude opakovat 💪🏻 Pak si přeju houslistu nepotkat v play-off, ne nechci, prosím 🙏🏻 a jak vzadu ? Ať jsem trošku rebel - třeba ta Olomouc pod sebe někoho dostane a ano přiznávám zatím nevím koho... uvidíme koho potká větší krize... A ještě jeden tým : Vítky.. Venca má velké ambice, ale bude mu je umět tým Vítek splnit ? Bude Venca trpělivý ?? Ale třeba své ego zvládne a tým mu bude šlapat - pro mne neznámá... otazníky...
Řekl bych, že u mančaftů mimo první jmenovanou čtyřku do toho ještě případně hodně promluví případný zranění/forma těch několika málo tahounů, co tyhle mančafty maj. Stačí se podívat na Mrchov. Mimo už dlouhodobejch marodu si teď zlámal hnátu McCormack a celý se jim to rozpadá jak domeček z karet. Kdyby autor toho článku sledoval dění, rozhodně by je nedal na pátýho fleka....

Díky za tvůj názor kolego, ale já Spartě nevěřím....ale uvidíme jak se to povede...

Ten jejich power ranking není to samé jako predikce umístění, ten hodnotí jenom posílení či oslabení kádru. Já dám svou predikci večer, na mobilu ji klapat nebudu.

Dnes jsem si pustil jeden podcast, a tam pan Tlustý alá Sparťan, povídal, Sparta nabidla J. Laukovi větší smlouvu, než my.....a přesto.....se rozhodl, jak se rozhodl, otázka jestli je to pravda....

Dnes jsem si pustil jeden podcast, a tam pan Tlustý alá Sparťan, povídal, Sparta nabidla J. Laukovi větší smlouvu, než my.....a přesto.....se rozhodl, jak se rozhodl, otázka jestli je to pravda....

„Sparta nabidla J. Laukovi větší smlouvu, než my“ Tomu nerozumím. „My“ přeci přeplácíme jako nepříčetní. Ve Spartě (a nejen) se přeci hraje srdcem za párky s hořčicí. Nebo pan Tlustý myslel, že jejich smlouva byla ve formátu A3/A2, kdežto naše klasicky na A4? Každopádně je jasné, že trh je vinou p. Dědka zase o něco zničenější. 😢

„Sparta nabidla J. Laukovi větší smlouvu, než my“ Tomu nerozumím. „My“ přeci přeplácíme jako nepříčetní. Ve Spartě (a nejen) se přeci hraje srdcem za párky s hořčicí. Nebo pan Tlustý myslel, že jejich smlouva byla ve formátu A3/A2, kdežto naše klasicky na A4? Každopádně je jasné, že trh je vinou p. Dědka zase o něco zničenější. 😢
No hlavně tím, že nabízí větší nabídku jak my, právě jrn zamezují tomu, abychom my přepláceli hráče a tím kazili trh. Prostě chtějí aby to bylo zptáky v normálu. Aby ti kaziči nic neměli.

Tak ono vše není o penězích jak si každý odborník myslí, ale taky o tom jak je postavená smlouva tady si myslím je majitel úplně na jiné úrovni než ostatní. Peníze především, ale pokud nabídnes jen ty ve smlouvě nebude nic co chce hráč, můžeš dávat miliony ale ti to k ničemu.

Z Traktoru tehdy přišli společně 3 hráči, dva z nich jsou inteligentní, pokorní a sympatičtí lidé...a pak je tu holt Hyka. Ať jde třeba do HK za Radilem, můžou se společně motat v rohu a nadávat na Dědka...

Naposledy upraveno:
Já zítra od rána...

Mr Bean Waiting GIF by Bombay Softwares

I když... víc napnutej jsem spíš na zprávy okolo haly. Aby už měli povolení a začali aspoň likvidovat skládku 🙂
Pokud z oznámení bude chtít klub vytěžit maximum, tak to nechají na pondělí, v pátek už jsou lidi hlavou na víkendu a víc to zapadne, kdežto v pondělí ráno, při kafi v práci si to přečte víc lidí a víc se to bude řešit. Ale třeba je to úplně jedno.

Pokud z oznámení bude chtít klub vytěžit maximum, tak to nechají na pondělí, v pátek už jsou lidi hlavou na víkendu a víc to zapadne, kdežto v pondělí ráno, při kafi v práci si to přečte víc lidí a víc se to bude řešit. Ale třeba je to úplně jedno.
tak zítra všichni povinně pondělní kafe ☕️ bez vyjimek !!! 😃

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno