Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Karel Pražák si zamiloval Pardubice,tak se chce soustředit jen na místní fotbal a hokej prodává.Na Spartě se teď myslím řeší úplně jiné starosti než nějaká prohra v ČPP stodole...
#budetovelky #vosmiknahrad![]()

A do toho je asi nově k mání další fotbalovej klub...Karel Pražák si zamiloval Pardubice,tak se chce soustředit jen na místní fotbal a hokej prodává.
Hokejovou Spartu od něj koupí jablonecký miliardář Dalibor Dědek.
Uhodl jsem?
Jestli jo,tak extraliga v příštích letech:
Náhled přílohy 9207
#grandpabattle

Tak začali uvažovat o nové hale, ale to bude nějakou dobu trvat, tak si zatím pořídili nový autobus.Tohleto jsem dnes potkal na dálnici. Nevíte kam jel HC Mountfield Hradec Králové?
Nekde začít musisTak začali uvažovat o nové hale, ale to bude nějakou dobu trvat, tak si zatím pořídili nový autobus.![]()
Dnes už je to hra sprinterů.Aleš by hromadě dnešních útočníků jistě utkvěl v paměti a mnohým by asi nepřidal ani klidné spaní
Hokej co občas dost bolel mi docela chybí.
Dnes však koukáme na zcela jiný sport a dnešní kluci by si ty dřívější namazali na chleba![]()
Ty si děláš prdel, ale já potkal autobus v mechovským polepu v roce 2017 v Londýně. A to fakt. Projížděl po ulici když jsem šel do Regent's Parku. HnusTohleto jsem dnes potkal na dálnici. Nevíte kam jel HC Mountfield Hradec Králové?
Můj tip je, že některé hvězdičky se nemohou smířit s plnou podporou trenérského štábu ze strany vedení. Ale netuším, třeba jsou problémy výš..By mě zajímalo co se na Spartě stalo. V podcastu nic neřekli![]()
Náznaky jsou spíš někde výš, tak si musíme počkatMůj tip je, že některé hvězdičky se nemohou smířit s plnou podporou trenérského štábu ze strany vedení. Ale netuším, třeba jsou problémy výš..
Tak to ti řekli dobřeV podcastu nic neřekli![]()
Konečně tam, kam patří.....do <|>Tohleto jsem dnes potkal na dálnici. Nevíte kam jel HC Mountfield Hradec Králové?
Takže jako v drtivé většině nejen hokejových podcastů. Informační hodnota = 0By mě zajímalo co se na Spartě stalo. V podcastu nic neřekli![]()
Kája tak nějak zjistil, ze ten kanál do kterého hází svoje love je jaksi hlubší než si myslel...tak bude asi trošku čistka...Náznaky jsou spíš někde výš, tak si musíme počkat
Hmm takže takový tunel?Kája tak nějak zjistil, ze ten kanál do kterého hází svoje love je jaksi hlubší než si myslel...tak bude asi trošku čistka...
#megasemmegatam #maladomu #nicjsemsinevzalaletacastkanesouhlasi![]()
Divoch se stěhuje zpátky do Srchu, přes Pouchov nebo Odolov?Kája tak nějak zjistil, ze ten kanál do kterého hází svoje love je jaksi hlubší než si myslel...tak bude asi trošku čistka...
To jako fakt, nebo jen tak výstřelek pro pobavení?? Že by se v rámci šťourání hnoje, aby se podařilo vysoudit něco na příštím prezidentovi IIHF, vyšťouralo, že toho z té Sparty někdo ukradl daleko víc? Jestli je to pravda, mám trochu škodolibou radost a jsem zvědav, jak bude panu Pražákovi chutnat to, co sám uvařil. Ono když všechny peníze "tečou" oficiálně přes Kypr a kdoví kudy ještě , přes osmdesát sedm různých společností, tak holt dost často někde ukápne, tu víc, tu míň a to kapání se vrchnímu penězovůdci blbě hlídá, no. Dobře mu tak.Kája tak nějak zjistil, ze ten kanál do kterého hází svoje love je jaksi hlubší než si myslel...tak bude asi trošku čistka...
Počet naskakuje jenom u nás, co se to tam děje?Poměr střel - to snad není ani možný![]()