Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Urquelli vitej :)) sekce BRAND uz neni :)) ale nwbude problem ji zalozit v pripade poptavky :D

Ahoj,díky za tohle forum.Když jsem se ptal na fcb na důvody zrušení df,tak mi bylo zodpovězeno,že hlavním důvodem bylo urážení hráčů(Nahodil,Špaček,jeden na to nemá a druhej je děsně mladej na to aby byl oporou),timhle u mně Honza Hrabal docela klesnul...Jo a na starym DF(bůh mu žehnej :D) jsem byl P307

PetrS řekl:
Ahoj,díky za tohle forum.Když jsem se ptal na fcb na důvody zrušení df,tak mi bylo zodpovězeno,že hlavním důvodem bylo urážení hráčů(Nahodil,Špaček,jeden na to nemá a druhej je děsně mladej na to aby byl oporou),timhle u mně Honza Hrabal docela klesnul...Jo a na starym DF(bůh mu žehnej :D) jsem byl P307
Údajný urážení Špačka vůbec nechápu. Jestli je obava, jak kluk, kterýmu je 17, zvládne dospělej hokej jako stabilní centr, urážka, tak to je mimo moje chápaní už...

Co se týče Nahodila, tak tam se jistý "osobní" spekulace objevily. Hlavně byly spojeny s jeho motivací a touhou se zlepšovat (to jsem psal i já a asi jsem to nemusel psát tak ostře). Ale zase na druhou stranu si myslím, že je to vlastně logický, že takový spekulace lidi napadají, když vidí, jak se kdysi velký talent vyvíjí nebo spíš nevyvíjí... V jednom případě zazněla velmi konkrétně jedna osobní invektiva (tuším od Mufa?), ale za to se následně omluvil, což není na internetu právě zvykem.

Vůbec se v tom nevyznám ale dobrý. Zvyknu si. Palec nahoru pro startéry.

tak jako kdysi se tam uraželo mnohonásobně víc (Ružička,kdysi duo Snopek,Havíř a mohl bych pokračovat),tak nevim,to na toho Nahodila jsem přehlídl,viděl jsem tam pak jen tu omluvu.Hlavně ,že Šebek říkal že chce bejt blíž k fanouškum a zruší Df...

PetrS řekl:
Šebek říkal že chce bejt blíž k fanouškum a zruší Df...
Šebek nic nezrušil. Zrušení fóra je čistě iniciativa vrchního e-pohůnka Hrabala :twisted:

tak jako to já vim,ale Šebek mu k tomu taky snad má co říct ne, jako Hrabalův nadřízenej

Ale pěkně se tu slejzáme. :D

Jsem za to moc rád. HoH si myslel, že tím vypálí rybník nějakým pěti lidem, co ho asi nejvíc štvali (zřejmě i včetně mě, což nechápu, docela jsem se ho i zastával), ale nakonec tím pobouřil nejspíš většinu lidí, kteří třeba ani tolik nepřispívali, často jen četli..

Takže nám to nakonec neublíží, ba spíš naopak! A vedení s HoHem budou mít máslo na hlavě..

Jeste by mohli zrusit na ofiko strankach ten fanshop. Ten je taky leta dost prisernej. A nekdo by mohl udelat jinej a lepsi :lol:

Jinak jsem Vám všem chtěla oznámit,že budu maminkou a přivedu an svět další teslačku a nebo tesláka :)

a playoff budu trávit v porodnici :)

selma11 řekl:
Jinak jsem Vám všem chtěla oznámit,že budu maminkou a přivedu an svět další teslačku a nebo tesláka :)

To je chvályhodný počin, tak ať vše proběhne, jak má. ;)

Dame do pucu forum a zalozime fanshop :D potom prijde na radu fanklub :twisted: a selmicko jen houst

Sweník řekl:
HoH si myslel, že tím vypálí rybník
Podle mě Hrabal u toho spíš nemyslel vůbec. Kdyby myslel aspoň trochu, tak by mu muselo bejt jasný, že tím jednak vytočí nemalé množství fans, ale zároveň ukáže v plné nahotě bezbřehou aroganci vedení, které teď už bude po zásluze regulérně nenávidět jistě výrazně větší množství fans než tomu bylo doposud.
Taktéž se zrušením DF připravil i o možnost regulace příspěvků. Je jasný, že dřív nebo pozdějc se sem budou chodit dívat všichni ti, kteří chodili na starý fórum. Tedy i hráči a činovníci, kterejm jsme tak strašně ubližovali a křivdili. A jestli měl doteď možnost mazat nevhodný posty, tak teď s tím nenadělá už vůbec nic.

Ale jinak si dovedu i představit, že nápad či příkaz na zrušení fóra přišel odjinud, ale loajální e-pohůnek to vzal na sebe neboť se domníval, že vylévání si vzteku na jeho osobu bude menší než by bylo v případě jiných panáčků z vedení...

selma11 řekl:
Gratulace největší!!! :P

Díík..až budeme hrát finále,tak to bych měla stihnout :P :P :P :P

Grimley řekl:
Dame do pucu forum a zalozime fanshop :D potom prijde na radu fanklub :twisted: a selmicko jen houst
Jaký houst..Nechápu.-(((

Zdar pánové, dobrá a rychlá práce, ať vám web šlape a samozřejmě díky za tento prostor.

woe řekl:
Zdar pánové, dobrá a rychlá práce, ať vám web šlape a samozřejmě díky za tento prostor.

Vitej woe :) ty jsi mi tu jeste chybel :)) uz snad jen kafka :twisted: snad to tu bude dost prehledny a nefejsbuckovsky :D

woe řekl:
jupíííííííííííí jsi tu...a já tě naháním jak můžu...Mám fakt radost..Budeme za chvilku kompletní :D :D :D :D :D :D :D :D :D

selma11 řekl:

wow, tak to je libovice, gratuluji a at to jde jak na dratkach. Snad se v dubnu na Perštýn všichni vejdeme i s tvym kočárkem :lol:

Gratulace šelmo. Ať je všechno jak má být! Panáčci si mysleli že fórum položí ale my si poradíme. Honza Hrabal mě zklamal. Ale vítr fouká jinde. To pan Šebek má špatné spaní a tak to dopadlo takhle. Je to smutné jaká společnost tady dělá hokej.

Ono paradoxne si myslim ze jsme na tom vydelali... kdyz tu zacne radt chatra z mechova, tak je vymazem a uzavrem registraci a bude klid a nebudem muset poslouchat ze vytvarime tlak na klub a na vedeni :) a HoH bude mit najednou vic casu... vsak co on se nacenzuroval...navic jsme tu rozumni lidi takze vyrazi jako prdel a podobne nas myslim nerozhodej :) jsem rad lidi, ze se tu sesla ta spravna parta ze staryho fora :)

Podle mě Hrabal u toho spíš nemyslel vůbec.

Nevidíme do toho a popravdě já osobně ani nechci. Jestli je to rozhodnutí Hrabala nebo vedení je vlastně fuk. Jestli si mysleli, že zavřením fóra docílí toho, co se stalo po zrušení ve Vítkovicích nebo Liberci, kde, pokud je mi známo, kromě FB fórum neexistuje, tak to nevyšlo a jdeme plzeňskou nebo třineckou cestou. A jak říkáš, stejně to tu začnou časem monitorovat (pokud už tak nečiní :D ). Zároveň už je to uzavřená věc. Pokud se naši řídící budou soustředit na svoji práci a budou ji dělat dobře a zrušení fóra jim k tomu pomůže, tak proč ne :)

tomaso25 řekl:
Pokud se naši řídící budou soustředit na svoji práci a budou ji dělat dobře a zrušení fóra jim k tomu pomůže, tak proč ne :)
...a tak já i věřím tomu, že oni se na tu svoji práci asi i soustředěj....,ale k čemu je dobrý bejt soustředěnej, když seš neschopnej? :?:

Dekuji za hezke privitani, same zname firmy, parada :)

Šelmo, šikovna holka, gratuluji, ať to klapne, jak má. Já mèl e-mail na přecedu, jsem mu napsal a hned mě vysměroval.

Vnímám tento nový pěkný web jako výborné řešení, žádný trucpodnik, ale logické vyústění situace.

Ještě jednou dík, to byl fofr

Výborně to mně dělá radost vidět, že se tu všichni sejdou. Mě vždycky bavilo si číst názory ostatních pardubických fanoušků a je dobře, že o tuhle možnost nepřijdu ani v budoucnu. Navíc se sem nenatáhnou snad mešugáci a bude tu větší klid. Na starým foru, kolikrát někdo urážel nebo vyhrožoval. Tohle se tady nestane, jelikož se tu nechá registrace uzavřít. Navíc i docela hezký design stránky, takže jednoznačně pochvala za vytvoření těchto stránek.

Taky všechny zdravím a díky těm, kteří nové fórum připravili. K tomu zrušení fóra na stránkách. Oni by si stejně časem něco našli, pokud by sem jim nelíbilo co píšeme. Teď si vymysleli údajné urážení hráčů. A ještě to zdůvodnit i tím, že potencionální sponzoři se rozhodují jestli klub podporovat, podle toho co si přečtou na diskuzním fóru, to už je spíš k smíchu. Několikrát tam zaznělo, že pro ně je hlavní, aby fanoušek platil a přitom byl zticha a nekritizoval a tímhle to jenom potvrdili.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno