Hokej

Tak ono i Tomášek je trochu za očekáváním, ale asi potrvá než se sehraje a najdou se mi vhodní parťáci, tak snad i on ukáže, že je TOP posila.

V podcastu bylo řečeno, že byla na stole na hostování Kauza do Kladna, ale to vedení zřejmě odmitlo
spíš Houdek by mohl jít nám vypomoct z Kladna

EDIT: Kauza má být Gazda?

Jako hostování Tomáška? 😁 To snad není pravda ne? V čem by mu to jako pomohlo. On je top posila pro nás, jen jak říkáš, si to musí sednout v celé lajně a postupně se sehrát. Včera se to celkem míchalo, tak uvidíme.
Nemyslel hostování Kauta? Kauza=Kauta
Bych řekl já

Naposledy upraveno:
Sedlo a Červus se budou rozjíždět pomaleji. Jedou několikátou sezónu v kuse a tak to nejde hned. Útok bude letos vražedný.
Stránský-Sedlo-Červenka
Smejkal -Kondelík-Tomasek
Lauko-Nosek-Kaut
Kelemen-Sobotka-Mandat
Tak bych postavil útok já.
To není o pomalém rozjezdu. To je o tom, že první lajna prostě v pět na pět nefunguje a bojím se, že ani nebude. Jak jsem psal, loni Mandát se Sedlákem tahali za Červenku a díky tomu to fungovalo. Ted aby se Sedlák zbláznil tahat tam za dva a nestíhá dělat body. S typologicky Stránskému podobným Kautem to taky nefungovalo. Rád bych se pletl..

Tak ono i Tomášek je trochu za očekáváním, ale asi potrvá než se sehraje a najdou se mi vhodní parťáci, tak snad i on ukáže, že je TOP posila.

V podcastu bylo řečeno, že byla na stole na hostování Kauza do Kladna, ale to vedení zřejmě odmitlo
Tomášek kdyby mu neukradli gol v Litvínově, tak má víc jak bod na zápas. Takhle za očekáváním at si je klidně celou sezonu :)

V dalším podcastu Sparta a Kladno sondovali situaci okolo Kondelíka.....ale jestli to je pravda.....

No tyhle všechny zvěsti, kdo se o koho zajímal, mohou mít nějaký reálný základ, ale v těch podkastech je to podle mně reakce na poptávku posluchačů. Já že všech stran i od lidí o sport se hodně zajimajicich, dokonce od fanoušků Dynama, slyším , že každý, kromě sedláka a Červenky je tu nespokojený, nechce tu být, má malý IT, nechodí na přesilovky atd... Takže asi tak.

Mluvil o tom Chramousky ve svém podcastu a ten má ke klubu blízko, ale bylo to smeteno že stolu

Kauly už po návratu nebyl ten starý Kauly. Teď, po dalším vleklém zranění, už nečekám, že by se znovu ukotvil v sestavě. Za mě pokud by o něj byl někde zájem, klidně bych ho zobchodoval.
Kondel je neprodejný/nevyměnitelný. Zbytečně nad tím jen zaspekulovat.
Jinak Tomášek za mě úplně v pohodě. Za mě nevyvedený příchod vypadá jinak. Sparta by například mohla přidat nějaký postřeh. :)

Kauly už po návratu nebyl ten starý Kauly. Teď, po dalším vleklém zranění, už nečekám, že by se znovu ukotvil v sestavě. Za mě pokud by o něj byl někde zájem, klidně bych ho zobchodoval.
Jinak Tomášek za mě úplně v pohodě. Za mě nevyvedený příchod vypadá jinak. Sparta by například mohla přidat nějaký postřeh. :)
Podle toho dříve citovaného podcastu by měl dostat dost času na zotavení a velký prostor na ledě.
A pak je otázka, jak se ukáže.

Sdílím stejný názor. Kauly bude mít vážně hodně práce s tím, aby si svojí pozici vzal zpátky.

Jen zatím interní bodování Fantasy. Stejně, 40 let borec, musí to za něj tahat ostatní, a stejně to je takto bod na zápas. Jinak nicméně dle i pocitů Smejky, Kondel, Mandy. Vlastně to je extrémně důležité, protože ta hloubka u nás je neuvěřitelná.
Náhled přílohy 9089
a máš nějaký statistiky, kdo si koho kolikrát vybral? Nebo to se neříká? :D A taky by byla zajímavá statistika "bodů na cenu".

Podle toho dříve citovaného podcastu by měl dostat dost času na zotavení a velký prostor na ledě.
A pak je otázka, jak se ukáže.
tvl to jsou informace.

Hráč XY je zraněný. Není jisté, jak moc dobře bude hrát. Tak mu po zranění dáme prostor, aby se ukázal, a pokud si to nesedne, třeba půjde hostovat.

To se mohlo stát v jakékoli klubu. Stačí si dosadit libovolný jména.

V okénku do mládeže zkusím občasnou novou rubriku - jak si vedou naši odchovanci v zahraničí, zejména pak za louží. Už tam máme Davida Krčála (19 - LW) a Ondřeje Rumla (18 - D). Letos k nim přibyli Dominik Drábek (17 – RW), David Veřmiřovský (18 -G) a Oliver Vaňha (17 – C/W).
Jako příklad uvedu lídra loňského dorostu Nicolase Nováka (16 -F) hrajícího ve Švédsku za Södertälje SK U18. V současné době odehrál pět zápasů s bilancí (1+5) a je nejlepším v KB bodování klubu.
A má prosba, nerad bych na někoho zapomněl, takže bych poprosil o upozornění, koho dalšího sledovat, uniknout mi dozajista mohl. A taky - jestli to vůbec někoho kromě mě zajímá?

V okénku do mládeže zkusím občasnou novou rubriku - jak si vedou naši odchovanci v zahraničí, zejména pak za louží. Už tam máme Davida Krčála (19 - LW) a Ondřeje Rumla (18 - D). Letos k nim přibyli Dominik Drábek (17 – RW), David Veřmiřovský (18 -G) a Oliver Vaňha (17 – C/W).
Jako příklad uvedu lídra loňského dorostu Nicolase Nováka (16 -F) hrajícího ve Švédsku za Södertälje SK U18. V současné době odehrál pět zápasů s bilancí (1+5) a je nejlepším v KB bodování klubu.
A má prosba, nerad bych na někoho zapomněl, takže bych poprosil o upozornění, koho dalšího sledovat, uniknout mi dozajista mohl. A taky - jestli to vůbec někoho kromě mě zajímá?
Určitě zajímá...

Richard Čihák hraje v Dánsku - juniorku a druhou ligu v Esbjergu

Sedlo a Červus se budou rozjíždět pomaleji. Jedou několikátou sezónu v kuse a tak to nejde hned. Útok bude letos vražedný.
Stránský-Sedlo-Červenka
Smejkal -Kondelík-Tomasek
Lauko-Nosek-Kaut
Kelemen-Sobotka-Mandat
Tak bych postavil útok já.
Proc porad cpete Tomassa na kridlo.?Vzdyt minimalne z hlediska buly musi jit on a ne Kondel. Jinak s tou lajnou nemam nejmensi problem.

Zajímá, super info. děkujem

Sdílím stejný názor. Kauly bude mít vážně hodně práce s tím, aby si svojí pozici vzal zpátky.
má výhodu, že je odchovanec a nechoval se jako mladej Zadina. Byl v klubu i v době baráže. Šanci určitě dostane a dlouhou. Nevěřím že by ho poslali pryč. Doslova bylo řečeno, že se na něm a okolo něj bude stavět kostra týmu do budoucích let

má výhodu, že je odchovanec a nechoval se jako mladej Zadina. Byl v klubu i v době baráže. Šanci určitě dostane a dlouhou. Nevěřím že by ho poslali pryč. Doslova bylo řečeno, že se na něm a okolo něj bude stavět kostra týmu do budoucích let
Já si nemyslím, že by ho klub někam poslal, ale pokud mu to nepůjde podle představ, tak kombinace smlouva, očekávání a Kaulyho hlava to zařídí sama...

Určitě ho neodepisuju, a moc mu přeji, abych se mýlil, ale on bude muset ukázat to nejlepší ze sebe. Zvlášť v tak ambiciózním klubu.

Hráčů s takovou střelou je jako šafránu. Odchovanec, pořád v nejlepším věku, skvělý parametry.

Ten kluk je třeba jednu plnou přípravu od toho, aby byl ozdobou ligy, jako Smejk, Kondel.

Přišel, aby klub držel na špici a do prvního zranění to plnil. Teď když má klub silný pilíře, měl by naopak on držet Kautíka, aby mohl jednou zavřít finále jako Červus.

Ale souhlasím s Tebou, že lehký to mít nebude.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno