Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Údajný urážení Špačka vůbec nechápu. Jestli je obava, jak kluk, kterýmu je 17, zvládne dospělej hokej jako stabilní centr, urážka, tak to je mimo moje chápaní už...PetrS řekl:Ahoj,díky za tohle forum.Když jsem se ptal na fcb na důvody zrušení df,tak mi bylo zodpovězeno,že hlavním důvodem bylo urážení hráčů(Nahodil,Špaček,jeden na to nemá a druhej je děsně mladej na to aby byl oporou),timhle u mně Honza Hrabal docela klesnul...Jo a na starym DF(bůh mu žehnej) jsem byl P307
Šebek nic nezrušil. Zrušení fóra je čistě iniciativa vrchního e-pohůnka Hrabala :twisted:PetrS řekl:Šebek říkal že chce bejt blíž k fanouškum a zruší Df...
selma11 řekl:Jinak jsem Vám všem chtěla oznámit,že budu maminkou a přivedu an svět další teslačku a nebo tesláka![]()
a playoff budu trávit v porodnici![]()
Podle mě Hrabal u toho spíš nemyslel vůbec. Kdyby myslel aspoň trochu, tak by mu muselo bejt jasný, že tím jednak vytočí nemalé množství fans, ale zároveň ukáže v plné nahotě bezbřehou aroganci vedení, které teď už bude po zásluze regulérně nenávidět jistě výrazně větší množství fans než tomu bylo doposud.Sweník řekl:HoH si myslel, že tím vypálí rybník
Gratulace největší!!!selma11 řekl:Jinak jsem Vám všem chtěla oznámit,že budu maminkou a přivedu an svět další teslačku a nebo tesláka![]()
Jaký houst..Nechápu.-(((Grimley řekl:Dame do pucu forum a zalozime fanshoppotom prijde na radu fanklub :twisted: a selmicko jen houst
selma11 řekl:Jaký houst..Nechápu.-(((
woe řekl:Zdar pánové, dobrá a rychlá práce, ať vám web šlape a samozřejmě díky za tento prostor.
jupíííííííííííí jsi tu...a já tě naháním jak můžu...Mám fakt radost..Budeme za chvilku kompletníwoe řekl:Zdar pánové, dobrá a rychlá práce, ať vám web šlape a samozřejmě díky za tento prostor.
selma11 řekl:Jinak jsem Vám všem chtěla oznámit,že budu maminkou a přivedu an svět další teslačku a nebo tesláka![]()
a playoff budu trávit v porodnici![]()
...a tak já i věřím tomu, že oni se na tu svoji práci asi i soustředěj....,ale k čemu je dobrý bejt soustředěnej, když seš neschopnej? :?:tomaso25 řekl:Pokud se naši řídící budou soustředit na svoji práci a budou ji dělat dobře a zrušení fóra jim k tomu pomůže, tak proč ne![]()