Hokej

Pujdu proti vetsine z Vas, ale mne se to libilo 95 % zapasu. Blby je, ze nedame jasne sance a naopak dostaneme goly z niceho. Ale bylo to v pohybu, spousta krasnych nahravek a ani Motor neprijel s uplnym betonem.
Tak statistiky ti to potvrzují, na očekávané góly to bylo 6,7 ku 2. Nejsme zatím tak efektivní ale efektní to za me taky bylo. Trochu je divný ze třeba Ceresnak, který by mel být jeden z nejlepších obránců s rozehrávkou,, tak v jednom momente třikrát chybovál za sebou v rozehrávce. Jeste nejsou asi úplně rozehraní.

Mě se to dneska líbilo - fakt nechápu některý zdejší komentáře. Však Budějovice tam neměly vůbec nic a můžou být rádí, že nedostaly nějakou větší ostudu. A ty jejích dresy z kolekce Lídl, no hrůza
Mandyho bych v první lajně nechal nastálo

Uff, ale řekneme to jednoduše, kotel, kde se vejde kolik? 1500 hlav? Je poslední zápasy na nižších stovkách, tam litr chybí. 1000-1500 jsou místa na hovno, no a tohle je výsledek. Plus září, teď tři zápasy za sebou doma. A je to.
Co se vubec deje v kotli? Na libe tam bylo liduprazdno.

Mimo misu - kdo kouka na kopacky, ten namaz pred golem Anglie mi pripominal nedelni pas Pospisila…

odpovim - utery a pak zapasy patek a nedele a tak omladina volí vikend plus finance
Ten kalendář je takhle na hovno. V září, kdy je hezky, se hraje třikrát týdně a ještě několik zápasů v řadě doma.

Až bude zima a hnusně, tak se budu kopat do řiti, protože bude trapná EHT, na kterou prakticky nekoukám a teď když je na lavičce ten smeták, tak repre nepustím, dokud ksindl nepotáhne, EHT, MS, OH bez rozdílu.

Ten kalendář je takhle na hovno. V září, kdy je hezky, se hraje třikrát týdně a ještě několik zápasů v řadě doma.

Až bude zima a hnusně, tak se budu kopat do řiti, protože bude trapná EHT, na kterou prakticky nekoukám a teď když je na lavičce ten smeták, tak repre nepustím, dokud ksindl nepotáhne, EHT, MS, OH bez rozdílu.
Kde to muzu podepsat?

Já docela nadával, ale očekávané góly skoro 8 a střely s velkou nebezpečností 17:0.
Neuvěřitelné.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno