Ardy75
Kapitán na ledě
- 6,294
- 9,165
Já zase čekal že drevaci z jihu dají tři gólyZa 3b jsem rád, ale že už mi třetí zápas po sobě "zkazí" tip gólem do prázdný, nebylo na mé bingo kartičce![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Já zase čekal že drevaci z jihu dají tři gólyZa 3b jsem rád, ale že už mi třetí zápas po sobě "zkazí" tip gólem do prázdný, nebylo na mé bingo kartičce![]()
Tipsport udává necelých 8kAle tak spokojenost, ne?chytil nekdo, kolik bylo hlav?
v patek a nedeli mam v planu dorazit, tak muzeme pocitat se ztratou bodu![]()
ale kuš, pesimista jsi byl!Já byl až moc velký optimista mám 5:3![]()
Někomu pomohl, někomu pokazil tip ale i tak jsem rád že ho dal...děkuji Nosíno za prvních přesný tip do tipovacky
![]()
Tak statistiky ti to potvrzují, na očekávané góly to bylo 6,7 ku 2. Nejsme zatím tak efektivní ale efektní to za me taky bylo. Trochu je divný ze třeba Ceresnak, který by mel být jeden z nejlepších obránců s rozehrávkou,, tak v jednom momente třikrát chybovál za sebou v rozehrávce. Jeste nejsou asi úplně rozehraní.Pujdu proti vetsine z Vas, ale mne se to libilo 95 % zapasu. Blby je, ze nedame jasne sance a naopak dostaneme goly z niceho. Ale bylo to v pohybu, spousta krasnych nahravek a ani Motor neprijel s uplnym betonem.
Z jejich portfolia tam je Pepsi.Jen nevím kde je ta Mattonka?
To jsem nevěděl, pořád mluvěj o MattoniZ jejich portfolia tam je Pepsi.
Proč nám ubíráš?? Bylo 7871
Co se vubec deje v kotli? Na libe tam bylo liduprazdno.Uff, ale řekneme to jednoduše, kotel, kde se vejde kolik? 1500 hlav? Je poslední zápasy na nižších stovkách, tam litr chybí. 1000-1500 jsou místa na hovno, no a tohle je výsledek. Plus září, teď tři zápasy za sebou doma. A je to.
Dnes takyCo se vubec deje v kotli? Na libe tam bylo liduprazdno.