speedmetal
Forčekující kanonýr
- 1,322
- 248
Pročetl jsem si to tady a vím, že jsi mě vzpomínal. Potěšilo mě to !!!WalkingDude řekl:Vítej, zrovna nedavno sem tu psal neco o tom ze nejvetsi patriot zda se jeste nedorazil![]()

Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Pročetl jsem si to tady a vím, že jsi mě vzpomínal. Potěšilo mě to !!!WalkingDude řekl:Vítej, zrovna nedavno sem tu psal neco o tom ze nejvetsi patriot zda se jeste nedorazil![]()

Rahmed řekl:2
Jsou samozřejmě i světlé výjimky jako Salfa, uvidíme, jak se to vyvine. Myslím, že pro něj osobně bude rozhodující, aby čapali golmani, které přivedl.
Rahmed řekl:Osobně jsem zrušení fora čekal od chvíle, kdy se v záhlaví objevila ta výhružná věta...
Sweník řekl:Plus aby šlapal Marcinko. O Časyho s Pivkem (když bude zdravý), strach nemám. Ale něco mi říká, že jsme na postu brankáře fakt posílili. Na první pohled to vypadá, že klub koupil dvě dvojky, ale Kristan ty zkušenosti má a Hally je hladový vlčák, který čeká na jeho sebemenší zaváhání. On si tady to jméno udělá, když bude mít prostor..
Rahmed řekl:Jj, Ďaloga už bohužel bude realizovat své rozevláté výpady v rudém dresu... s Buchtou a Rolasem...
Z Koríma jsem měl loni dobrý pocit, snad chytne příležitost za pačesy![]()
Po minulé sezoně nevím, co čekat od Kočky? V ZC marnost, v PO výbornej :eh:
Možná by mu pomohlo, kdyby mu odpárali "céčko"...
S tím "céčkem" máš pravdu, myslím že je spousta lepších kandidátů na kapitána. Například bych se nebál dát ho například Količovi.... Má toho spoustu odehráno v našem dresu a mohlo by mu to prospět......
digitalmouse řekl:Osobně si myslím že ho dostane Časy. Byl kápo než po pár zápasech odešel. Uvidíme...
Fíma řekl:Na objevení té věty si vzpomínám. Pamatuji si, že byla nějak blbě napsaná nebo tam byla chyba, přesně už nevím, ale určitě jsem si na ni stěžoval, ať ji opraví, což se nakonec opravdu stalo. Každopádně i tak to byl signál, který jsem ovšem nedocenil. Pořád jsem doufal, že k takové zoufalosti v našem klubu nesáhnou.
woe řekl:Na kapitána bych to také tipnul na Časyho, obrovská persona, vyjímečný hráč pro celou naši ligu.
Akorát loni psali, že Kočka má pro tým i vedení prý nenahraditelný význam s tím céčkem ... jak píše Sweník, po odchodu Koukyho bylo "C" spíš něco jako horký brambor, nyní by to mělo být jasné ... však oni si to v kabině pořeší.
Jinak to občasné drobné bědování na zavření DF - vyhodnoťte si to tu po pár dnech provozu nového fóra - je to jednoznačný posun o několik levelů vzhůru, pro pana Hrabala to přinese klid ... tohle se prostě povedlo a mělo to užitek pro úplně všechny ... a tak to má přeci být, že když se něco uděje, má to v nejlepším případě přinést užitek pro úplně všechny. A to se stalo.
Haleluja!![]()

Orosená_desítka řekl:Ještě v podobném smyslu zrušit celorepublikově TV, rozhlas, noviny a Internet, a budeme sice nevědomí a neinformovaní, ale o to více šťastní !!!!
![]()
woe řekl:víš co je vtipný, že zrovinka tobě, ortodoxnímu optimistovi - musím podsouvat pozitivní post :angel:
Zmíněná media si platíme z daní - ty sis soukromý web klubu nějak platil? Mimo té stovky, cos dal za profi registraci myslím ... :shifty:
btw za největší pozitivum asi považuji to, že se zde smradlaví prašiváci oproti sprostotám na webu klubu ani neodvážej vystrčit nos ... na df klubu jim to vesměs prošlo, tady maj jasný varování, že ceknou - a IP je bloknuta ... no, co si budem povídat, určitě nám současnou podobu DF záviděj a až přijdou hubenější časy, což ty určo někdy přijdou, ty přijdou na každej klub - tak pak uvidíme, jak se budou lovískovat k polokoňoj panu Kmoníčkoj ... asi se pak celkem nasmějem ...
Orosená_desítka řekl:Milý kolego. Ale já nepsal negativně a po DF netruchlímZ mých příspěvků jsi to nemohl vyčíst, že bych doma plakal nad zrušením DF. Jak jsi na to přišel, že vzpomínám se slzou v oku ????
Sweník řekl:V článku o dnešním přípravném zápase. Ale tak to je detail. Naopak, budu jen rád, když se k nim zase zařadíme. Začíná dnes nová sezona a třeba se konečně povede. ;-)
tau řekl:V Anglii si nevydělá víc než v extralize. Průmeřnej plat tam je 18 tisic liber za sezonu hrubého. Odečti daně, náklady na živobytí a jseš dejme tomu na 9 000 (baj voko - nevím, jaký je v Anglii zdanění a jaký tam můžou být životní náklady). Neříkám, že to jsou zlý cifry, zvlášť když to znásobíme aktuálním 35 korunovým kurzem. Ale v extralize by se měl asi lépe....