Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
copak v rijnu, na vanoce se bude vyvesovat plachtaMechov bude výhru u nás slavit ještě v říjnu.
Fakt to člověk neslyší jak se raduje, ale máš pravdu, byl to starý dobrý goal hornA starý goal horn![]()
Myslel jsi I v tom příštím, že?Mechov bude výhru u nás slavit ještě v říjnu.
Hlavně přitvrdit.Hoši děkujeme za další 3 body... S čičinama opět potvrdit...
A udělat něco s obranouHlavně přitvrdit.
A udělat něco s obranou
A pořádně zjebatZorganizovat ji, aby se vůbec sešla?![]()
Ještě ne.Tvl, díky, že ses zase připojil. Tyhle vtípky mi chyběly.
Už jsi přelakoval auto z té nejhnusnější barvy na světě?![]()
- tri body doma
- buro (a sance na dalsich 5 fiku)
- “vyhrany” video
…
Hokej hroznej, ale co chcem, vzdyt je zari.
Za me (od televize s haksnou nahore) spokojenost.
Jo a sousedovi chcipla koza.
Vždyť o tom tady celou dobu mluvíme!
Nechci se chlubit, ale myslím, že to zabralo. Tohle potřebovali, předčítají si celý fórum o přestávce.Břídilové, podělali mi tipovačku, podělali zápas, nehrají nic. Prachy vyhozené komínem. Dědek by měl radši hrát takovou tu hru, kam jen sypeš peníze, abys byl na žebříčku lidí, kdo spálili peněz nejvíc.
Spíše fandím v lize Slavii, ale co předvedli jejich dementní fanoušci při zranění (asi vážného) hráče Plzně? Piskot, jsou to neuvěřitelný žebráci!Koukám na konec fotbalu a přes ty všechny podivnosti jsme si vybrali dobrej sport....
Však si dělám pouze legraci, ta barva je unikátní. Lepší než červená, bílá (kua, to není proti klubu) nebo modrá, zelená, či růžová..Ještě ne.Ale už jsme se myslím shodli, že to zas tak blbý nemám.
Včera jsem musel počkat, až se vyčistí silnice po Dni NATO. a hodinku tu kroužil kolem komína.
Byla to větší zábava, než dnešní hokej.![]()
Já jsem to psal, že se mně zatím vůbec nelíbí.Když jsme u toho, nepsal tu někdo zápas nebo dva zpátky, že Mandát nic nehraje? Dnes 1+2![]()
A pokud to zatím úplně rychle nahoru nepůjde, ale i tak budeme nadále vyhrávat venku 3:1 a doma 5:2, tak budu celkem spokoZatím jsou výkony nic moc, ale my máme jistotu, že to půjde hodně nahoru. Takže není vůbec nutné být v panice.
Doufám, že už zůstane....ty diskoPouťový sračky jsou šílený....A starý goal horn![]()