michalrysina
Zkušený bek
- 607
- 0
Tak jsem tu také.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
selma11 řekl:Jinak jsem Vám všem chtěla oznámit,že budu maminkou a přivedu an svět další teslačku a nebo tesláka![]()
a playoff budu trávit v porodnici![]()
Milá Míro-Šelmo,to ti gratuluju ale máš co dohánět,já rozšířil naše řady o tři fandy. .Sweník řekl:To je chvályhodný počin, tak ať vše proběhne, jak má.![]()
Muf řekl:Jsem velmi rád, že po odehraném zápase budu moci sdílet svoji radost nebo vztek s předváděnou hrou.![]()
....a není to málo, Antone Pavloviči :?: :?: :lol: :lol:Pilsner Urquell řekl:já rozšířil naše řady o tři fandy. .![]()
Pick řekl:No když nic jinýho, tak se tu nebudeš muset veřejně omlouvat überlemplovi Nahodilovi za to. že je überlempl (což všichni víme). :mrgreen: :mrgreen:
Víc jsem toho ze sebe nevyždímalPick řekl:....a není to málo, Antone Pavloviči :?: :?: :lol: :lol:
Záhada vyřešena...dreamingfish řekl:Třeba za to můžeme my. Pořád ho pomlouváme, pořád o něm píšeme a on chudák pořád škytá a nemůže pořádně trénovat a pak to vypadá, jak to vypadá :lol:
Vždy to bylo a bude ,že se někdo někomu nebude líbit.Hráčů na černé listině za posledních let bylo.(Píša,Lašák,Snopek,Havíř,Nakládaldokonce i na začátku sezóny Hašan.)Muf řekl:No právě s Nahodilem jsem si to skrze mail vyříkal, a nemyslím si, že by stál za ukončením DF, ale je možné, že se to hodilo někomu do krámu. Já jsem počítal s koncem DF již na začátku minulé sezóny.
Myslím pokud to bude pokračovat tak jak to pokračuje budou mocinky rádi ,že budeme chodit na hokej.WalkingDude řekl:Zjistej si nase adresy a vsichni dostaneme ban na zimak. (joke)
ať si zjistí co chtějí. Letos se budu muset hodně přemlouvat abych šel do arény. Jsem vedením tak znechucený, že už to snad víc nejdeWalkingDude řekl:Zjistej si nase adresy a vsichni dostaneme ban na zimak. (joke)
Nejsi sám.Co se bavím s lidma co chodí pravidelně na hokej jsou hodně na vážkách.A to není proto ,že se uzavřelo DF.michalrysina řekl:ať si zjistí co chtějí. Letos se budu muset hodně přemlouvat abych šel do arény. Jsem vedením tak znechucený, že už to snad víc nejde
Kely řekl:Nejsi sám.Co se bavím s lidma co chodí pravidelně na hokej jsou hodně na vážkách.A to není proto ,že se uzavřelo DF.
michalrysina řekl:Flintu do žita jsem neházel 2 minulé sezóny a jak to vždy dopadlo. Ono co si budeme povídat lístky nejsou nejlevnější a rozhodně jejich cena neodpovídá předvedeným výkonům ať už hráčů či vedení.
WalkingDude řekl:A nezapomente na kolegu Speedmetala, jehoz vuli cestovat pravidelne az odnekud z tramtarie (nic ve zlem) bezmezne obdivuji
![]()
Sweník řekl:Za chvíli budeme více než kompletní :!:
Ale ještě mi pár nicků chybí nebo jsem je nepostřehl. Např. Orosená Desítka, acrylic, Lakmé, kapitanPejsek, DZARDINHO, rogerer, věčně naštvaný Robinson Crusoe, (pokud tady není pod jiným nickem), ale třeba i FrantaKocourek a další, určitě jsem někoho zapomněl.. :lol: