Hokej

Ahoj předně bych rád poděkoval autorům a provozovatelům tohoto fóra,ze zvědavosti jsem se podíval na jiné a objektivně musim říct, že tohle fórum je absolutně nejlepší :)
Už jenom proto, že je naše 🙃

No tvl, ja budu na titulní stránce :):):)
Teď jsem z nějakého sebemrskačského důvodu otevřel diskuzi na sport.cz pod článkem příchodu Jakuba. Musím říci, že tolik závisti, zloby a nenávisti( a to jsme na tématu hokej ), jsem dlouho neviděl.

Ano ta zloba ostatních je strašná ,ale všechno je to jen závist .....,každý kdo na nás teď nadává, by okamžitě chtěl aby jeho klub ,vlastnil " Dědek " a to mu nemůžou teď přijít na jméno.

Kyselé hrozny konkurence.
To mě osobně hodně baví.
Podívejte se na debatu v době temna tady u nás, také tu ty hrozny byly.

Je lepší být bohatý a zdravý, než chudý a nemocný.

zajimalo by me, do jaky miry za prichod Lauka a preferenci pred vyssi nabidkou Sparty muze Pesan a do jaky Mlejnek. Osobne spis tipuju Karla, ale Filipes muze aspon takhle sbirat pozitivni body.

Kazdopadne se mi sestava zacina hodne libit, leto (pocitove) jeste poradne nezacalo a uz se nam blizi zari a nastup zpatky na znacky. Tesim se.

Tak já se zkusim pustit do sestavy 🙃
Will ,Vomáčka

Ludvig Čerešňák
Hájek Gazda
Mikliš Košťálek
Dvořák Tourigni
Hrádek ( hostování)

Lauko Sedlák Červenka
Smejkal Sobotka Herčík ( Kaut)
Kelemen Kondelík Mandát
Kousal Poulíček Vondráček

Takže asi už pomalu příchody by měli stačit 🤔

zajimalo by me, do jaky miry za prichod Lauka a preferenci pred vyssi nabidkou Sparty muze Pesan a do jaky Mlejnek. Osobne spis tipuju Karla, ale Filipes muze aspon takhle sbirat pozitivni body.

Kazdopadne se mi sestava zacina hodne libit, leto (pocitove) jeste poradne nezacalo a uz se nam blizi zari a nastup zpatky na znacky. Tesim se.
33% rozhodlo že je zde Filip, 33% Karel a 34% my fanoušci - takto se Jakub rozhodl... 😎👍🏻

Tak já se zkusim pustit do sestavy 🙃
Will ,Vomáčka

Ludvig Čerešňák
Hájek Gazda
Mikliš Košťálek
Dvořák Tourigni
Hrádek ( hostování)

Lauko Sedlák Červenka
Smejkal Sobotka Herčík ( Kaut)
Kelemen Kondelík Mandát
Kousal Poulíček Vondráček

Takže asi už pomalu příchody by měli stačit 🤔
Chybí pravák....momentálně máme jen jednoho a to je málo....jeden útočník ještě přijde.

Obě nabídky byly více než štědré, ta sparťanská dokonce vyšší. Možná rozhodli trenéři a spoluhráči, ale hodně přidal na misku vah asi i "klid v organizaci". Ve Spartě se to mele, pohoda tam rozhodně nebude. Kdybych si mohl vybírat, tak permanentní stres taky nezvolím. A ten tam bude, zvláště pokud si to hned ze začátku nesedne. A ta pravděpodobnost je poměrně vysoká.

Super Mario Dancing GIF

To je náš kapitán 💪

To je náš kapitán 💪
Já prostě ty rozhovory se Sedlem miluju. Jak se vyjadřuje, všechno má hlavu a patu... to je tak neskutečně inteligentní člověk. Jsem moc rád, že ho tady máme.

Obě nabídky byly více než štědré, ta sparťanská dokonce vyšší. Možná rozhodli trenéři a spoluhráči, ale hodně přidal na misku vah asi i "klid v organizaci". Ve Spartě se to mele, pohoda tam rozhodně nebude. Kdybych si mohl vybírat, tak permanentní stres taky nezvolím. A ten tam bude, zvláště pokud si to hned ze začátku nesedne. A ta pravděpodobnost je poměrně vysoká.
Rozhodli vice faktoru. Dedek se s Laukem dlouho dobu zna. Lauko zna trenery a v tymu ma kamarady. Kondel, Kauly. Do toho ted z repre Hajcuc, Cervus, Sedlo. Vybral si tym, kde vetsinu velmi dobre zna. I tohle u hracu pak rozhoduje celkem vyrazne.

Sedlo je živoucí důkaz, že naše organizace nefunguje tak špatně jak se každý neustále snaží tvrdit a nás majitel není takový démon jak ho experti a odborníci prezentují.

Když k nám jde kvalitní hráč, tak každý vidí pouze peníze, ale ty jsou až na druhém místě, protože pokud hráči nedáš adekvátní smlouvu, tak ho sem prostě nedostaneš a nikdy by si hráče typu Sedlák nemohl udržet.

Dneska v tištěným Sportu celá dvojstrana rozhovor s Willdou. Předpokládám, že brzo bude dostupný i on-line.

Chlapi, v pondělí ráno se na trénink áčka normálně dostanu? Syn by se chtěl jít podívat na wildu a Dostala, jestli teda ještě bude? Jestli jsem správně pochopil rozpis, mají led od 9:30 do 11:45.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno