Hokej

Mimo misu - kdo kouka na kopacky, ten namaz pred golem Anglie mi pripominal nedelni pas Pospisila…

odpovim - utery a pak zapasy patek a nedele a tak omladina volí vikend plus finance
Ten kalendář je takhle na hovno. V září, kdy je hezky, se hraje třikrát týdně a ještě několik zápasů v řadě doma.

Až bude zima a hnusně, tak se budu kopat do řiti, protože bude trapná EHT, na kterou prakticky nekoukám a teď když je na lavičce ten smeták, tak repre nepustím, dokud ksindl nepotáhne, EHT, MS, OH bez rozdílu.

Ten kalendář je takhle na hovno. V září, kdy je hezky, se hraje třikrát týdně a ještě několik zápasů v řadě doma.

Až bude zima a hnusně, tak se budu kopat do řiti, protože bude trapná EHT, na kterou prakticky nekoukám a teď když je na lavičce ten smeták, tak repre nepustím, dokud ksindl nepotáhne, EHT, MS, OH bez rozdílu.
Kde to muzu podepsat?

Já docela nadával, ale očekávané góly skoro 8 a střely s velkou nebezpečností 17:0.
Neuvěřitelné.

Je legrační, že Aleš Píša odehrál za Dynamo 774 zápasů a po přepočtu jeho trestných minut na 60 minut vychází, že skoro 21 zápasů proseděl na trestný😂😂
Já myslím,že jsou to normální devadesátkový čísla 🤣 sice se proti dnešku skoro nic nepískalo,ale furt někdo seděl na trestný 🤣

Aleš Píša, když si prohlíží statistiky dnešních obránců:
1790748578524.gif

Naposledy upraveno:
Aleš by hromadě dnešních útočníků jistě utkvěl v paměti a mnohým by asi nepřidal ani klidné spaní 👌

Hokej co občas dost bolel mi docela chybí.

Dnes však koukáme na zcela jiný sport a dnešní kluci by si ty dřívější namazali na chleba ;)

Namátkou jsem kouknul na rok 99/00 a:
Maturant má za rok 104 TM (Košťálek 124 za celou extraligovou kariéru)🙃
Aleš Píša má za ten rok "jen" 74 TM, což stačí na 16. místo 😇
Vítěz je Jan Kruliš se 157 TM, což vychází na víc než 3 minuty na zápas 🤣

Loni vítěz Johnny (93), což by v roce 99/00 stačilo na hezké 7. místo 👍

Dnes však koukáme na zcela jiný sport a dnešní kluci by si ty dřívější namazali na chleba ;)
Nebo by skončili kariéru v 24 po mnohočetných úrazech hlavy..🤷🤣
Hokej Bodycheck GIF by Seznam.cz

A je to venku. Z rozhovoru Balaštíka pro Sport.
Proč ještě nenastoupil pardubický útočník Hunter Fejes?
„Hunter má zdravotní problém (měl epileptický záchvat – pozn.aut.). Zatím ho nemůžeme nasadit ani do tréninku. Má u nás podepsané hostování do konce sezony. Byl tady, ale vrátil se zpátky do Pardubic. Až bude zdravý, bude hrát u nás. Samozřejmě si ho můžou Pardubice stáhnout.“
Ať se dá hlavně zdravotně do pořádku. Jestli se s tím dá provozovat vrcholový sport pak netuším? Ale asi ano, Artěmij Panarin trpí očními migrénami, jednou mu pomohla skotská, tak byla v průběhu zápasu přítomna na střídačce. Při dalším záchvatu už bohužel ne.
Je to velice nevyzpytatelné a extrémní zátěže, včetně fyzické, tomu moc nepomáhají. Mám a tím osobní zkušenost, po úvahách doktoři syna hrát nechali s tím, že uvidíme. Naštěstí to šlo a samozřejmě není extraligový hokejista, ale záleží na mnoha faktorech. U dospělého je ta epilepsie obecně horší než u dětí.

Je to velice nevyzpytatelné a extrémní zátěže, včetně fyzické, tomu moc nepomáhají. Mám a tím osobní zkušenost, po úvahách doktoři syna hrát nechali s tím, že uvidíme. Naštěstí to šlo a samozřejmě není extraligový hokejista, ale záleží na mnoha faktorech. U dospělého je ta epilepsie obecně horší než u dětí.
Je to tak. Kámoše to chvíli trápilo potom, co venku na fotbale dostal balonem do brady. Sviňská a nevyzpytatelná věc.

Proč nám ubíráš?? Bylo 7871😉 což je v pohodě....u sousedů totiž bylo na Spartu jen 4260😂😂
Tak doufám, že u nás bude na Spartu trochu víc. :) No to víš, jak se tu psalo včera. Oni musí psát úkoly, vařit večeře, dávat děti spát a ne chodit na nějaký hokej. Na druhou stranu, vás by někoho bavilo chodit se koukat na Klímu, Jergla a Myškáře? Mě moc ne. Jediná zábava tam je, že se můžeš vsázet se sousedem, jestli bude 3 ze 3 nebo ne. :)

Na Spartě se teď myslím řeší úplně jiné starosti než nějaká prohra v ČPP stodole...
#budetovelky #vosmiknahrad😀
Máš pravdu právě vyšel nový díl hockey inside s nápisem, co se děje na Spartě 🤭 tak po pravdě jsem zvědavý jestli se něco dozvíme

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno