- 6,440
- 6,490
- Admin
- #291,331
Bude potřeba, aby se za něj v případě potřeby postavil i trenér/klub. Kdyby náhodou...
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Vzhledem k tomu, jak se napříč ligou posilovalo, tak je chápu. Naučit kádr, jak beztrestně zobat, je tak to jediný, co je ještě může spasit....![]()
Hokejisté Hradce poznali nová interní pravidla minimalizující možnost dopingu
Závěrečnou část přípravy na start extraligy zahájili hokejisté Hradce Králové. Zástupci druhého týmu základní části uplynulé sezony na úvod s hráči probírali za přítomnosti právní zástupce klubu Jakubhradecky.denik.cz
Bože to jsou vemena. U nás první trénink a u nich první sezení s advokáty.![]()
No, on je ale problém v tom, že u Vikiho při udělování trestů je úplně jedno, jestli někdo nebo něco je nebo není zákeřné. Tam rozhodují úplně jiné skutečnosti.Bojim, bojim.
Třeba se Ujčík vzda teto funkce .... a bude klid...tak nemyslel sem to tak, že je zákeřný. Já v něm vidím prototyp Gudase. Takových beku, co to umí čistit, chránit, ale i vystřelit, moc není. Byl bych na takového hráče zvědav, i kdyby hrál třeba v Liberci. Ten Vikiho zákoník byla trochu nadsázka, ale u Kudličky nikdy nevíme, co trestá a co ne![]()
možná je i trochu rád, že to tak dopadlo? Přecijenom, na Kladně dostane víc prostoru, než by dostal u nás, i kdyby nebylo Košťálka a Ludviga?Líbí se mě že Houdek není zahořklý jak jiný hvězdičky..
Ale rád, bych aby se prezentoval čistými tvrdými hity a ne rvačkami, protože jinak bude hodně rychle vyautovaný.Mám takové tušení, že Johnny bude během krátké chvíle miláček publika.
Pokud dokáže přitvrdit hru tak jak se o něm mluví a tak jak to nějakou dobu Dynamo potřebuje tak se nebojím, že by nebyl oblíbený....já osobně se strašně těším na jeho 1.střídání a pak na každé další. A s jeho příchodem jsem ještě radši, že hrajeme 1.kolo s Mechovem....on určitě těm derby dá něco navíc.![]()
Mroviec píše na twitteru/x, že Johnnyho přichod byl upečenej dlouho. A tuhle informaci věděl i Houdek. Takže pro něj dobře, že vzal štaci, kde bude mít šanci na šestku beků.možná je i trochu rád, že to tak dopadlo? Přecijenom, na Kladně dostane víc prostoru, než by dostal u nás, i kdyby nebylo Košťálka a Ludviga?
Já fakt doufám že tohohle kluka ještě jednou v našem dresu uvidíme, strašně mně přirostl k srdciLíbí se mě že Houdek není zahořklý jak jiný hvězdičky..
Tak snad ho někdo před sezonou srovná Vikiho....Viki bude mít motivaci postoupit do ligy, na Disciplinárku bude "srát"....věřím, že už tak drastické tresty nebudou, že bude změna, asi jsem naivní, ale věřím v to....že tolik zákeřností nebude...tak nemyslel sem to tak, že je zákeřný. Já v něm vidím prototyp Gudase. Takových beku, co to umí čistit, chránit, ale i vystřelit, moc není. Byl bych na takového hráče zvědav, i kdyby hrál třeba v Liberci. Ten Vikiho zákoník byla trochu nadsázka, ale u Kudličky nikdy nevíme, co trestá a co ne![]()
Mám to stejně, myslím si, že letos Houďas vyletí hodně vysoko, když dostane prostor. Byl u nás jeden z mála kdo netrefil při střele prvního hráče.Já fakt doufám že tohohle kluka ještě jednou v našem dresu uvidíme, strašně mně přirostl k srdci
Tak by tu asi zůstal, Houdy je pro ně super posila, věřím, že bude vidět v Kladně, hlavně ne proti nám...i když bude mít motivacimožná je i trochu rád, že to tak dopadlo? Přecijenom, na Kladně dostane víc prostoru, než by dostal u nás, i kdyby nebylo Košťálka a Ludviga?
Jako že Ludvig bude hrát přesilovku? Hmmm tak to je hodně smělý plán ...Já bych klidně řekl, že dá klidně i 5 a více branek Houdyny, určitě dostane prostor na přesilovce, a viděli jsme jakou má ráno...takže klidně bych řekl, že může mít 15 a více bodů
Myslím, že kolega píše o HoudkoviJako že Ludvig bude hrát přesilovku? Hmmm tak to je hodně smělý plán ...
![]()
Druhý Ludvig v Dynamu. Česky umím jen sprostá slova, říká další posila Pardubic
Narodil se v Liberci, vlastní český pas, ale v mateřštině zná jen sprostá slova. Byl přímo na ledě v den, kdy v Pittsburghu vyvěšovali Jaromíru Jágrovi dres pod strop arény Penguins. Hrajete mnohem radši s ním, než proti němu. Proč? Protože John Ludvig je zatraceně nepříjemný bek, obránce v...isport.blesk.cz
Nevidím problém v jeho hře, ale v tom, že tu rádoby profíci jezdí s hlavou mezi kozama... Muset si vsadit, tak bych dal na to, že z něj vzhledem ke kvalitě orgánů této soutěže bude recidivista do 5. kola...
Tak ono je to opravdu těžké pokud se jedná o Sedláka, na něj je strašná porce faulů co rozhodčí úmyslně přehlíží a to je prostě špatně. I experti kolikrát vyblili názor, faul to je, ale nemůže přece počítat s tím, že se vše bude na něj pískat a to jsem slyšel několikrát.Je fajn mít v obraně tvrdaka, který to umí čistě ale je nepříjemný. Za mě jeho výhoda bude,že mu může být jedno proti komu hraje, protože si bud v plnit své úkoly. Jsem na něj hodně zvědavý a doufám, že to nebude postupně frustrace jako to vidím u Sedla, tím neříkám nic špatného, jen je videt že Sedlo první sezóna za mě nejlepší a pak přišli právě věci, které jsem u něj nechtěl vidět.
PodepisujuTak ono je to opravdu těžké pokud se jedná o Sedláka, na něj je strašná porce faulů co rozhodčí úmyslně přehlíží a to je prostě špatně. I experti kolikrát vyblili názor, faul to je, ale nemůže přece počítat s tím, že se vše bude na něj pískat a to jsem slyšel několikrát.
Frustrace a znechucení je na místě, já bych to měl po prvním zápase, Sedlo se ještě hodně drží. Ukazovat prstem zrovna na něj je zcela mimo, kdyby jsme nehráli žumpu, bylo by vše úplně jinak.
Doufám, že Ludvig půjde do první a bude naše hvězdy opravdu chránit, tak aby idioti jako byl Pospíšil v Brně sral strachy ledové kostky ještě předtím, než vyjede na led.
Bohužel naše hvězdy doplácejí na to, že jsou na vše samy.