Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
selma11 řekl:
Jinak jsem Vám všem chtěla oznámit,že budu maminkou a přivedu an svět další teslačku a nebo tesláka :)

a playoff budu trávit v porodnici :)

Šelmo gratulace.

Vitam nove prichozi :) zitra pridam nejaky ty navody s obrazkama jak si to tu zjednodusit a umet vyuzivat zajimavy funkce, ktery ulehcej orientaci na foru :)

Děkuji za expresní založení nového DF. Přijde čas, kdy Brand zalituje nad zrušením původního.
Ještě jednou díky. Jsem velmi rád, že po odehraném zápase budu moci sdílet svoji radost nebo vztek s předváděnou hrou. ;)

Vitej :) rad te tu vidim, tvoje prispevky mely hlavu a patu ;) presne o podeleni se o radost / starost tady jde :))

Muf řekl:
Jsem velmi rád, že po odehraném zápase budu moci sdílet svoji radost nebo vztek s předváděnou hrou. ;)

No když nic jinýho, tak se tu nebudeš muset veřejně omlouvat überlemplovi Nahodilovi za to. že je überlempl (což všichni víme). :mrgreen: :mrgreen:

Pick řekl:
No když nic jinýho, tak se tu nebudeš muset veřejně omlouvat überlemplovi Nahodilovi za to. že je überlempl (což všichni víme). :mrgreen: :mrgreen:

Třeba za to můžeme my. Pořád ho pomlouváme, pořád o něm píšeme a on chudák pořád škytá a nemůže pořádně trénovat a pak to vypadá, jak to vypadá :lol:

Brand nikdy neměl dělat manažera hokeje. Je úplně mimo mísu. Dokud tam bude tak nevěřím nevěřím nevěřím. Permici jsem si ale koupil, Brand nademnou vlastně vyhrál. NAPOSLEDY jest se něco nezmění. I swear!!!!

Co takhle naplanovat nejaky pivko ?:)) at se trochu pozname :))

dreamingfish řekl:
Třeba za to můžeme my. Pořád ho pomlouváme, pořád o něm píšeme a on chudák pořád škytá a nemůže pořádně trénovat a pak to vypadá, jak to vypadá :lol:
Záhada vyřešena... :D Chudák, teď to bude mít o to horší, že tady to kámoš HoH nezavře, když se bude cítit poškozenej :)

No právě s Nahodilem jsem si to skrze mail vyříkal, a nemyslím si, že by stál za ukončením DF, ale je možné, že se to hodilo někomu do krámu. Já jsem počítal s koncem DF již na začátku minulé sezóny.

At je to jak chce, mysim ze to vyustilo v celkem fajn reseni jak pro nas fanousky, tak pro klub, kterej pokud sem nebude nahlizet, nebude se muset cejtit pod tlakem ze strany fans :)

Stejně nechápu co si tím pomůžou. Vše co by se psalo tam, se bude psát i tady a mezi lidi se to stejně rozšíří. A HoH s tím nic neudělá. Tam to mohl alespoň smáznout.

Zjistej si nase adresy a vsichni dostaneme ban na zimak. (joke)

Muf řekl:
No právě s Nahodilem jsem si to skrze mail vyříkal, a nemyslím si, že by stál za ukončením DF, ale je možné, že se to hodilo někomu do krámu. Já jsem počítal s koncem DF již na začátku minulé sezóny.
Vždy to bylo a bude ,že se někdo někomu nebude líbit.Hráčů na černé listině za posledních let bylo.(Píša,Lašák,Snopek,Havíř,Nakládaldokonce i na začátku sezóny Hašan.)
Uzavření fóra dle mě nesouvisí s hráčema,ale spíše s vedením.
Po velkohubých prohlášení(jak se vybuduje brand světové úrovně) to šlo vše dolů a dolů.Dneska se považuje za úspěch se dostat i z předkola do PO.

WalkingDude řekl:
Myslím pokud to bude pokračovat tak jak to pokračuje budou mocinky rádi ,že budeme chodit na hokej.

WalkingDude řekl:
ať si zjistí co chtějí. Letos se budu muset hodně přemlouvat abych šel do arény. Jsem vedením tak znechucený, že už to snad víc nejde

michalrysina řekl:
ať si zjistí co chtějí. Letos se budu muset hodně přemlouvat abych šel do arény. Jsem vedením tak znechucený, že už to snad víc nejde
Nejsi sám.Co se bavím s lidma co chodí pravidelně na hokej jsou hodně na vážkách.A to není proto ,že se uzavřelo DF.

Kely řekl:
Nejsi sám.Co se bavím s lidma co chodí pravidelně na hokej jsou hodně na vážkách.A to není proto ,že se uzavřelo DF.

Lol. Sezona jeste nezacala a uz hazite flintu do obili. A ti kluci na lede nas vazne potrebuji :-) Ne vazne, budte radi co mate. Co byste misto zapasu delali? Koukali na online a u toho si prerovnavali ponozky? B-)

Flintu do žita jsem neházel 2 minulé sezóny a jak to vždy dopadlo. Ono co si budeme povídat lístky nejsou nejlevnější a rozhodně jejich cena neodpovídá předvedeným výkonům ať už hráčů či vedení.

michalrysina řekl:
Flintu do žita jsem neházel 2 minulé sezóny a jak to vždy dopadlo. Ono co si budeme povídat lístky nejsou nejlevnější a rozhodně jejich cena neodpovídá předvedeným výkonům ať už hráčů či vedení.

Optimismus, kolego :-). Letos vyhrajeme ligu mistru a v lize se urcite taky neztratime :-P

Za chvíli budeme více než kompletní :!:

Ale ještě mi pár nicků chybí nebo jsem je nepostřehl. Např. Orosená Desítka, acrylic, Lakmé, kapitanPejsek, DZARDINHO, rogerer, věčně naštvaný Robinson Crusoe, (pokud tady není pod jiným nickem), ale třeba i FrantaKocourek a další, určitě jsem někoho zapomněl.. :lol:

Karfíka ještě pohledat, ať je někdo šťastné.. :)

A nezapomente na kolegu Speedmetala, jehoz vuli cestovat pravidelne az odnekud z tramtarie (nic ve zlem :-)) bezmezne obdivuji :-)

WalkingDude řekl:
A nezapomente na kolegu Speedmetala, jehoz vuli cestovat pravidelne az odnekud z tramtarie (nic ve zlem :-)) bezmezne obdivuji :-)

Máš absolutní pravdu, snad to taky najde. Tož rychle zburcovat Nivnici. :D

Ale ještě mi pár nicků chybí nebo jsem je nepostřehl. Např. Orosená Desítka, acrylic, Lakmé, kapitanPejsek, DZARDINHO, rogerer, věčně naštvaný Robinson Crusoe, (pokud tady není pod jiným nickem), ale třeba i FrantaKocourek a další, určitě jsem někoho zapomněl.. :lol:[/quote]

Myslím, že zanedlouho nás tu bude více než na "Brandovském" DF. Libí se mně, že zde je vidět, jak to nové fórum ožívá :P

Sweník řekl:
Za chvíli budeme více než kompletní :!:

Ale ještě mi pár nicků chybí nebo jsem je nepostřehl. Např. Orosená Desítka, acrylic, Lakmé, kapitanPejsek, DZARDINHO, rogerer, věčně naštvaný Robinson Crusoe, (pokud tady není pod jiným nickem), ale třeba i FrantaKocourek a další, určitě jsem někoho zapomněl.. :lol:

Když se přidá ještě tau, budu taky spokojen :-) Bohužel moje kontakty jsou nula nula nic, holt nejsem z Prahy zase tak angažovanej :-)

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno