Hokej

Tak ono i Tomášek je trochu za očekáváním, ale asi potrvá než se sehraje a najdou se mi vhodní parťáci, tak snad i on ukáže, že je TOP posila.

V podcastu bylo řečeno, že byla na stole na hostování Kauza do Kladna, ale to vedení zřejmě odmitlo
spíš Houdek by mohl jít nám vypomoct z Kladna

EDIT: Kauza má být Gazda?

Jako hostování Tomáška? 😁 To snad není pravda ne? V čem by mu to jako pomohlo. On je top posila pro nás, jen jak říkáš, si to musí sednout v celé lajně a postupně se sehrát. Včera se to celkem míchalo, tak uvidíme.
Nemyslel hostování Kauta? Kauza=Kauta
Bych řekl já

Naposledy upraveno:
Sedlo a Červus se budou rozjíždět pomaleji. Jedou několikátou sezónu v kuse a tak to nejde hned. Útok bude letos vražedný.
Stránský-Sedlo-Červenka
Smejkal -Kondelík-Tomasek
Lauko-Nosek-Kaut
Kelemen-Sobotka-Mandat
Tak bych postavil útok já.
To není o pomalém rozjezdu. To je o tom, že první lajna prostě v pět na pět nefunguje a bojím se, že ani nebude. Jak jsem psal, loni Mandát se Sedlákem tahali za Červenku a díky tomu to fungovalo. Ted aby se Sedlák zbláznil tahat tam za dva a nestíhá dělat body. S typologicky Stránskému podobným Kautem to taky nefungovalo. Rád bych se pletl..

Tak ono i Tomášek je trochu za očekáváním, ale asi potrvá než se sehraje a najdou se mi vhodní parťáci, tak snad i on ukáže, že je TOP posila.

V podcastu bylo řečeno, že byla na stole na hostování Kauza do Kladna, ale to vedení zřejmě odmitlo
Tomášek kdyby mu neukradli gol v Litvínově, tak má víc jak bod na zápas. Takhle za očekáváním at si je klidně celou sezonu :)

V dalším podcastu Sparta a Kladno sondovali situaci okolo Kondelíka.....ale jestli to je pravda.....

No tyhle všechny zvěsti, kdo se o koho zajímal, mohou mít nějaký reálný základ, ale v těch podkastech je to podle mně reakce na poptávku posluchačů. Já že všech stran i od lidí o sport se hodně zajimajicich, dokonce od fanoušků Dynama, slyším , že každý, kromě sedláka a Červenky je tu nespokojený, nechce tu být, má malý IT, nechodí na přesilovky atd... Takže asi tak.

Mluvil o tom Chramousky ve svém podcastu a ten má ke klubu blízko, ale bylo to smeteno že stolu

Tak on je to hlavně centr a teď hraje na křídle....

Kauly už po návratu nebyl ten starý Kauly. Teď, po dalším vleklém zranění, už nečekám, že by se znovu ukotvil v sestavě. Za mě pokud by o něj byl někde zájem, klidně bych ho zobchodoval.
Kondel je neprodejný/nevyměnitelný. Zbytečně nad tím jen zaspekulovat.
Jinak Tomášek za mě úplně v pohodě. Za mě nevyvedený příchod vypadá jinak. Sparta by například mohla přidat nějaký postřeh. :)

Jen zatím interní bodování Fantasy. Stejně, 40 let borec, musí to za něj tahat ostatní, a stejně to je takto bod na zápas. Jinak nicméně dle i pocitů Smejky, Kondel, Mandy. Vlastně to je extrémně důležité, protože ta hloubka u nás je neuvěřitelná.
1790007510355.webp

Kauly už po návratu nebyl ten starý Kauly. Teď, po dalším vleklém zranění, už nečekám, že by se znovu ukotvil v sestavě. Za mě pokud by o něj byl někde zájem, klidně bych ho zobchodoval.
Jinak Tomášek za mě úplně v pohodě. Za mě nevyvedený příchod vypadá jinak. Sparta by například mohla přidat nějaký postřeh. :)
Podle toho dříve citovaného podcastu by měl dostat dost času na zotavení a velký prostor na ledě.
A pak je otázka, jak se ukáže.

Sdílím stejný názor. Kauly bude mít vážně hodně práce s tím, aby si svojí pozici vzal zpátky.

Jen zatím interní bodování Fantasy. Stejně, 40 let borec, musí to za něj tahat ostatní, a stejně to je takto bod na zápas. Jinak nicméně dle i pocitů Smejky, Kondel, Mandy. Vlastně to je extrémně důležité, protože ta hloubka u nás je neuvěřitelná.
Náhled přílohy 9089
a máš nějaký statistiky, kdo si koho kolikrát vybral? Nebo to se neříká? :D A taky by byla zajímavá statistika "bodů na cenu".

Podle toho dříve citovaného podcastu by měl dostat dost času na zotavení a velký prostor na ledě.
A pak je otázka, jak se ukáže.
tvl to jsou informace.

Hráč XY je zraněný. Není jisté, jak moc dobře bude hrát. Tak mu po zranění dáme prostor, aby se ukázal, a pokud si to nesedne, třeba půjde hostovat.

To se mohlo stát v jakékoli klubu. Stačí si dosadit libovolný jména.

V okénku do mládeže zkusím občasnou novou rubriku - jak si vedou naši odchovanci v zahraničí, zejména pak za louží. Už tam máme Davida Krčála (19 - LW) a Ondřeje Rumla (18 - D). Letos k nim přibyli Dominik Drábek (17 – RW), David Veřmiřovský (18 -G) a Oliver Vaňha (17 – C/W).
Jako příklad uvedu lídra loňského dorostu Nicolase Nováka (16 -F) hrajícího ve Švédsku za Södertälje SK U18. V současné době odehrál pět zápasů s bilancí (1+5) a je nejlepším v KB bodování klubu.
A má prosba, nerad bych na někoho zapomněl, takže bych poprosil o upozornění, koho dalšího sledovat, uniknout mi dozajista mohl. A taky - jestli to vůbec někoho kromě mě zajímá?

V okénku do mládeže zkusím občasnou novou rubriku - jak si vedou naši odchovanci v zahraničí, zejména pak za louží. Už tam máme Davida Krčála (19 - LW) a Ondřeje Rumla (18 - D). Letos k nim přibyli Dominik Drábek (17 – RW), David Veřmiřovský (18 -G) a Oliver Vaňha (17 – C/W).
Jako příklad uvedu lídra loňského dorostu Nicolase Nováka (16 -F) hrajícího ve Švédsku za Södertälje SK U18. V současné době odehrál pět zápasů s bilancí (1+5) a je nejlepším v KB bodování klubu.
A má prosba, nerad bych na někoho zapomněl, takže bych poprosil o upozornění, koho dalšího sledovat, uniknout mi dozajista mohl. A taky - jestli to vůbec někoho kromě mě zajímá?
Určitě zajímá...

Richard Čihák hraje v Dánsku - juniorku a druhou ligu v Esbjergu

Sedlo a Červus se budou rozjíždět pomaleji. Jedou několikátou sezónu v kuse a tak to nejde hned. Útok bude letos vražedný.
Stránský-Sedlo-Červenka
Smejkal -Kondelík-Tomasek
Lauko-Nosek-Kaut
Kelemen-Sobotka-Mandat
Tak bych postavil útok já.
Proc porad cpete Tomassa na kridlo.?Vzdyt minimalne z hlediska buly musi jit on a ne Kondel. Jinak s tou lajnou nemam nejmensi problem.

Zajímá, super info. děkujem

Sdílím stejný názor. Kauly bude mít vážně hodně práce s tím, aby si svojí pozici vzal zpátky.
má výhodu, že je odchovanec a nechoval se jako mladej Zadina. Byl v klubu i v době baráže. Šanci určitě dostane a dlouhou. Nevěřím že by ho poslali pryč. Doslova bylo řečeno, že se na něm a okolo něj bude stavět kostra týmu do budoucích let

má výhodu, že je odchovanec a nechoval se jako mladej Zadina. Byl v klubu i v době baráže. Šanci určitě dostane a dlouhou. Nevěřím že by ho poslali pryč. Doslova bylo řečeno, že se na něm a okolo něj bude stavět kostra týmu do budoucích let
Já si nemyslím, že by ho klub někam poslal, ale pokud mu to nepůjde podle představ, tak kombinace smlouva, očekávání a Kaulyho hlava to zařídí sama...

Určitě ho neodepisuju, a moc mu přeji, abych se mýlil, ale on bude muset ukázat to nejlepší ze sebe. Zvlášť v tak ambiciózním klubu.

U Kauta bych se spíš bál předčasného ukončení kariéry než toho že by ho klub poslal pryč.

Hráčů s takovou střelou je jako šafránu. Odchovanec, pořád v nejlepším věku, skvělý parametry.

Ten kluk je třeba jednu plnou přípravu od toho, aby byl ozdobou ligy, jako Smejk, Kondel.

Přišel, aby klub držel na špici a do prvního zranění to plnil. Teď když má klub silný pilíře, měl by naopak on držet Kautíka, aby mohl jednou zavřít finále jako Červus.

Ale souhlasím s Tebou, že lehký to mít nebude.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno