Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
WalkingDude řekl:
Vítej, zrovna nedavno sem tu psal neco o tom ze nejvetsi patriot zda se jeste nedorazil :thumbup:
Pročetl jsem si to tady a vím, že jsi mě vzpomínal. Potěšilo mě to !!! :clap:

2 Caesar: HoH je jen kolečko v soukolí... úkol splnil a jede se dál. Nám tím v podstatě pomohl, stále otvírám tohle forum s údivem, jak rychle vzniklo a jaké nové možnosti skýtá :thumbup:
Osobně jsem zrušení fora čekal od chvíle, kdy se v záhlaví objevila ta výhružná věta...
Mnohem horší než zrušení DF, jsou škody napáchané v klubu... s lidským materiálem, kterým disponuje vedení, nečekám žádné zázraky, 2 poslední sezony nás krutě uzemnily :problem:
Jsou samozřejmě i světlé výjimky jako Salfa, uvidíme, jak se to vyvine. Myslím, že pro něj osobně bude rozhodující, aby čapali golmani, které přivedl.

Rahmed řekl:
2
Jsou samozřejmě i světlé výjimky jako Salfa, uvidíme, jak se to vyvine. Myslím, že pro něj osobně bude rozhodující, aby čapali golmani, které přivedl.

Plus aby šlapal Marcinko. O Časyho s Pivkem (když bude zdravý), strach nemám. Ale něco mi říká, že jsme na postu brankáře fakt posílili. Na první pohled to vypadá, že klub koupil dvě dvojky, ale Kristan ty zkušenosti má a Hally je hladový vlčák, který čeká na jeho sebemenší zaváhání. On si tady to jméno udělá, když bude mít prostor..

Vidím to stejně a jsem natěšený :thumbup: Tesla olééé :clap:

Rahmed řekl:
Osobně jsem zrušení fora čekal od chvíle, kdy se v záhlaví objevila ta výhružná věta...

Na objevení té věty si vzpomínám. Pamatuji si, že byla nějak blbě napsaná nebo tam byla chyba, přesně už nevím, ale určitě jsem si na ni stěžoval, ať ji opraví, což se nakonec opravdu stalo. Každopádně i tak to byl signál, který jsem ovšem nedocenil. Pořád jsem doufal, že k takové zoufalosti v našem klubu nesáhnou.

Sweník řekl:
Plus aby šlapal Marcinko. O Časyho s Pivkem (když bude zdravý), strach nemám. Ale něco mi říká, že jsme na postu brankáře fakt posílili. Na první pohled to vypadá, že klub koupil dvě dvojky, ale Kristan ty zkušenosti má a Hally je hladový vlčák, který čeká na jeho sebemenší zaváhání. On si tady to jméno udělá, když bude mít prostor..

Já osobně o Marcinka strach nemám, myslím si, že je to rozhodně lepší volba než severnější Kukumberg.... Brankáři to je jedna velká neznámá, ale pořád je to lepší než loňská nejistota s Růžou... A čísla Kristana nejsou vůbec špatná. Teď jde ještě o to jak se sehraje z obranou, ze které já osobně mám největší vítr. Uvidíme, už aby to začalo. Tesla ole!!

V obraně je strašná škoda Ďalogy. To je obránce šitý na míru pro nová pravidla. Bohužel podepsal Lvu a dopadlo to, jak to dopadlo..

Ale věřím, že se prosadí Korím, Časy je taky vynikající, v přesilovce získají výhodu Beny s Alešem, snad nebude tak zle. Jen by bylo dobré beka prostřídat. Vloni těch šest mělo problém dokončit jen extraligu, letos je v tom i LM, to by utavilo sebelepší obránce v tomto počtu. Snad s tím pan Venera počítá a dá v méně důležitých zápasech šanci i jiným obráncům..

Jj, Ďaloga už bohužel bude realizovat své rozevláté výpady v rudém dresu... s Buchtou a Rolasem...
Z Koríma jsem měl loni dobrý pocit, snad chytne příležitost za pačesy :thumbup:
Po minulé sezoně nevím, co čekat od Kočky? V ZC marnost, v PO výbornej :eh:
Možná by mu pomohlo, kdyby mu odpárali "céčko"...

Rahmed řekl:
Jj, Ďaloga už bohužel bude realizovat své rozevláté výpady v rudém dresu... s Buchtou a Rolasem...
Z Koríma jsem měl loni dobrý pocit, snad chytne příležitost za pačesy :thumbup:
Po minulé sezoně nevím, co čekat od Kočky? V ZC marnost, v PO výbornej :eh:
Možná by mu pomohlo, kdyby mu odpárali "céčko"...

S tím "céčkem" máš pravdu, myslím že je spousta lepších kandidátů na kapitána. Například bych se nebál dát ho například Količovi.... Má toho spoustu odehráno v našem dresu a mohlo by mu to prospět......

S tím "céčkem" máš pravdu, myslím že je spousta lepších kandidátů na kapitána. Například bych se nebál dát ho například Količovi.... Má toho spoustu odehráno v našem dresu a mohlo by mu to prospět......

Osobně si myslím že ho dostane Časy. Byl kápo než po pár zápasech odešel. Uvidíme...

digitalmouse řekl:
Osobně si myslím že ho dostane Časy. Byl kápo než po pár zápasech odešel. Uvidíme...

Souhlasím, Časy je adept číslo jedna. Lepšího hráče na to nemáme. A Kočkovi by to taky mohlo prospět. Snad konečně skončí ta doba, kdy céčko nikdo z našich nechce..

Časy už měl tuším céčko i v repre na nějaký zápasy, na MS 2010 byl asistent, on jediný si s tím bude umět poradit. Navíc má asi za svou čistou hru do těla obrovský respekt u rozhodčích..

Baže... když ho vloni nedostatal nikdo jinej, tak Časy je logická volba :thumbup: Pokud se uvažuje o změně :silent: :shifty:

Fíma řekl:
Na objevení té věty si vzpomínám. Pamatuji si, že byla nějak blbě napsaná nebo tam byla chyba, přesně už nevím, ale určitě jsem si na ni stěžoval, ať ji opraví, což se nakonec opravdu stalo. Každopádně i tak to byl signál, který jsem ovšem nedocenil. Pořád jsem doufal, že k takové zoufalosti v našem klubu nesáhnou.

Prostě rychle a šokově ze dne na den ať moc nerejou, sbalený kufry za dveřma, vyměněný zámky... A dělejte si co chcete. Teď mají v klubu ten požadovaný "klid" na práci, tak se to samozřejmě projeví ve všech směrech - perfektně fungující organizace, výsledky týmu, otevřenost vůči široké veřejnosti, prostě TOP organizace a TOP mančaft (v klubech kde mají DF to bude samozřejmě znamenat posun v tabulce minimálně o tři místa v tabulce dolů, to bude sešup)... :crazy: No tož uvidíme.... :angel:

Na kapitána bych to také tipnul na Časyho, obrovská persona, vyjímečný hráč pro celou naši ligu.

Akorát loni psali, že Kočka má pro tým i vedení prý nenahraditelný význam s tím céčkem ... jak píše Sweník, po odchodu Koukyho bylo "C" spíš něco jako horký brambor, nyní by to mělo být jasné ... však oni si to v kabině pořeší.

Jinak to občasné drobné bědování na zavření DF - vyhodnoťte si to tu po pár dnech provozu nového fóra - je to jednoznačný posun o několik levelů vzhůru, pro pana Hrabala to přinese klid ... tohle se prostě povedlo a mělo to užitek pro úplně všechny ... a tak to má přeci být, že když se něco uděje, má to v nejlepším případě přinést užitek pro úplně všechny. A to se stalo.

Haleluja! :)

Dobré ránko,

Dneska přáteláček na pohodu...6:2

Sejk,Tybor,Špaček,Písec,2 Radil :angel: :angel: :angel: :angel:

woe řekl:
Na kapitána bych to také tipnul na Časyho, obrovská persona, vyjímečný hráč pro celou naši ligu.

Akorát loni psali, že Kočka má pro tým i vedení prý nenahraditelný význam s tím céčkem ... jak píše Sweník, po odchodu Koukyho bylo "C" spíš něco jako horký brambor, nyní by to mělo být jasné ... však oni si to v kabině pořeší.

Jinak to občasné drobné bědování na zavření DF - vyhodnoťte si to tu po pár dnech provozu nového fóra - je to jednoznačný posun o několik levelů vzhůru, pro pana Hrabala to přinese klid ... tohle se prostě povedlo a mělo to užitek pro úplně všechny ... a tak to má přeci být, že když se něco uděje, má to v nejlepším případě přinést užitek pro úplně všechny. A to se stalo.

Haleluja! :)

Ještě v podobném smyslu zrušit celorepublikově TV, rozhlas, noviny a Internet, a budeme sice nevědomí a neinformovaní, ale o to více šťastní !!!!
:clap:

Orosená_desítka řekl:
Ještě v podobném smyslu zrušit celorepublikově TV, rozhlas, noviny a Internet, a budeme sice nevědomí a neinformovaní, ale o to více šťastní !!!!
:clap:

víš co je vtipný, že zrovinka tobě, ortodoxnímu optimistovi - musím podsouvat pozitivní post :angel:
Zmíněná media si platíme z daní - ty sis soukromý web klubu nějak platil? Mimo té stovky, cos dal za profi registraci myslím ... :shifty:

btw za největší pozitivum asi považuji to, že se zde smradlaví prašiváci oproti sprostotám na webu klubu ani neodvážej vystrčit nos ... na df klubu jim to vesměs prošlo, tady maj jasný varování, že ceknou - a IP je bloknuta ... no, co si budem povídat, určitě nám současnou podobu DF záviděj a až přijdou hubenější časy, což ty určo někdy přijdou, ty přijdou na každej klub - tak pak uvidíme, jak se budou lovískovat k polokoňoj panu Kmoníčkoj ... asi se pak celkem nasmějem ...

ještě k tomu hybridnímu icingu - čeká nás pořádná komedie a spousta vášní ... nedivím se, že staří mazáci z řad sudích s tím raději praštili ... to je tak vyumělkovaný pravidlo, že bude plno excesů ... je to blábol :thumbdown:

http://isport.blesk.cz/clanek/hokej-nhl/210976/v-detroitu-nas-ucili-i-varit-vykladal-po-navratu-ze-zamori-nadseny-nosek.html

Nosek :thumbup:

woe řekl:
víš co je vtipný, že zrovinka tobě, ortodoxnímu optimistovi - musím podsouvat pozitivní post :angel:
Zmíněná media si platíme z daní - ty sis soukromý web klubu nějak platil? Mimo té stovky, cos dal za profi registraci myslím ... :shifty:

btw za největší pozitivum asi považuji to, že se zde smradlaví prašiváci oproti sprostotám na webu klubu ani neodvážej vystrčit nos ... na df klubu jim to vesměs prošlo, tady maj jasný varování, že ceknou - a IP je bloknuta ... no, co si budem povídat, určitě nám současnou podobu DF záviděj a až přijdou hubenější časy, což ty určo někdy přijdou, ty přijdou na každej klub - tak pak uvidíme, jak se budou lovískovat k polokoňoj panu Kmoníčkoj ... asi se pak celkem nasmějem ...

Milý kolego. Ale já nepsal negativně a po DF netruchlím :thumbup: Z mých příspěvků jsi to nemohl vyčíst, že bych doma plakal nad zrušením DF. Jak jsi na to přišel, že vzpomínám se slzou v oku ????

Orosená_desítka řekl:
Milý kolego. Ale já nepsal negativně a po DF netruchlím :thumbup: Z mých příspěvků jsi to nemohl vyčíst, že bych doma plakal nad zrušením DF. Jak jsi na to přišel, že vzpomínám se slzou v oku ????

Né, mě to přišlo, že jsme si spolu prohodili role, máš pravdu, že stesk tam asi až tak nevidím, ale ty jsi pilíř pozitivna, tak mi přišlo vtipný, že jsem tentokrát ujásanej víc, než ty :angel:

Tak dneska opravdu budou hrát převážně mladí..Tak jak jsem předpovídala.. chytat bude Kristan :angel:

/Děkuju za hlasování, i když drtivá většina návody nepotřebuje, nějaký udělám pro ty, co se orientují méně :) - alespoň jak posílat soukromé zprávy, jak si nastavit avatar (svou ikonku), jak vkládat obrázky, případně kdybyste někdo nějak ta pak, tak pište na info@hcpcefans.cz :) Jinak kdybyste měl někdo tip na nové hlasování, klidně pište a můžem udělat nějakej průzkum :) /

Však máme několik reprezentantů, který by nám mohl leckdo závidět. Takže patříme evidentně pořád k tý elitě v elize.

V článku o dnešním přípravném zápase. Ale tak to je detail. Naopak, budu jen rád, když se k nim zase zařadíme. Začíná dnes nová sezona a třeba se konečně povede. ;-)

Sweník řekl:
V článku o dnešním přípravném zápase. Ale tak to je detail. Naopak, budu jen rád, když se k nim zase zařadíme. Začíná dnes nová sezona a třeba se konečně povede. ;-)

tajdle Pilsens, ti letos v tý přípravě kvalitně mlžej ... jestli jim bouchne kisna a nesedne si to ... no - těžko na cvičišti, lehko na bojišti, je to zatím "jen" příprava.

btw doufám, že budou sešití fans i nadále bušit do Lubiny, až se Pitter nase-štve - spakuje krám a vrhne se do hokeje třeba - tady. Tedy, samo, pokud by se do třetice brandu nedařilo a pan majitel by třeba uvažoval o prodeji klubu... třeba.

A Kotalík asi končí ne? Čekal jsem jestli nepůjde do motoru třeba :wtf:

tau řekl:
V Anglii si nevydělá víc než v extralize. Průmeřnej plat tam je 18 tisic liber za sezonu hrubého. Odečti daně, náklady na živobytí a jseš dejme tomu na 9 000 (baj voko - nevím, jaký je v Anglii zdanění a jaký tam můžou být životní náklady). Neříkám, že to jsou zlý cifry, zvlášť když to znásobíme aktuálním 35 korunovým kurzem. Ale v extralize by se měl asi lépe....

Dík, to mě dost zajímalo, protože když už nemohou hrát kluci tady, jestli se dá v té Anglii alespoň nějak "přežít" ... stále lepší, než skončit kariéru a jít na pracák ... jinak ten tvůj návrh - otročné do pětadvaceti - to je myslím dobrý kompromis... co říkáš na ten icing? Co jsem koukal na instruktážní video, tak tedy síla, asi to bude chtět přidat na led pár sudích :)
btw naši trenéři seprý s pravidlem teprv "seznamují" ... to mi přijde celkem pozdě :)
Asi bude zajímavé, co se dá z taktického hlediska vymyslet na toto, možná má Sejček něco probádanýho, co by se dalo ...

btw už vidím pana Antoše nebo Pospece, u magické lupy, jak pitvaj, zda brankař vyjel ze svého brankoviště, či ne .. atd - mně to přijde jako úplná zhovadilost. Tuto se neujme, si myslím.

Teda trosku mi tu dela problem technicka stranka fora, ale ja se s tim zziju :-) Jsem rad, ze forum vzniklo, rad vas tu vsechny vidim :wave: No a jak psal Orosena desitka, tesim se na věcnost i večnost tohoto fora :thumbup:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno