Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
tau řekl:Bránící čtveřice bude mít hodně práce, aby protihráče nějak ubránila. Podle mě se začne bránit spíš pasivně - vykrývat místo před vlastním brankářem. Aktivně odbráněná přesilovka s těsným přístupem k útočícím hráčům bude výjimečná, protože bránící čtveřice to těžko ubruslí.
Fíma řekl:takže si na mě možná vzpomenete.
Fíma řekl:Dovolil jsem si tam ukrást fotku
To není špatnej nápad. V Plzni mají dost odkazů na "živé" diskuze těch, kteří už taky jedou po vlastní ose.Grimley řekl:Další mazákvítej
Přemýšlím, jestli by se vám prakticky hodila ještě jedna lišta pod tu černou (pod koněm), kde by byly odkazy na jednotlivý diskuzní fora ostatních týmů ....
WalkingDude řekl:Cus, chystate se nekdo zejtra na Bolku? Pisnete sem pls kdyztak nejaky noticky jaky to bylo, kdo ma formu, kdo je kopyto, co novej golman, centr, co nase slavny presilovky na 200 nahravek bez jedinny strely jestli se posunutim pasma trochu zlepsili apod. at mi to do toho zari trochu lip utece![]()
Doufám ,že pod tímto nickem je skutečně p.Hrabal.Bylo by celkem trapné si od něho nick propůjčit.Grimley řekl:Vítám nového člena, vidíme, že alespoň na něco je dobrý diskuzní forum severních sousedů![]()
/vítám i pana HoHa :twisted: , pokud je pod tímto nickem opravdu on /
Kely řekl:Doufám ,že pod tímto nickem je skutečně p.Hrabal.Bylo by celkem trapné si od něho nick propůjčit.
Ahoj,taky jdu a moc se těším..Jen si myslím,že borci stejně nenastoupí komplet...Viděla bych to spíše na mladé :angel:woe řekl:já jdu, ale takový rozbor tedy, to nevím ... bude to hodně syrový, utčitě to nebude lítat tak, jako v sezoně - o postřehy se tu určitě podělíme, ale čekám, že tedy budem unisono tolerantní až na půdu ... no, ale tedy, já už se těším, jak malej, zase na zimáku, zase to začíná ....![]()
Pivko hrát nebude a Zouhy nevím jak to má....uvidíme..Každopádně se já osobně těším na golmanyKely řekl:Pro šelmu:
Myslím,že to bude 1,2 pětka ze základu ,3 pětka hráči na hraně,4 pětka mladý.
Já docela golmanům věřím,sám nevím proč ,ale věřím.selma11 řekl:Pivko hrát nebude a Zouhy nevím jak to má....uvidíme..Každopádně se já osobně těším na golmany![]()
Pivko hrát nebude a Zouhy nevím jak to má....uvidíme..Každopádně se já osobně těším na golmany![]()
Kely řekl:Já docela golmanům věřím,sám nevím proč ,ale věřím.
woe řekl:rozhodně jdem letos do sezony klidnější, než když tu byl loni jako jednička Růža.
Btw Podlešák jde hrát do Anglie ... by mě zajímalo, jak moc je to lukrativní, jestli si vydělá alespoň to, co v ČR ... pak je to jistě dobrá štace, páč jak píše - angličtina pro dceru se hodí ... je to tam celkem civilizace, i když Anglie je už taky celkem plná těch tamtěch různých ... no a hlavně - jak píše - dost hráčů tu končí s hokejem, páč otročné dává práci cizincům - že Svazu za tuto není hanba. Kluby by se měly víc zasadit o zrušení ...roblem:
woe řekl:já se těším na mladé, jak jim bude hořet led pod bruslemi ... a taky samo na Marcinka, náš nový první centr, vlajková loď, KáHáeLista - to by mohl být trošku jiný level ... no, prostě ať někdo nastoupí a my si konečně zase můžem dojít na hokej ...
Muf řekl:Zavedené "tabulkovné" je jednou z pojistek klubů proti velkému pohybu hráčů v rámci soutěže. Kluby, které nejsou příliš bohaté (je jich naprostá většina), mají díky tomuto možnost držet hráče pěkně na uzdě.
Dá se říci, že pokud by tabulky neexistovaly, tak by musely existovat platové stropy, jinak by se propast mezi kluby na úrovni kvality hráčů výrazně prohloubila.
Je však smutné, že hráči jako Starý nebo Podlešák jsou díky tomuto prakticky neprodejní. Kdy naposledy např. Starý hrál v repre, nebo pravidelně bodoval.
Pokud by byla vůle, tak by tabulková hodnota hráče měla odpovídat aktuální výkonnosti např. poslední 2 sezóny a ne celoživotní kariéře.
papo 33 řekl:Tomas KHL nikdy nehral..
woe řekl:máš pravdu, pardon, chtěl, ale urval ho Dušan, první vlaštovka, která avizuje, kam budou hráči raději chodit - KHL je nejistá štace
papo 33 řekl:Lepsia volba, nez hradecka uhorka.. :shifty:
Pravda, ale dlouho se tvářil, že jiná soutěž je pro něj víceméně krokem zpátky. Takže je to takovej hypotetickej KáHáElák :angel:papo 33 řekl:Tomas KHL nikdy nehral..
Pick řekl:Pravda, ale dlouho se tvářil, že jiná soutěž je pro něj víceméně krokem zpátky. Takže je to takovej hypotetickej KáHáElák :angel:
Valda řekl:Zajimavy rozhovor s byvalym hracem Pardubic Radkem Cipem:
http://www.hcorli.cz/clanek.asp?id=Musi ... k-Cip-4730
Pick řekl:...tak jestli to nebude tím, že na angažmá u nás asi moc s nadšením nevzpomíná.....na mě to teda tak působí. Kluk chtěl hodně bruslit, ale Zdenál měl asi jiný představy....roblem: