Hokej

Tvl, díky, že ses zase připojil. Tyhle vtípky mi chyběly.

Už jsi přelakoval auto z té nejhnusnější barvy na světě? 😀
Ještě ne. 😀 Ale už jsme se myslím shodli, že to zas tak blbý nemám.

Včera jsem musel počkat, až se vyčistí silnice po Dni NATO. a hodinku tu kroužil kolem komína.

Byla to větší zábava, než dnešní hokej. 🫢

Vždyť o tom tady celou dobu mluvíme! :D štětec je, kde má být, tak na to i vidí.
Břídilové, podělali mi tipovačku, podělali zápas, nehrají nic. Prachy vyhozené komínem. Dědek by měl radši hrát takovou tu hru, kam jen sypeš peníze, abys byl na žebříčku lidí, kdo spálili peněz nejvíc.
Nechci se chlubit, ale myslím, že to zabralo. Tohle potřebovali, předčítají si celý fórum o přestávce.

Koukám na konec fotbalu a přes ty všechny podivnosti jsme si vybrali dobrej sport....
Spíše fandím v lize Slavii, ale co předvedli jejich dementní fanoušci při zranění (asi vážného) hráče Plzně? Piskot, jsou to neuvěřitelný žebráci!

Ještě ne. 😀 Ale už jsme se myslím shodli, že to zas tak blbý nemám.

Včera jsem musel počkat, až se vyčistí silnice po Dni NATO. a hodinku tu kroužil kolem komína.

Byla to větší zábava, než dnešní hokej. 🫢
Však si dělám pouze legraci, ta barva je unikátní. Lepší než červená, bílá (kua, to není proti klubu) nebo modrá, zelená, či růžová.. 👍

Dneska se mi až na pár prvních minut vůbec nelíbila 1.lajna.....Stráňa byl dnes celkem neviditelnej a Sedlo byl dnes zase šíleně vzteklej....

Zatím jsou výkony nic moc, ale my máme jistotu, že to půjde hodně nahoru. Takže není vůbec nutné být v panice.
A pokud to zatím úplně rychle nahoru nepůjde, ale i tak budeme nadále vyhrávat venku 3:1 a doma 5:2, tak budu celkem spoko 😋

michalcabala, víš, že PayPal na příspěvky nefunguje, píše, že ty jako příjemce nemůžeš přijímat příspěvky. Asi už to "čte" Tvoje fotky u piva a bojí se, že to prochlastáš.

Bylo by super, kdyby tam někde bylo předvyplněné QRko.

Jo a co znamená, že je mezi online návštěvníky fóra Seznambot a Bingbot? Jako že to tady roboticky lustrujou? 😀

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno