Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Abych byl upřímnej....dost mě to vzalo.Ozzy Osbourne umřel![]()
Není to třeba tím, že není tolik financí? Odešel Platinum partner Betano, bude náhrada? A pokud ano, ve stejném plnění? PD třeba už nebude chtít dělat další sekery...Věřím, že momentálně jsou nejvíce spokojeni hráči pod smlouvou.
Lauko, který je podepsán s podmínkou, že si když ho vezme někdo z NHL, tak nebude...a to je zatím šlus.
Nikde žádný tlak v boji o sestavu, nikde žádná obava, že bude pár hráčů na marodce a že někteří budou pokračovat s formou, jakou (ne)měli na konci minulé sezóny.
Chápu, že střelci se shání těžko, ale nemyslím si úplně, že by se nějaký nehodil. Lauko? Spíš indián. Kdo bude dávat góly?
Teoretik Pešán může určitě vymyslet na přesilovku na levý kruh praváka - beka, není to od věci.
Střízlivý přístup je fajn, pokud to bude šlapat.
Pokud ne, čekám dost brzy nespokojenost fans. A tady tedy určitě bude pěkné tóčo
Snad kuchtíci opravdu uvařili něco reálného.
Tým bez zraněných hráčů neexistuje. Zvládnou to zalepit borci z B?
Je to změna strategie. Snad to vyjde.
Skvěle naplánovaný rozloučení s hudební kariérou, kamarádama z ostatních legendárních kapel, fanouškama s Black Sabbath a rodinou.Princ temnoty odešel, král hard rocku je mrtev. Ať žije král. Ozzy byl nejvíc!![]()
Nevim, prostě si myslím, že nechce být pan Dědek za troubu. Rozdával smlouvy jak bez rozmyslu. Délka a výše kontraktů byly určitě na poměry ELH vysokým standardem.Není to třeba tím, že není tolik financí? Odešel Platinum partner Betano, bude náhrada? A pokud ano, ve stejném plnění? PD třeba už nebude chtít dělat další sekery...
Konkurence mě též chybí. Přehraje v přípravě např. Urban Kousala, Kaplan Vondráčka? Já bych na to nevsadil...
Produktivní pravák muže být Herčík.Nepotřebovali jsme přivést spoustu útočníků, ale produktivní pravák podle mě měla být jako posílení na příští sezónu priorita. Stejně pokud nepřijde teď, tak zase nějakého budou shánět jako minulou sezónu v lednu a výběr bude o dost užší.
Nebo: pane MartinčtěJeště rád říká: Nedá mi to se nezeptat![]()
Souhlas, jestli zapracoval na bruslení( jak tady někdo psal) a přidá v osobních soubojích, tak ten kluk na to má. Ale určitě to není hráč do 3,4 lajny. On je hokejista a potřebuje si to nahrát a dostat přihrávku na střelu z první. Ne někde svádět bruslařské dostihy a souboje o kotouč v rohu hřiště. Od toho máme jiné hráče. Jsem na něho hodně zvědav, jestli udělá nějaký větší progres. Třeba jako Kuba Lichtag. Jestli ne, tak to na áčko nebude....Produktivní pravák muže být Herčík.
Jenom majitele ne?Oneplay není produkt o2 ale Novy. Oneplay nemá s o2 nic společného.
Ne, o2 je firma, jak jistě víš, Oneplay je produkt. Produkt Tv Nova. Takže O2 a Nova má stejného majitele.Jenom majitele ne?![]()
už mám nalitou Zacapu rezervu XOOzzy Osbourne umřel![]()
To je skoro jako s právnického žargonu. To je skoro jako že Babiš nevlastní Agrofert , ale sveřenecké fondy.Ne, o2 je firma, jak jistě víš, Oneplay je produkt. Produkt Tv Nova. Takže O2 a Nova má stejného majitele.
Je to stejné jako říct, že tarif NEO zlatý ma stejného majitele jako Air Bank.
Přesně, ať Pešána moc nemusím, tak zrovna v Liberci uměl vytáhnout hráče a posunout je na vyšší level. A pokud toto budou hráči vědět, tak se budou hrnout i do Béčka, protože to bude cesta jak se dosta do Áčka. pokud se bude jen nakupovat , tak B tým ztratí opodstatnění.Já tady to každoroční brečení že nebudeme mít hráče nedovedu pochopit. To je stejné, jako rok co rok stejné fňukání, že na dresech jsou reklamy. Za pár týdnů tady bude zase fňukání, že na ledě jsou reklamy.
Možná se koukám blbě, ale liga začíná za 8 týdnů. To si to fakt jeden rok nemůžete odpustit a hodnotit šířku kádru až podle toho, jak ten kádr bude vypadat na začátku sezóny?
Hráčů, kteří do ligy přijdou bude bezpochyby ještě docela dost.
Co to je za nesmysl? Stejný vlastník, stejné televize. Koukám, ze jste byli rychlejší.Máš několik hledisek - redakce, infrastruktura, platforma, provozovatel. Tím, že došlo ke sloučení O2TV a Voyo došlo k tomu, že veškerá sportovní redakce, infrastruktura a práva přešli na nového provozovatele Tv Nova. Někteří lidi ve vedení zůstaly, jiní ne. Platforma Oneplay je na xTv což je uplně jiná oproti tomu co mělo o2 (i kdyz to jako produkt pro Novu vyrobilo). A redakce přešla celá s tím, že se bude měnit v čase - Nova logicky nedisponovala týmem, který by to přebral. Takže ano, Oneplay nemá s o2 nic společného.
Musí je zkrátka někdo na ty nálezy různých svinstev naučit reagovat. Kmoníček určitě podobné nalévárny absolvoval minimálně desetkrát.. Alespoň hrát překvapeného. Podle mne už mu to ani nejde..![]()
Hokejisté Hradce poznali nová interní pravidla minimalizující možnost dopingu
Závěrečnou část přípravy na start extraligy zahájili hokejisté Hradce Králové. Zástupci druhého týmu základní části uplynulé sezony na úvod s hráči probírali za přítomnosti právní zástupce klubu Jakubhradecky.denik.cz
Bože to jsou vemena. U nás první trénink a u nich první sezení s advokáty.![]()
![]()
Hokejisté Hradce poznali nová interní pravidla minimalizující možnost dopingu
Závěrečnou část přípravy na start extraligy zahájili hokejisté Hradce Králové. Zástupci druhého týmu základní části uplynulé sezony na úvod s hráči probírali za přítomnosti právní zástupce klubu Jakubhradecky.denik.cz
Bože to jsou vemena. U nás první trénink a u nich první sezení s advokáty.![]()
Musí je zkrátka někdo na ty nálezy různých svinstev naučit reagovat. Kmoníček určitě podobné nalévárny absolvoval minimálně desetkrát.. Alespoň hrát překvapeného. Podle mne už mu to ani nejde..
Když dva skloňují…
To byla asi spíš parafráze na " když se dva perou, třetí..."Kde je problém? Vyskloňováno podle mě správně....
Se
To byla asi spíš parafráze na " když se dva perou, třetí..."
Když umřel Ozzy, nemohl by nám klub zvednout náladu představením nějaké posily?
Kdy si naposled stěžoval nějaký klub na pracovníka médií a toho nakonec odstavili?
Uz někdo řekl o majiteli Kladna, že kazí trh , když tam šel ten Olejomak místo do Brna?