Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Přesně, ať Pešána moc nemusím, tak zrovna v Liberci uměl vytáhnout hráče a posunout je na vyšší level. A pokud toto budou hráči vědět, tak se budou hrnout i do Béčka, protože to bude cesta jak se dosta do Áčka. pokud se bude jen nakupovat , tak B tým ztratí opodstatnění.
Souhlasím. Pešán je dobrý trenér. Nepochopím, že někdo hodnotí trenéra podle toho, jestli se nějak tváří na střídačce. To je stejné, jak hodnotit třeba auto podle toho, jestli je červený nebo zelený.
Stejně tady vždycky byla smršť proti Jandačovi. To také nechápu. Jandač je výborný trenér a loni to v Plzni dokázal. Katastrofální kádr, uhráli si to v pohodě a na konci docela kousali. Letos podle mě výborně posílili o hrozně šikovný mladý hráče a já si myslím, že se posunou dost dopředu.

Souhlasím. Pešán je dobrý trenér. Nepochopím, že někdo hodnotí trenéra podle toho, jestli se nějak tváří na střídačce. To je stejné, jak hodnotit třeba auto podle toho, jestli je červený nebo zelený.
Stejně tady vždycky byla smršť proti Jandačovi. To také nechápu. Jandač je výborný trenér a loni to v Plzni dokázal. Katastrofální kádr, uhráli si to v pohodě a na konci docela kousali. Letos podle mě výborně posílili o hrozně šikovný mladý hráče a já si myslím, že se posunou dost dopředu.
Moje slova ohledně hodnocení lidí v dnešním uspěchaném povrchním světě - podepisuji... (dostaneš nějakou nálepku a už to s tebou jede roky) Držím našemu trenérovi palce stejně jako celému našemu Dynamu !! :dance:

Mám takové tušení, že Johnny bude během krátké chvíle miláček publika.
Pokud dokáže přitvrdit hru tak jak se o něm mluví a tak jak to nějakou dobu Dynamo potřebuje tak se nebojím, že by nebyl oblíbený....já osobně se strašně těším na jeho 1.střídání a pak na každé další. A s jeho příchodem jsem ještě radši, že hrajeme 1.kolo s Mechovem....on určitě těm derby dá něco navíc.🙂🙂

Pokud Ludviga nechají hrát jeho hru a nebudou u něj vymýšlet nesmysli, bude jeden z nejlepších v lize a bude to přesně ten hráč po kterém jsme tady volali.

Jen se bojím, že jeho hra nebude pochopena ze stran odborníků, ani rozhodčích, víme jak rozdílný metr v té naší lize je a jak hodně se vymýšlí, když jde o nás.

Každopádně na něj se opravdu těším, hráč co má kanadskou školu, co neuhne a nebojí se rozdat.

Vsadím boty, že nebude tolik trestanej....nevěřím tomu, bude to ta skládačka, co nám chybí...nebude zákeřný hráč...
No, on je ale problém v tom, že u Vikiho při udělování trestů je úplně jedno, jestli někdo nebo něco je nebo není zákeřné. Tam rozhodují úplně jiné skutečnosti. :( Bojim, bojim...

Myslíš, že nebude tolik trestaný? Známe bohužel naše rozhodčí a Vikiho...
Já vím, ale prostě já si myslím, že on věčně na trestný nebude...ani nebude dostávat stopky, je to můj názor...nemusí každý souhlasit, ale prostě pro mě to je ten hráč, který nám chyběl...a těším se na něj

No, on je ale problém v tom, že u Vikiho při udělování trestů je úplně jedno, jestli někdo nebo něco je nebo není zákeřné. Tam rozhodují úplně jiné skutečnosti. :( Bojim, bojim...
Buď v klidu, vím, že Kudla je svůj, ale v případě Johnyho já se prostě nebojím....sem si 100% jistý a povíme si i v sezoně, že jsem jednou měl pravdu...Viki se zaměří jinam....

Vsadím boty, že nebude tolik trestanej....nevěřím tomu, bude to ta skládačka, co nám chybí...nebude zákeřný hráč...
...tak nemyslel sem to tak, že je zákeřný. Já v něm vidím prototyp Gudase. Takových beku, co to umí čistit, chránit, ale i vystřelit, moc není. Byl bych na takového hráče zvědav, i kdyby hrál třeba v Liberci. Ten Vikiho zákoník byla trochu nadsázka, ale u Kudličky nikdy nevíme, co trestá a co ne :-)

Já vím, ale prostě já si myslím, že on věčně na trestný nebude...ani nebude dostávat stopky, je to můj názor...nemusí každý souhlasit, ale prostě pro mě to je ten hráč, který nám chyběl...a těším se na něj
Těším se na něj taky, o tom žádná... A ano, takovýho hráče jsme chtěli a potřebovali... Jen doufám, že mu to Viki "nezprotiví" svou spravedlností 😄

Naposledy upraveno:
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno