Holly833
Hokejová legenda
- 11,043
- 10,928
Princ temnoty odešel, král hard rocku je mrtev. Ať žije král. Ozzy byl nejvíc!![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Princ temnoty odešel, král hard rocku je mrtev. Ať žije král. Ozzy byl nejvíc!![]()
Souhlasím. Pešán je dobrý trenér. Nepochopím, že někdo hodnotí trenéra podle toho, jestli se nějak tváří na střídačce. To je stejné, jak hodnotit třeba auto podle toho, jestli je červený nebo zelený.Přesně, ať Pešána moc nemusím, tak zrovna v Liberci uměl vytáhnout hráče a posunout je na vyšší level. A pokud toto budou hráči vědět, tak se budou hrnout i do Béčka, protože to bude cesta jak se dosta do Áčka. pokud se bude jen nakupovat , tak B tým ztratí opodstatnění.
Moje slova ohledně hodnocení lidí v dnešním uspěchaném povrchním světě - podepisuji... (dostaneš nějakou nálepku a už to s tebou jede roky) Držím našemu trenérovi palce stejně jako celému našemu Dynamu !!Souhlasím. Pešán je dobrý trenér. Nepochopím, že někdo hodnotí trenéra podle toho, jestli se nějak tváří na střídačce. To je stejné, jak hodnotit třeba auto podle toho, jestli je červený nebo zelený.
Stejně tady vždycky byla smršť proti Jandačovi. To také nechápu. Jandač je výborný trenér a loni to v Plzni dokázal. Katastrofální kádr, uhráli si to v pohodě a na konci docela kousali. Letos podle mě výborně posílili o hrozně šikovný mladý hráče a já si myslím, že se posunou dost dopředu.

Vsadím boty, že nebude tolik trestanej....nevěřím tomu, bude to ta skládačka, co nám chybí...nebude zákeřný hráč.....hlavně jestli si mladej Ludwa nastudoval Vikiho trestní zákoník..
Myslíš, že nebude tolik trestaný? Známe bohužel naše rozhodčí a Vikiho...Vsadím boty, že nebude tolik trestanej....nevěřím tomu, bude to ta skládačka, co nám chybí...nebude zákeřný hráč...
Přesně.....ZČ je dlouhá a on si ty své hranice, které mu budou tolerovány najde a nemyslím si, že by to nějak ubralo na tom.....co jeho hru zdobí.Nemalujte černý scénáře a čerta na zeď... On si najde "mantinely" své hry kam až může a nemůže, a navíc : Není recidivista![]()
![]()
Nežerte ty prášky, chlapi!!!![]()
Hokejisté Hradce poznali nová interní pravidla minimalizující možnost dopingu
Závěrečnou část přípravy na start extraligy zahájili hokejisté Hradce Králové. Zástupci druhého týmu základní části uplynulé sezony na úvod s hráči probírali za přítomnosti právní zástupce klubu Jakubhradecky.denik.cz
Bože to jsou vemena. U nás první trénink a u nich první sezení s advokáty.![]()
Je na místě poděkovat zdejším insiderům, hlavně Propulsovi, v případě Ludviga jsme díky fóru měli mnoho týdnů náskok před oficiálním oznámením![]()
No, on je ale problém v tom, že u Vikiho při udělování trestů je úplně jedno, jestli někdo nebo něco je nebo není zákeřné. Tam rozhodují úplně jiné skutečnosti.Vsadím boty, že nebude tolik trestanej....nevěřím tomu, bude to ta skládačka, co nám chybí...nebude zákeřný hráč...
Já vím, ale prostě já si myslím, že on věčně na trestný nebude...ani nebude dostávat stopky, je to můj názor...nemusí každý souhlasit, ale prostě pro mě to je ten hráč, který nám chyběl...a těším se na nějMyslíš, že nebude tolik trestaný? Známe bohužel naše rozhodčí a Vikiho...
Buď v klidu, vím, že Kudla je svůj, ale v případě Johnyho já se prostě nebojím....sem si 100% jistý a povíme si i v sezoně, že jsem jednou měl pravdu...Viki se zaměří jinam....No, on je ale problém v tom, že u Vikiho při udělování trestů je úplně jedno, jestli někdo nebo něco je nebo není zákeřné. Tam rozhodují úplně jiné skutečnosti.Bojim, bojim...
...tak nemyslel sem to tak, že je zákeřný. Já v něm vidím prototyp Gudase. Takových beku, co to umí čistit, chránit, ale i vystřelit, moc není. Byl bych na takového hráče zvědav, i kdyby hrál třeba v Liberci. Ten Vikiho zákoník byla trochu nadsázka, ale u Kudličky nikdy nevíme, co trestá a co neVsadím boty, že nebude tolik trestanej....nevěřím tomu, bude to ta skládačka, co nám chybí...nebude zákeřný hráč...
Těším se na něj taky, o tom žádná... A ano, takovýho hráče jsme chtěli a potřebovali... Jen doufám, že mu to Viki "nezprotiví" svou spravedlnostíJá vím, ale prostě já si myslím, že on věčně na trestný nebude...ani nebude dostávat stopky, je to můj názor...nemusí každý souhlasit, ale prostě pro mě to je ten hráč, který nám chyběl...a těším se na něj
Tvrdá hra se nerovná zákeřná...