Hokej

Ještě se vrátím ke včerejším utkání.
To je taková nádhera sledovat Červuse. Ať mu hodíš nahrávku jak chceš, tak tuk a má ji na lopatě. U mantinelu si obránce vodí stylem pojď sem,kam jdeš . Stále hlava nahoru a nahrávka do jasných gólovek.
Prostě Král Roman 👑

Na Spartě se teď myslím řeší úplně jiné starosti než nějaká prohra v ČPP stodole...
#budetovelky #vosmiknahrad😀
Karel Pražák si zamiloval Pardubice,tak se chce soustředit jen na místní fotbal a hokej prodává.
Hokejovou Spartu od něj koupí jablonecký miliardář Dalibor Dědek. 🤣
Uhodl jsem? 😇

Jestli jo,tak extraliga v příštích letech:
1790764257397.gif
#grandpabattle

Aleš by hromadě dnešních útočníků jistě utkvěl v paměti a mnohým by asi nepřidal ani klidné spaní 👌

Hokej co občas dost bolel mi docela chybí.

Dnes však koukáme na zcela jiný sport a dnešní kluci by si ty dřívější namazali na chleba ;)
Dnes už je to hra sprinterů.

No, tak aby Smejk nedopadl jako Kondel. Ten se po uveřejnění rozhovoru, kde uvedl, že zhubl, cítí se rychlejší mrštnější, už domrskal mezi zraněné. Tak doufám, že "hubenější, lehčí, silnější a obratnější" Smejk nebude na marodce co by dup. :rolleyes: Oni jak ti kluci zhubnou, přestane je chránit tuková vrstva kolem těla, hned se jim něco stane. :)

Koukám, že "B" dnes hraje v Jihlavě. Tak doufám, že v krásné hale předvedou krásný výkon a pokazí Viktorovi večer. Chudáci, večer zápas v takové pěkné hale a ráno zase nástup v Chrudimi! :) Minulý týden byla v Chrudimi náborová akce "Pojď hrát hokej" a podle fotek na stránkách klubu tam byli Sedlo a Matěj Stránský. Kluci si s nimi udělali pár fotek. Myslím, že když to tam Sedlo s Matějem viděli, tak si řekli, zaplať pán bůh, že podle smlouvy nemůžu hrát za "B". :)

Naposledy upraveno:
Tak pravda je, že celkové prostředí pro profi hokej je v Chrudimi až nedůstojné. Na druhou stranu, další super motivace pro mladý, vypracovat se ke smlouvě v extralize.....

Můj tip je, že některé hvězdičky se nemohou smířit s plnou podporou trenérského štábu ze strany vedení. Ale netuším, třeba jsou problémy výš..
Náznaky jsou spíš někde výš, tak si musíme počkat

Toho Huntera je mi líto. Tahle choroba je na houby. Přitom jinak naprosto skvělý v pohodě extraligový hráč. 🙁

Kája tak nějak zjistil, ze ten kanál do kterého hází svoje love je jaksi hlubší než si myslel...tak bude asi trošku čistka...
#megasemmegatam #maladomu #nicjsemsinevzalaletacastkanesouhlasi 😀
Hmm takže takový tunel?

Kája tak nějak zjistil, ze ten kanál do kterého hází svoje love je jaksi hlubší než si myslel...tak bude asi trošku čistka...
Divoch se stěhuje zpátky do Srchu, přes Pouchov nebo Odolov? 😁

Dnešní bego v Jihlavě: Matěcha (Tuláček) – Kolář (A), Chabada, Vápeník, Nedbal (C), Voženílek, Tvrdík, Rájek – Pavlata, Stránský, Formánek – Kaplan, Hrníčko, Kusý – Hauser, A. Fiala, Kalužík – Pekař, Rolinek, Macek – Štěpánek.
Pro ty, kdo prales moc nesledují, tak domácí jsou až devátí a mají o devět bodu méně než my. Tak doufám, že se nerozjedou zrovna dneska. Švec proti nám v sestavě.

To jako fakt, nebo jen tak výstřelek pro pobavení?? Že by se v rámci šťourání hnoje, aby se podařilo vysoudit něco na příštím prezidentovi IIHF, vyšťouralo, že toho z té Sparty někdo ukradl daleko víc? Jestli je to pravda, mám trochu škodolibou radost a jsem zvědav, jak bude panu Pražákovi chutnat to, co sám uvařil. Ono když všechny peníze "tečou" oficiálně přes Kypr a kdoví kudy ještě , přes osmdesát sedm různých společností, tak holt dost často někde ukápne, tu víc, tu míň a to kapání se vrchnímu penězovůdci blbě hlídá, no. Dobře mu tak.

Na hokej.cz je článek od Zamazala, že nám klesá počet gólů. Je to jen v podstatě statistika, sám v tom článku píše, že ním nic nechce říct ;) , ale tato věta mě dostala: "Způsob posuzování zákroků postupně odstranil nečistou hru, rozhodčí omezili vyloučení a přesilových her ubylo." Já osobně si myslím, že věta před čárkou odporuje větě za čárkou, a dle mne platí jen část za čárkou. :)

Tak koukám na "B" a za deset minut 1. třetiny JIhlavě nepůjčili puk. Měli i jednu přesilovku. Ale způsob posuzování sumo hokeje je v maxa lize koukám ještě o několik levelů výš, než v extralize. :(

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno