Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Další mazák :) vítej ;)

Přemýšlím, jestli by se vám prakticky hodila ještě jedna lišta pod tu černou (pod koněm), kde by byly odkazy na jednotlivý diskuzní fora ostatních týmů ....

tau řekl:
Bránící čtveřice bude mít hodně práce, aby protihráče nějak ubránila. Podle mě se začne bránit spíš pasivně - vykrývat místo před vlastním brankářem. Aktivně odbráněná přesilovka s těsným přístupem k útočícím hráčům bude výjimečná, protože bránící čtveřice to těžko ubruslí.

Přesně, očekávám stejný model, jak ta hra v přesilovce vypadá v NHL, jak říkal pan Zdenál - měli jsme problém s rychlým přístupem bránících hráčů ... teď se to bude řezat u kisny na dorážku a obránci budou mít víc prostoru na tvoření ... Sejček asi i na střelu, i když on si z toho dělal legraci, že od modrý bude problém dostřelit až do brány :)

Zdravím všechny,

Jsem rád za toto nové fórum. Přeji hodně zdaru do budoucna a hlavně naší Tesle ať se daří. A taky hodně různých drbů, ať mám čím zásobovat chlapy v hospodě. :lol: :lol: :lol:

Grimley řekl:
Další mazák :) vítej ;)

Přemýšlím, jestli by se vám prakticky hodila ještě jedna lišta pod tu černou (pod koněm), kde by byly odkazy na jednotlivý diskuzní fora ostatních týmů ....
To není špatnej nápad. V Plzni mají dost odkazů na "živé" diskuze těch, kteří už taky jedou po vlastní ose. :D

Jináč klauzule o předčasném odchodu se, zdá se, netýkají zdaleka jen nás. Teda být Třinečák a přečíst si rozhovor s Irglem v Blesksportu, tak bych z jeho příchodu zase tak velkou radost neměl. Podepsal tam na 2 roky, ale zároveň většinu rozhovoru říká, jak chce odejít...

:wave: Jen upozorním na novou sadu smajlíků (staré se mi bohužel podařilo smazat :silent: (odpoledne ještě nějaký přidám )

Cus, chystate se nekdo zejtra na Bolku? Pisnete sem pls kdyztak nejaky noticky jaky to bylo, kdo ma formu, kdo je kopyto, co novej golman, centr, co nase slavny presilovky na 200 nahravek bez jedinny strely jestli se posunutim pasma trochu zlepsili apod. at mi to do toho zari trochu lip utece :-)

WalkingDude řekl:
Cus, chystate se nekdo zejtra na Bolku? Pisnete sem pls kdyztak nejaky noticky jaky to bylo, kdo ma formu, kdo je kopyto, co novej golman, centr, co nase slavny presilovky na 200 nahravek bez jedinny strely jestli se posunutim pasma trochu zlepsili apod. at mi to do toho zari trochu lip utece :-)

já jdu, ale takový rozbor tedy, to nevím ... bude to hodně syrový, utčitě to nebude lítat tak, jako v sezoně - o postřehy se tu určitě podělíme, ale čekám, že tedy budem unisono tolerantní až na půdu ... no, ale tedy, já už se těším, jak malej, zase na zimáku, zase to začíná .... :thumbup:

Grimley řekl:
Vítám nového člena, vidíme, že alespoň na něco je dobrý diskuzní forum severních sousedů :D

/vítám i pana HoHa :twisted: , pokud je pod tímto nickem opravdu on /
Doufám ,že pod tímto nickem je skutečně p.Hrabal.Bylo by celkem trapné si od něho nick propůjčit.

Kely řekl:
Doufám ,že pod tímto nickem je skutečně p.Hrabal.Bylo by celkem trapné si od něho nick propůjčit.

To rozhodně :crazy:

Jinak doufám, že občas taky něčím přispěje, když už se regnul :thumbup:

woe řekl:
já jdu, ale takový rozbor tedy, to nevím ... bude to hodně syrový, utčitě to nebude lítat tak, jako v sezoně - o postřehy se tu určitě podělíme, ale čekám, že tedy budem unisono tolerantní až na půdu ... no, ale tedy, já už se těším, jak malej, zase na zimáku, zase to začíná .... :thumbup:
Ahoj,taky jdu a moc se těším..Jen si myslím,že borci stejně nenastoupí komplet...Viděla bych to spíše na mladé :angel:

Pro šelmu:
Myslím,že to bude 1,2 pětka ze základu ,3 pětka hráči na hraně,4 pětka mladý.

Kely řekl:
Pro šelmu:
Myslím,že to bude 1,2 pětka ze základu ,3 pětka hráči na hraně,4 pětka mladý.
Pivko hrát nebude a Zouhy nevím jak to má....uvidíme..Každopádně se já osobně těším na golmany :thumbup:

selma11 řekl:
Pivko hrát nebude a Zouhy nevím jak to má....uvidíme..Každopádně se já osobně těším na golmany :thumbup:
Já docela golmanům věřím,sám nevím proč ,ale věřím.

já se těším na mladé, jak jim bude hořet led pod bruslemi ... a taky samo na Marcinka, náš nový první centr, vlajková loď, KáHáeLista - to by mohl být trošku jiný level ... no, prostě ať někdo nastoupí a my si konečně zase můžem dojít na hokej ...

Kely řekl:
Já docela golmanům věřím,sám nevím proč ,ale věřím.

rozhodně jdem letos do sezony klidnější, než když tu byl loni jako jednička Růža.

Btw Podlešák jde hrát do Anglie ... by mě zajímalo, jak moc je to lukrativní, jestli si vydělá alespoň to, co v ČR ... pak je to jistě dobrá štace, páč jak píše - angličtina pro dceru se hodí ... je to tam celkem civilizace, i když Anglie je už taky celkem plná těch tamtěch různých ... no a hlavně - jak píše - dost hráčů tu končí s hokejem, páč otročné dává práci cizincům - že Svazu za tuto není hanba. Kluby by se měly víc zasadit o zrušení ... :problem:

woe řekl:
rozhodně jdem letos do sezony klidnější, než když tu byl loni jako jednička Růža.

Btw Podlešák jde hrát do Anglie ... by mě zajímalo, jak moc je to lukrativní, jestli si vydělá alespoň to, co v ČR ... pak je to jistě dobrá štace, páč jak píše - angličtina pro dceru se hodí ... je to tam celkem civilizace, i když Anglie je už taky celkem plná těch tamtěch různých ... no a hlavně - jak píše - dost hráčů tu končí s hokejem, páč otročné dává práci cizincům - že Svazu za tuto není hanba. Kluby by se měly víc zasadit o zrušení ... :problem:

Zavedené "tabulkovné" je jednou z pojistek klubů proti velkému pohybu hráčů v rámci soutěže. Kluby, které nejsou příliš bohaté (je jich naprostá většina), mají díky tomuto možnost držet hráče pěkně na uzdě.

Dá se říci, že pokud by tabulky neexistovaly, tak by musely existovat platové stropy, jinak by se propast mezi kluby na úrovni kvality hráčů výrazně prohloubila.

Je však smutné, že hráči jako Starý nebo Podlešák jsou díky tomuto prakticky neprodejní. Kdy naposledy např. Starý hrál v repre, nebo pravidelně bodoval.

Pokud by byla vůle, tak by tabulková hodnota hráče měla odpovídat aktuální výkonnosti např. poslední 2 sezóny a ne celoživotní kariéře.

Přesně tak! To by davalo smysl a hraci z formy by měli ještě šanci..

woe řekl:
já se těším na mladé, jak jim bude hořet led pod bruslemi ... a taky samo na Marcinka, náš nový první centr, vlajková loď, KáHáeLista - to by mohl být trošku jiný level ... no, prostě ať někdo nastoupí a my si konečně zase můžem dojít na hokej ...

Tomas KHL nikdy nehral..

Muf řekl:
Zavedené "tabulkovné" je jednou z pojistek klubů proti velkému pohybu hráčů v rámci soutěže. Kluby, které nejsou příliš bohaté (je jich naprostá většina), mají díky tomuto možnost držet hráče pěkně na uzdě.

Dá se říci, že pokud by tabulky neexistovaly, tak by musely existovat platové stropy, jinak by se propast mezi kluby na úrovni kvality hráčů výrazně prohloubila.

Je však smutné, že hráči jako Starý nebo Podlešák jsou díky tomuto prakticky neprodejní. Kdy naposledy např. Starý hrál v repre, nebo pravidelně bodoval.

Pokud by byla vůle, tak by tabulková hodnota hráče měla odpovídat aktuální výkonnosti např. poslední 2 sezóny a ne celoživotní kariéře.

To je samo druhá strana mince, nicméně je to údajně naše specifikum, jinde ve světě nepoužité, takže po zrušení by se to možná chvíli třáslo, ale sklepalo by se to ... rozhodně není Podlešák jediný, kdo tu nesehnal práci kvůli otročnému. Nelíbí se mi, že managery omezuje tato prapodivná jinakost.

papo 33 řekl:
Tomas KHL nikdy nehral..

máš pravdu, pardon, chtěl, ale urval ho Dušan, první vlaštovka, která avizuje, kam budou hráči raději chodit - KHL je nejistá štace

woe řekl:
máš pravdu, pardon, chtěl, ale urval ho Dušan, první vlaštovka, která avizuje, kam budou hráči raději chodit - KHL je nejistá štace

Skor asi z nudze cnost. Myslim, ze do KHL chcel, ale asi nebol o neho zaujem. Tomasa som mal moznost parkrat vidiet v Kosiciach. Nie je zly center, uvidime ako sa v PCE chyti. Vujtek s nim bol minuly rok v repre spokojny.

Lepsia volba, nez hradecka uhorka.. :shifty:

papo 33 řekl:
Lepsia volba, nez hradecka uhorka.. :shifty:

:angel: no, jsem raději, že je to Tomáš, než kdyby Dušan "udělal" Nedorosta, který je dle mého dost často nemocný ... určitě se těším, že tu hráč na hraně KHL bude tvrdit muziku - první centr se napotřetí prostě už musí povést

To musí, zkušenosti ze sezóny 12/13 a z loňska jsou alarmující. Beech i Marha přicházeli jako hvězdy a byli oba představení jako jistota kvality pro náš útok a ani jeden z nich nenaplnil očekávání. Na Marcinka jsem zvědav, snad zúročí zkušenosti z AHL a bude tu muziku skutečně tvrdit. Až se uzdraví Zohy, tak budeme mít dva kvalitní centry na úrovni KHL. Cecek to může odehrát ve třetí formaci a Špaček nebo jiný mladý hráč může hrát ve čtvrtý.

papo 33 řekl:
Tomas KHL nikdy nehral..
Pravda, ale dlouho se tvářil, že jiná soutěž je pro něj víceméně krokem zpátky. Takže je to takovej hypotetickej KáHáElák :angel:

Zajimavy rozhovor s byvalym hracem Pardubic Radkem Cipem:

http://www.hcorli.cz/clanek.asp?id=Musi ... k-Cip-4730

Pick řekl:
Pravda, ale dlouho se tvářil, že jiná soutěž je pro něj víceméně krokem zpátky. Takže je to takovej hypotetickej KáHáElák :angel:

hlavně všici doufáme, že tu podepsal až do dubna, do finále ... že v prosinci nezmizí někam za Ural :angel:

Valda řekl:
Zajimavy rozhovor s byvalym hracem Pardubic Radkem Cipem:

http://www.hcorli.cz/clanek.asp?id=Musi ... k-Cip-4730

zajímavé, jak je rozhovor vykličkovaný, ani jednou není uvedeno, kde tu ELH hrál :angel:

...tak jestli to nebude tím, že na angažmá u nás asi moc s nadšením nevzpomíná.....na mě to teda tak působí. Kluk chtěl hodně bruslit, ale Zdenál měl asi jiný představy.... :problem: A jinak je zajímavý, že když lóni Čáp s Čípem přišli, tak to bylo mediálně podaný. A když se s nima přestalo počítat, tak naprostý ticho po pěšině.....

Pick řekl:
...tak jestli to nebude tím, že na angažmá u nás asi moc s nadšením nevzpomíná.....na mě to teda tak působí. Kluk chtěl hodně bruslit, ale Zdenál měl asi jiný představy.... :problem:

Asi jo, mně se celkem líbilo, jak hrál - na mlaďase dobrý .. je otázka, jestli chtěl za každou cenu jinam, nebo zda se s ním již nepočítalo.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno