Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Taky úplně nerozumím tomu podceňování Sparty. Ten kádr je silný jako prase. Budou úplně v pohodě hrát o první místo zase. Otázka je, jak jim vydrží hráči zdraví a jak daleko se dostanou v LM a na Spengleru. Hlavně doufám, že proti nim nebudeme v základní části tak trapní, jako sezónou minulou. To byla jedna velká ostuda a ponížení.

Taky úplně nerozumím tomu podceňování Sparty. Ten kádr je silný jako prase. Budou úplně v pohodě hrát o první místo zase. Otázka je, jak jim vydrží hráči zdraví a jak daleko se dostanou v LM a na Spengleru. Hlavně doufám, že proti nim nebudeme v základní části tak trapní, jako sezónou minulou. To byla jedna velká ostuda a ponížení.
To sice jo....ale konečná tabulka tu trapnost smazala😉😉

To sice jo....ale konečná tabulka tu trapnost smazala😉😉
To by teoreticky možná smazala, kdybychom je v play off vymlaskli my. Že jsme skončili celkově nad nimi je sice fajn, ale ten zážitek, kdy jsem na vlastní oči viděl 3 ze 4 těch potupných proher s největším rivalem. To mi jen tak z hlavy nezmizí.

Já jsem to pochopil tak, že je to nějaký Američan, ale taky to může být příchod z Ameriky a Lauko.

To nebude Lauko..

Přílohy

• Screenshot_20250731-180904.webp
    Screenshot_20250731-180904.webp
    58.6 KB · Zobrazení: 114

Pevně věřím že získáme alespoň bod a nedostaneme víc jak 20 branek!
#Confidence #progress 💪 💪

confidence-and-paranoia-4130030722.webp

Má slibovaná predikce po začátku přípravy na ledě je tu. Samozřejmě se může ještě změnit. Peníze v extralize rozhodně jsou a chuť posilovat, zejména u movitých mužstev rozhodně nechybí. Ale zároveň dramatické posuny v odhadech jak skončí základní část už opravdu nečekám, to by musela dorazit někam nějaká opravdová bomba. Takže za mě, a omlouvám se zároveň, je to delší.

Pardubice – mělo by to proběhnout systémem start – cíl, žádné experimenty. V nejbližší době oznámíme příchod Lauka, jestli s pravákem zároveň pak netuším. Hrát bychom měli ofenzivně, na to máme manšaft stavěný. A navíc. Pan Dědek chce LM a není na Pouzara větší adept než my. Máme zcela brutální přetlak v útoku i obraně a jistotu v bráně. I v realizačním týmu pak špičku v extralize. Ovšem nenechme se ukolébat, bude to alespoň z počátku boj. Sestavu neumím, sám jsem zvědav, jak se to poskládá?
Třinec – výrazně posílili, ale zároveň ale. Stárnou. Ba jsou dost možná i přestárlí. Nejdůležitějším bude zjištění, že Růžička půjde sestavou dolů, nebude na přesilovce celé dvě minuty a nebude si určovat střídání. A s ním i další staří. Pokud se to povede. Budou nahoře. Zároveň tam chtějí mít minuty všichni, takže může vzniknout problém.
Sparta – jsem na ni sám zvědav, posily mě tedy rozhodně moc nepřesvědčily. Taková prázdninová perestrojka z nutnosti. A bude tlak na výsledky. A pro hráče i pro trenéry to bude pořádně na hlavu. Bude to sezóna Pavla Grosse, který se bude muset pořádně otáčet, aby to dal dohromady a zároveň to ukočíroval.
Kometa – pokud by neukončil kariéru Mueller a dohodli se s Ojamäkim, tak by byli adeptem na nejlépe posilující tým před sezónou. Leč sled událostí byl jiný. Přesto Zábrana nespí, zkusí to z vlastních zdrojů a když to nepůjde, tak někoho sežene. A bude to pak rozhodně pořádné jméno, žádná záplata. On musí, jelikož bude potřebovat prodat permanentky do nové haly.
Hradec – to mají za ten doping. Provází je smůla na zranění a ostatní problémy v obranných řadách. Navíc hrají i LM, tak by to nemuseli stíhat. Ale přesto si myslím, že Kmonďa boys nahoře hrát budou. A až budou kompletní, tak začnou nahánět chybějící body.
Vary – opory zůstaly. To je snad ta nejdůležitější zpráva. A zároveň náš snad nejvíce dbající tým na analytická data. I podle nich se rozhodovali o případných posilách. Sic jim utekl Tramalks do NHL, vadit to bude, ale tu ránu zacelí.
Vítkovice – faktor VV a rovnou otázka – posílil jak chtěl? On je zastáncem systému, který mohou hrát i schopní no name hráči. Ale stejně posílil v obraně i v útoku a v bráně má plochozemce Hrachovinu a jako dvojku dobrého Klimeše.
Boleslav – jeden z nejlepších brankařů, ale i jeden z nejlepších střelců extraligy. Vloni se nešťastně zranil v přípravě a já věřím, že letos bude chtít dokázat, že ke špičce opravdu patří a bude to tam sázet. A Lakatoš bude zase ta bodová svině věčně brečící u rozhodčích.
Budějice – vlastní fanoušci se o sezónu docela bojí, jelikož vedení klubu něco slibovalo, ale ve finále si ty počty posil nesedly. Jestli se o někom dá říct, že má skleněné mužstvo, tak právě o nich.
Plzeň – vykradli finskou SaiPu, ale bude to stačit? Na klidný střed snad. Ale vystřelit mohou. Vzhůru, ale i dolů.
Liberec – jako by Syrovátko utahoval finanční kohoutky. Sice nakupovali v Litvínově, ale zároveň kvalita i odešla.
Kladno – velká neznámá, moc se nedá odhadnout, jak dopadnou. Slabinou je rozhodně trenér a je dost možné, že Plekoš sestoupí na lávku. Pokud si to sedne, mohou být výš.
Litvínov – to bude jeden velký volný pád. A pokud skupina záchranců včas neoznámí, že našla nového finančního donátora, tak se mohou dostat i pod Olomouc. Možná by Kašičky ze sentimentu sezónu dohrály, ale spíše by šly jinam a bylo by vymalováno. GM Hynek ničemu nepomůže a dost možná i bude i vysloveně škodit. Tam je to hodně špatné.
Olomouc – vcelku očekávaný aspirant na baráž. Budou to mít hodně těžké. Peněz nazbyt nemají, jediné co by je mohlo posunout vzhůru jsou hostování od celků, které budou mít přetlak a zároveň budou potřebovat své hráče v permanenci. Po letní rošádě v majitelské struktuře dluží jediný vlastník fanouškům otevřený rozhovor. Původně měl vyjít pár dní po abdikaci Tomajka a to ticho trvá dodnes.

Řekl bych, že na svazu vybuchla bomba ...

Řekl bych, že na svazu vybuchla bomba ...
Toto se líbí uživateli Petr Dědek 🤷😁

Olomouc začíná naplňovat sezónní predikce již v přípravě 🤷🙈

Toto se líbí uživateli Petr Dědek 🤷😁
Tohle bude bolet, ale vlastně z toho celého článku je zajímavé to, že původní dozorčí rady, dozor-dohled, pod kterou se to dělo byla odvolána a stanovena nová, kde jsou dva, Halas a Kmonicek, kteří byly i v té předchozí.

Neni to úplně standardní, i kdyby oni s tím podezřením přišli, tak to ze zůstávají, je business amatérismus prvního stupně. Buď za A jsi nedozoroval správně anebo za B měl jsi podezření, řekl jsi to, super, ale teď budeš ten, který to bude tlačit ze to je pravda. Což může vést k tomu, že to muže byt slušná bouda na Zikla a Hada, jak je zdiskreditovat.

To bude na popcorn. 🍿

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno