Dr.Dutošvarc
Hattrickový hrdina
- 3,524
- 4,576
Dneska ne,ale v únoru..?Nemalujte černý scénáře a čerta na zeď... On si najde "mantinely" své hry kam až může a nemůže, a navíc : Není recidivista![]()
![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Dneska ne,ale v únoru..?Nemalujte černý scénáře a čerta na zeď... On si najde "mantinely" své hry kam až může a nemůže, a navíc : Není recidivista![]()
![]()
No zrovna toho Pospíšila Ludvig ani nijak nepřekvapí. On hraje fyzický hokej stejně jako jeho brácha v Calgary a je to ranař. Vybral jsi si zrovna toho nejméně vhodného zástupce. Ale na různé Chlapíky, Růžičky, Řepíky i Nestrašily by platit mohl.Tak ono je to opravdu těžké pokud se jedná o Sedláka, na něj je strašná porce faulů co rozhodčí úmyslně přehlíží a to je prostě špatně. I experti kolikrát vyblili názor, faul to je, ale nemůže přece počítat s tím, že se vše bude na něj pískat a to jsem slyšel několikrát.
Frustrace a znechucení je na místě, já bych to měl po prvním zápase, Sedlo se ještě hodně drží. Ukazovat prstem zrovna na něj je zcela mimo, kdyby jsme nehráli žumpu, bylo by vše úplně jinak.
Doufám, že Ludvig půjde do první a bude naše hvězdy opravdu chránit, tak aby idioti jako byl Pospíšil v Brně sral strachy ledové kostky ještě předtím, než vyjede na led.
Bohužel naše hvězdy doplácejí na to, že jsou na vše samy.
Na něj se strašně těším co nám předvede. Doufám že mu dají šanci ukázat co v něm je. Ale furt to vychází na 8 beků (Čero, Ludvig, Hájek, Gazda, Mikliš, Dvořák, Tourigny, Košťálek)![]()
Do sestavy hvězd se v Pardubicích zkusí dostat malý Kanaďan: Styl nezměním - Seznam Zprávy
Pardubice umí přilákat i zaplatit hvězdy. Když bohatý extraligový klub podepíše nového hráče, často se jedná o prověřené jméno, reprezentanta, zavedenou hvězdu. Miguel Tourigny je výjimka. Dobrý teprve být může.www.seznamzpravy.cz
Já bych tě trochu opravil.....Pospíšilův brácha z Calgary není není ranař ale ještě větší idiot než Brněnskej Pospíšil.No zrovna toho Pospíšila Ludvig ani nijak nepřekvapí. On hraje fyzický hokej stejně jako jeho brácha v Calgary a je to ranař. Vybral jsi si zrovna toho nejméně vhodného zástupce. Ale na různé Chlapíky, Růžičky, Řepíky i Nestrašily by platit mohl.
Všichni powerforvardi se poslední dobou shlédli ve stylu synů Keitha Tkachuka - Matthewa a Bradyho, ale na evropskou úroveň to stačí.
Jo, a ještě si pamatuji, jak Pospíšil ve finále posílal přes média Sedlovi vzkazy, aby ho rozhodil. V případě některých našich spoludiskutérů se mu to povedlo znamenitě. Viděli rudě, při jakékoliv zmínce o něm. Jen dělal dobře svou práci.
A kdyby on byl k mání, tak já bych ho bral. Hokej hrát umí. A nám takový hráč zcela chybí. Leč on si práci za mořem ještě nějaký čas asi najde.Já bych tě trochu opravil.....Pospíšilův brácha z Calgary není není ranař ale ještě větší idiot než Brněnskej Pospíšil.
Platíme to všichniJá to sice neplatím,ale Švec by už měl hrát
Máš pravdu a jestli neposílíme v zákulisí soutěže, tak to možná stihne. Ten náš dres je jak rudý hadr pro býka ať to jsou rozhodčí, nebo Ujča, tak se měří Pardubickým metremNevidím problém v jeho hře, ale v tom, že tu rádoby profíci jezdí s hlavou mezi kozama... Muset si vsadit, tak bych dal na to, že z něj vzhledem ke kvalitě orgánů této soutěže bude recidivista do 5. kola...
Já tam psal o Houdynym ne Ludigovi, jak říkal kolega....Ludvu vidím na oslabení jasně...ne na přesilovku, tam je plno Gazda, Čero, Hájem, možná Koště....tam se nevejdeJako že Ludvig bude hrát přesilovku? Hmmm tak to je hodně smělý plán ...
Zákulisí potrvá ještě, až bude další volba předsedy, určitě se už PD dostane do VV....my na Slávii taky čekali, než konečně Jarda usedl v čele fotbaluMáš pravdu a jestli neposílíme v zákulisí soutěže, tak to možná stihne. Ten náš dres je jak rudý hadr pro býka ať to jsou rozhodčí, nebo Ujča, tak se měří Pardubickým metrem![]()
Vsadím podepsané slipy od Michala Davida, že Koště půjde zkraje září někam na hostovačku. Tolik beků si nenecháme.Já tam psal o Houdynym ne Ludigovi, jak říkal kolega....Ludvu vidím na oslabení jasně...ne na přesilovku, tam je plno Gazda, Čero, Hájem, možná Koště....tam se nevejde
A co by zmohl Petr Dědek ve výkonném výboru ČSLH? Svaz extraligu neřídí, tu řídí APK. Nalejme si čistého vína, náš majitel je zcela bez podpory, ať tam, či tam a hned tak jí nezíská. A Alois mu ji nezaručí, ten je rád že rád a sedí na židli prezidenta svazu. A sedět bude dál, tam nikomu nepřekáží, vadí málo, navíc to nechce nikdo dělat. Až se extraliga rozhodne že to zavře, tak se to navolí tak, aby i svaz souhlasil. Ono to k tomu stejně spěje.Zákulisí potrvá ještě, až bude další volba předsedy, určitě se už PD dostane do VV....my na Slávii taky čekali, než konečně Jarda usedl v čele fotbalu
pokud Zbořil půjde pryč a Hrádek nebude mít ambice na Ačko, tak není problém, ne?Vsadím podepsané slipy od Michala Davida, že Koště půjde zkraje září někam na hostovačku. Tolik beků si nenecháme.
Tipuju, že na hostování půjde Hradys a MiG ....pokud Zbořil půjde pryč a Hrádek nebude mít ambice na Ačko, tak není problém, ne?
Čoveče, nějak nerozumím řeči tvého kmeneZdravím vás,jen se chci pochválit, že vše vyřízeny a schválený,za pomoci kámoše navrhle a Dynamo jak tu říkají Baran Banská Bystrica je už v dílně... snad vás jako rodilý Pardubak neurazim... třeba vznikne někdy nějaké spojení a užijeme dost srandy a "pohárů " ps: přemýšlím že bych Dolomiten Cup,jede z vás někdo s dětmi? Máme v plánu autem, vím blbá otázka v dnešní době všeho,ale už to někdo absolovoval takto? Děkuji
A Jarda Tvrdík měl podporu před 4 lety, taky Slávii každý odrbal....nech bej, zákulisí se může změnit, a já si myslím, že jednou stejně extraligu uzavřou...A co by zmohl Petr Dědek ve výkonném výboru ČSLH? Svaz extraligu neřídí, tu řídí APK. Nalejme si čistého vína, náš majitel je zcela bez podpory, ať tam, či tam a hned tak jí nezíská. A Alois mu ji nezaručí, ten je rád že rád a sedí na židli prezidenta svazu. A sedět bude dál, tam nikomu nepřekáží, vadí málo, navíc to nechce nikdo dělat. Až se extraliga rozhodne že to zavře, tak se to navolí tak, aby i svaz souhlasil. Ono to k tomu stejně spěje.
Ne. Ale mám dojem, že Tourigny se herně vyrovná Koštěmu a vzhledem k platu půjde Koště pryč. Během přípravy třeba dojde ke zranění a všechno bude jinak.pokud Zbořil půjde pryč a Hrádek nebude mít ambice na Ačko, tak není problém, ne?
Hele fakt není. Už proto, že Olaf je Ludwig, a Johny je jen Ludvig.Jestli je Ludvig příbuznej toho spurtéra z DDR tak to může bejt dobrý!