Dr.Dutošvarc
Hattrickový hrdina
- 3,689
- 4,794
Sedmička mi nikdy nešlaProč nám ubíráš?? Bylo 7871což je v pohodě....u sousedů totiž bylo na Spartu jen 4260
![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Sedmička mi nikdy nešlaProč nám ubíráš?? Bylo 7871což je v pohodě....u sousedů totiž bylo na Spartu jen 4260
![]()
odpovim - utery a pak zapasy patek a nedele a tak omladina volí vikend plus financeCo se vubec deje v kotli? Na libe tam bylo liduprazdno.
Ten kalendář je takhle na hovno. V září, kdy je hezky, se hraje třikrát týdně a ještě několik zápasů v řadě doma.odpovim - utery a pak zapasy patek a nedele a tak omladina volí vikend plus finance
Kde to muzu podepsat?Ten kalendář je takhle na hovno. V září, kdy je hezky, se hraje třikrát týdně a ještě několik zápasů v řadě doma.
Až bude zima a hnusně, tak se budu kopat do řiti, protože bude trapná EHT, na kterou prakticky nekoukám a teď když je na lavičce ten smeták, tak repre nepustím, dokud ksindl nepotáhne, EHT, MS, OH bez rozdílu.
Copak povídal?Málek při hodnocení zápasu nezklamal. Kokot
![]()
Stačí na bílou A4. Já už si s tím poradím.....Kde to muzu podepsat?
Je legrační, že Aleš Píša odehrál za Dynamo 774 zápasů a po přepočtu jeho trestných minut na 60 minut vychází, že skoro 21 zápasů proseděl na trestný
není zázrakem, že soupeř neměl ani jednu nebezpečnou strřlu a dal dva gólyJá docela nadával, ale očekávané góly skoro 8 a střely s velkou nebezpečností 17:0.
Neuvěřitelné.
A není v tom náhodou i ten trest za “pohlazení” zebry, kdy dostal, tuším 10 nebo 15 zápasů stopkuJe legrační, že Aleš Píša odehrál za Dynamo 774 zápasů a po přepočtu jeho trestných minut na 60 minut vychází, že skoro 21 zápasů proseděl na trestný![]()
Tak jakoooooo, to je kampáááááááňJe legrační, že Aleš Píša odehrál za Dynamo 774 zápasů a po přepočtu jeho trestných minut na 60 minut vychází, že skoro 21 zápasů proseděl na trestný![]()
Buďme rádi, že neproměňovali přihrávky...není zázrakem, že soupeř neměl ani jednu nebezpečnou strřlu a dal dva góly
Zápas, který neodehraje kvůli stopce se počítá do trestným minut??A není v tom náhodou i ten trest za “pohlazení” zebry, kdy dostal, tuším 10 nebo 15 zápasů stopku![]()
Já myslím,že jsou to normální devadesátkový číslaJe legrační, že Aleš Píša odehrál za Dynamo 774 zápasů a po přepočtu jeho trestných minut na 60 minut vychází, že skoro 21 zápasů proseděl na trestný![]()

Tyto zápasy se do trestných minut nepočítají....A není v tom náhodou i ten trest za “pohlazení” zebry, kdy dostal, tuším 10 nebo 15 zápasů stopku![]()
Nebo by skončili kariéru v 24 po mnohočetných úrazech hlavy..Dnes však koukáme na zcela jiný sport a dnešní kluci by si ty dřívější namazali na chleba![]()
Je to velice nevyzpytatelné a extrémní zátěže, včetně fyzické, tomu moc nepomáhají. Mám a tím osobní zkušenost, po úvahách doktoři syna hrát nechali s tím, že uvidíme. Naštěstí to šlo a samozřejmě není extraligový hokejista, ale záleží na mnoha faktorech. U dospělého je ta epilepsie obecně horší než u dětí.A je to venku. Z rozhovoru Balaštíka pro Sport.
Proč ještě nenastoupil pardubický útočník Hunter Fejes?
„Hunter má zdravotní problém (měl epileptický záchvat – pozn.aut.). Zatím ho nemůžeme nasadit ani do tréninku. Má u nás podepsané hostování do konce sezony. Byl tady, ale vrátil se zpátky do Pardubic. Až bude zdravý, bude hrát u nás. Samozřejmě si ho můžou Pardubice stáhnout.“
Ať se dá hlavně zdravotně do pořádku. Jestli se s tím dá provozovat vrcholový sport pak netuším? Ale asi ano, Artěmij Panarin trpí očními migrénami, jednou mu pomohla skotská, tak byla v průběhu zápasu přítomna na střídačce. Při dalším záchvatu už bohužel ne.
Je to tak. Kámoše to chvíli trápilo potom, co venku na fotbale dostal balonem do brady. Sviňská a nevyzpytatelná věc.Je to velice nevyzpytatelné a extrémní zátěže, včetně fyzické, tomu moc nepomáhají. Mám a tím osobní zkušenost, po úvahách doktoři syna hrát nechali s tím, že uvidíme. Naštěstí to šlo a samozřejmě není extraligový hokejista, ale záleží na mnoha faktorech. U dospělého je ta epilepsie obecně horší než u dětí.
Tak doufám, že u nás bude na Spartu trochu víc.Proč nám ubíráš?? Bylo 7871což je v pohodě....u sousedů totiž bylo na Spartu jen 4260
![]()
Na Spartě se teď myslím řeší úplně jiné starosti než nějaká prohra v ČPP stodole...Prohra Sparty v Hradci nebude nikoho zajímat myslíš?![]()
Máš pravdu právě vyšel nový díl hockey inside s nápisem, co se děje na SpartěNa Spartě se teď myslím řeší úplně jiné starosti než nějaká prohra v ČPP stodole...
#budetovelky #vosmiknahrad![]()