Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Pak má náš hokej k něčemu vypadat jestli to tak je.Tak Kauta do Kladna hodně lákal Rulík... I proto ho letos vzal na MS...
Kautspíš Houdek by mohl jít nám vypomoct z Kladna
EDIT: Kauza má být Gazda?
Tak on je to hlavně centr a teď hraje na křídle....Tak ono i Tomášek je trochu za očekáváním, ale asi potrvá než se sehraje a najdou se mi vhodní parťáci, tak snad i on ukáže, že je TOP posila.
V podcastu bylo řečeno, že byla na stole na hostování Kauza do Kladna, ale to vedení zřejmě odmitlo
Podle toho dříve citovaného podcastu by měl dostat dost času na zotavení a velký prostor na ledě.Kauly už po návratu nebyl ten starý Kauly. Teď, po dalším vleklém zranění, už nečekám, že by se znovu ukotvil v sestavě. Za mě pokud by o něj byl někde zájem, klidně bych ho zobchodoval.
Kondel je neprodejný/nevyměnitelný. Zbytečně nad tím jen zaspekulovat.
Jinak Tomášek za mě úplně v pohodě. Za mě nevyvedený příchod vypadá jinak. Sparta by například mohla přidat nějaký postřeh.![]()
Sdílím stejný názor. Kauly bude mít vážně hodně práce s tím, aby si svojí pozici vzal zpátky.Kauly už po návratu nebyl ten starý Kauly. Teď, po dalším vleklém zranění, už nečekám, že by se znovu ukotvil v sestavě. Za mě pokud by o něj byl někde zájem, klidně bych ho zobchodoval.
Kondel je neprodejný/nevyměnitelný. Zbytečně nad tím jen zaspekulovat.
Jinak Tomášek za mě úplně v pohodě. Za mě nevyvedený příchod vypadá jinak. Sparta by například mohla přidat nějaký postřeh.![]()
a máš nějaký statistiky, kdo si koho kolikrát vybral? Nebo to se neříká?Jen zatím interní bodování Fantasy. Stejně, 40 let borec, musí to za něj tahat ostatní, a stejně to je takto bod na zápas. Jinak nicméně dle i pocitů Smejky, Kondel, Mandy. Vlastně to je extrémně důležité, protože ta hloubka u nás je neuvěřitelná.
Náhled přílohy 9089
tvl to jsou informace.Podle toho dříve citovaného podcastu by měl dostat dost času na zotavení a velký prostor na ledě.
A pak je otázka, jak se ukáže.
Určitě zajímá...V okénku do mládeže zkusím občasnou novou rubriku - jak si vedou naši odchovanci v zahraničí, zejména pak za louží. Už tam máme Davida Krčála (19 - LW) a Ondřeje Rumla (18 - D). Letos k nim přibyli Dominik Drábek (17 – RW), David Veřmiřovský (18 -G) a Oliver Vaňha (17 – C/W).
Jako příklad uvedu lídra loňského dorostu Nicolase Nováka (16 -F) hrajícího ve Švédsku za Södertälje SK U18. V současné době odehrál pět zápasů s bilancí (1+5) a je nejlepším v KB bodování klubu.
A má prosba, nerad bych na někoho zapomněl, takže bych poprosil o upozornění, koho dalšího sledovat, uniknout mi dozajista mohl. A taky - jestli to vůbec někoho kromě mě zajímá?
Proc porad cpete Tomassa na kridlo.?Vzdyt minimalne z hlediska buly musi jit on a ne Kondel. Jinak s tou lajnou nemam nejmensi problem.Sedlo a Červus se budou rozjíždět pomaleji. Jedou několikátou sezónu v kuse a tak to nejde hned. Útok bude letos vražedný.
Stránský-Sedlo-Červenka
Smejkal -Kondelík-Tomasek
Lauko-Nosek-Kaut
Kelemen-Sobotka-Mandat
Tak bych postavil útok já.
Zajímá, super info. děkujemV okénku do mládeže zkusím občasnou novou rubriku - jak si vedou naši odchovanci v zahraničí, zejména pak za louží. Už tam máme Davida Krčála (19 - LW) a Ondřeje Rumla (18 - D). Letos k nim přibyli Dominik Drábek (17 – RW), David Veřmiřovský (18 -G) a Oliver Vaňha (17 – C/W).
Jako příklad uvedu lídra loňského dorostu Nicolase Nováka (16 -F) hrajícího ve Švédsku za Södertälje SK U18. V současné době odehrál pět zápasů s bilancí (1+5) a je nejlepším v KB bodování klubu.
A má prosba, nerad bych na někoho zapomněl, takže bych poprosil o upozornění, koho dalšího sledovat, uniknout mi dozajista mohl. A taky - jestli to vůbec někoho kromě mě zajímá?
má výhodu, že je odchovanec a nechoval se jako mladej Zadina. Byl v klubu i v době baráže. Šanci určitě dostane a dlouhou. Nevěřím že by ho poslali pryč. Doslova bylo řečeno, že se na něm a okolo něj bude stavět kostra týmu do budoucích letSdílím stejný názor. Kauly bude mít vážně hodně práce s tím, aby si svojí pozici vzal zpátky.
Já si nemyslím, že by ho klub někam poslal, ale pokud mu to nepůjde podle představ, tak kombinace smlouva, očekávání a Kaulyho hlava to zařídí sama...má výhodu, že je odchovanec a nechoval se jako mladej Zadina. Byl v klubu i v době baráže. Šanci určitě dostane a dlouhou. Nevěřím že by ho poslali pryč. Doslova bylo řečeno, že se na něm a okolo něj bude stavět kostra týmu do budoucích let
Hráčů s takovou střelou je jako šafránu. Odchovanec, pořád v nejlepším věku, skvělý parametry.Sdílím stejný názor. Kauly bude mít vážně hodně práce s tím, aby si svojí pozici vzal zpátky.
to je to tak špatné? Nebo to je obecný povzdech/ obava?U Kauta bych se spíš bál předčasného ukončení kariéry než toho že by ho klub poslal pryč.
Jen takový můj obecný povzdech. Co si budeme - těch zranění už bylo hodněto je to tak špatné? Nebo to je obecný povzdech/ obava?![]()
Jak to myslíš? Co mi uniká?Když vidím jaké starosti a problémy mají fanoušci týmů jako je Třinec a Brno, jsme proti nim tedy velkoklub a je vidět rozdíl mezi tím, když si na něj hraješ a jim skutečně jsi.