Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
„U Johna Ludviga čekám, že se spíš bude nějaký čas sžívat se širším kluzištěm a evropským metrem rozhodčích, ze začátku může mít problém s častými vyloučeními.
Jako levák by ale v současné obraně Pardubic mohl dostat prostor se vyhrát. A pokud s ním budou mít trpělivost a budou ho správně usměrňovat na extraligový hokej, mohl by postupně dorůst v důležitého beka.“

Tak ono je to opravdu těžké pokud se jedná o Sedláka, na něj je strašná porce faulů co rozhodčí úmyslně přehlíží a to je prostě špatně. I experti kolikrát vyblili názor, faul to je, ale nemůže přece počítat s tím, že se vše bude na něj pískat a to jsem slyšel několikrát.

Frustrace a znechucení je na místě, já bych to měl po prvním zápase, Sedlo se ještě hodně drží. Ukazovat prstem zrovna na něj je zcela mimo, kdyby jsme nehráli žumpu, bylo by vše úplně jinak.

Doufám, že Ludvig půjde do první a bude naše hvězdy opravdu chránit, tak aby idioti jako byl Pospíšil v Brně sral strachy ledové kostky ještě předtím, než vyjede na led.

Bohužel naše hvězdy doplácejí na to, že jsou na vše samy.
No zrovna toho Pospíšila Ludvig ani nijak nepřekvapí. On hraje fyzický hokej stejně jako jeho brácha v Calgary a je to ranař. Vybral jsi si zrovna toho nejméně vhodného zástupce. Ale na různé Chlapíky, Růžičky, Řepíky i Nestrašily by platit mohl.
Všichni powerforvardi se poslední dobou shlédli ve stylu synů Keitha Tkachuka - Matthewa a Bradyho, ale na evropskou úroveň to stačí.
Jo, a ještě si pamatuji, jak Pospíšil ve finále posílal přes média Sedlovi vzkazy, aby ho rozhodil. V případě některých našich spoludiskutérů se mu to povedlo znamenitě. Viděli rudě, při jakékoliv zmínce o něm. Jen dělal dobře svou práci.

Na něj se strašně těším co nám předvede. Doufám že mu dají šanci ukázat co v něm je. Ale furt to vychází na 8 beků (Čero, Ludvig, Hájek, Gazda, Mikliš, Dvořák, Tourigny, Košťálek)🤷

No zrovna toho Pospíšila Ludvig ani nijak nepřekvapí. On hraje fyzický hokej stejně jako jeho brácha v Calgary a je to ranař. Vybral jsi si zrovna toho nejméně vhodného zástupce. Ale na různé Chlapíky, Růžičky, Řepíky i Nestrašily by platit mohl.
Všichni powerforvardi se poslední dobou shlédli ve stylu synů Keitha Tkachuka - Matthewa a Bradyho, ale na evropskou úroveň to stačí.
Jo, a ještě si pamatuji, jak Pospíšil ve finále posílal přes média Sedlovi vzkazy, aby ho rozhodil. V případě některých našich spoludiskutérů se mu to povedlo znamenitě. Viděli rudě, při jakékoliv zmínce o něm. Jen dělal dobře svou práci.
Já bych tě trochu opravil.....Pospíšilův brácha z Calgary není není ranař ale ještě větší idiot než Brněnskej Pospíšil.

Já bych tě trochu opravil.....Pospíšilův brácha z Calgary není není ranař ale ještě větší idiot než Brněnskej Pospíšil.
A kdyby on byl k mání, tak já bych ho bral. Hokej hrát umí. A nám takový hráč zcela chybí. Leč on si práci za mořem ještě nějaký čas asi najde.

Nevidím problém v jeho hře, ale v tom, že tu rádoby profíci jezdí s hlavou mezi kozama... Muset si vsadit, tak bych dal na to, že z něj vzhledem ke kvalitě orgánů této soutěže bude recidivista do 5. kola...
Máš pravdu a jestli neposílíme v zákulisí soutěže, tak to možná stihne. Ten náš dres je jak rudý hadr pro býka ať to jsou rozhodčí, nebo Ujča, tak se měří Pardubickým metrem 😀

Jako že Ludvig bude hrát přesilovku? Hmmm tak to je hodně smělý plán ...
Já tam psal o Houdynym ne Ludigovi, jak říkal kolega....Ludvu vidím na oslabení jasně...ne na přesilovku, tam je plno Gazda, Čero, Hájem, možná Koště....tam se nevejde

Máš pravdu a jestli neposílíme v zákulisí soutěže, tak to možná stihne. Ten náš dres je jak rudý hadr pro býka ať to jsou rozhodčí, nebo Ujča, tak se měří Pardubickým metrem 😀
Zákulisí potrvá ještě, až bude další volba předsedy, určitě se už PD dostane do VV....my na Slávii taky čekali, než konečně Jarda usedl v čele fotbalu

Já tam psal o Houdynym ne Ludigovi, jak říkal kolega....Ludvu vidím na oslabení jasně...ne na přesilovku, tam je plno Gazda, Čero, Hájem, možná Koště....tam se nevejde
Vsadím podepsané slipy od Michala Davida, že Koště půjde zkraje září někam na hostovačku. Tolik beků si nenecháme.

Zákulisí potrvá ještě, až bude další volba předsedy, určitě se už PD dostane do VV....my na Slávii taky čekali, než konečně Jarda usedl v čele fotbalu
A co by zmohl Petr Dědek ve výkonném výboru ČSLH? Svaz extraligu neřídí, tu řídí APK. Nalejme si čistého vína, náš majitel je zcela bez podpory, ať tam, či tam a hned tak jí nezíská. A Alois mu ji nezaručí, ten je rád že rád a sedí na židli prezidenta svazu. A sedět bude dál, tam nikomu nepřekáží, vadí málo, navíc to nechce nikdo dělat. Až se extraliga rozhodne že to zavře, tak se to navolí tak, aby i svaz souhlasil. Ono to k tomu stejně spěje.

Zdravím vás,jen se chci pochválit, že vše vyřízeny a schválený,za pomoci kámoše navrhle a Dynamo jak tu říkají Baran Banská Bystrica je už v dílně... snad vás jako rodilý Pardubak neurazim... třeba vznikne někdy nějaké spojení a užijeme dost srandy a "pohárů " ps: přemýšlím že bych Dolomiten Cup,jede z vás někdo s dětmi? Máme v plánu autem, vím blbá otázka v dnešní době všeho,ale už to někdo absolovoval takto? Děkuji

Zdravím vás,jen se chci pochválit, že vše vyřízeny a schválený,za pomoci kámoše navrhle a Dynamo jak tu říkají Baran Banská Bystrica je už v dílně... snad vás jako rodilý Pardubak neurazim... třeba vznikne někdy nějaké spojení a užijeme dost srandy a "pohárů " ps: přemýšlím že bych Dolomiten Cup,jede z vás někdo s dětmi? Máme v plánu autem, vím blbá otázka v dnešní době všeho,ale už to někdo absolovoval takto? Děkuji
Čoveče, nějak nerozumím řeči tvého kmene 🤔😁🤷

A co by zmohl Petr Dědek ve výkonném výboru ČSLH? Svaz extraligu neřídí, tu řídí APK. Nalejme si čistého vína, náš majitel je zcela bez podpory, ať tam, či tam a hned tak jí nezíská. A Alois mu ji nezaručí, ten je rád že rád a sedí na židli prezidenta svazu. A sedět bude dál, tam nikomu nepřekáží, vadí málo, navíc to nechce nikdo dělat. Až se extraliga rozhodne že to zavře, tak se to navolí tak, aby i svaz souhlasil. Ono to k tomu stejně spěje.
A Jarda Tvrdík měl podporu před 4 lety, taky Slávii každý odrbal....nech bej, zákulisí se může změnit, a já si myslím, že jednou stejně extraligu uzavřou...

pokud Zbořil půjde pryč a Hrádek nebude mít ambice na Ačko, tak není problém, ne?
Ne. Ale mám dojem, že Tourigny se herně vyrovná Koštěmu a vzhledem k platu půjde Koště pryč. Během přípravy třeba dojde ke zranění a všechno bude jinak.:unsure:

Já bych veškerý spekulace nechal až podle toho jak budou hráči vypadat na ledě. Někdo ještě půjde "z kola ven", to je asi jasný. Kdo to bude, to se teprve uvidí.

Hlavně ať si to pod novým trenérem sedne dle očekávání.

Jestli je Ludvig příbuznej toho spurtéra z DDR tak to může bejt dobrý!
Kdyby zde netrenoval Zadina tak D. Musil by hrál jako v vždy v Třinci to zase ukáže.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno