Rokytnice
Zkušený bek
- 775
- 1,991
Ja jsem otrlej. V televizi se vydržím dívat treba na Mechov vs. Fagmilia. Ale taky jen jednu třetinuJa trpím u ukázky co sem někdo dával, tohle bych nedal ani minutu. Obdivuji Tě.![]()
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
Ja jsem otrlej. V televizi se vydržím dívat treba na Mechov vs. Fagmilia. Ale taky jen jednu třetinuJa trpím u ukázky co sem někdo dával, tohle bych nedal ani minutu. Obdivuji Tě.![]()
Skvělá práce, opět posunutí kvality na top levelStart se blíží, standardně vstupujeme v plné síle (-6 hráčů nebo kolik) do prvního kola a stejně tak se blíží start tipovačky
https://tipovacka.hcpcefans.cz
Tipujeme zápasy Dynama, celkové umístění a nově fantasy tým. Aktuálně přihlášeno 74 "tipérů", nicméně:
Fantasy je novinka - je to jednoduché, tým = 3 útočníci + 2 obránci + 2 hráči béčka. Rozpočet na tým je 50m. Celkově je k dispozici cca 4,3 tisíce variant týmu, čili natipovat je to jednoduché. Malá nápověda viz obrázek - 1 hvězdný hráč (15m) + 1 z druhé linie (kolem 10m) + 3 levnější.
- Nevyplněné pořadí má 8 tipérů - termín je do 20.9.2026
- Nevyplněné fantasy na první kolo má 31 tipérů - tak šup, šup termín je do prvního zápasu
Náhled přílohy 8985
Dekuji, superJsou možné obě varianty, které jsi vyjmenoval. Můžeš si pořídit a nechat pomalovat klasické sériové hodinky. Jen to nejde z nějakých technických důvodů u všech modelů, takže je dobré nejdříve konzultovat s Jakubem. Pro tenhle účel se hodně využívají Seika, Citizeny a na instagramu má i nějaké G-Shocky od Casia. Já šel druhou variantou, kdy jsou celé hodinky custom seskládané od píky a tam se fantazii meze vůbec nekladou. Poslal jsem Kubovi modely hodinek, které se mi líbí, aby tak nějak navnímal můj vkus a od toho jsme se pak odrazili dál. Sám pak poslal na základě toho návrhy jednotlivých dílů i s cenovou kalkulací. Cenově se takové hodinky pohybují od 10k výš, tyhle vyšly na 20, protože jsem úplně nešetřil na dílech a mám tam nějaké dražší fičury jako mikroregulaci u náramku apod.![]()
Stále sháním, kdyby náhodou...jinak to jistí BoltProsím prosím smutně koukám...kdyby tu byl někdo, kdo jede zítra po zápase směr Chrudim a mohl by mě vzít domů, byl bych rád a klidně se i nějak odvděčímKdyžtak díky moc
![]()
Něco mi říká,že nemyslíš Daru Rollins,co?Tak jste mě donutili podívat se na Machalu v love Islandu. Je pozoruhodné, jaký musí dramaturgové vytvořit bizár, aby zaujai diváka, který už je těmihle reality show asi úplně otupělý. Já bych pro ně měl pro příští rok inovaci. Vzal bych tam Davida Šticha, Dudáka, Lakyho a jeho oblibeneho Pláňka z Mechova, hajlujícího Marcela, Špágra a Machalainena s Jankem a nechal bych je tam bez bab. A pak by přišla ta bombshell. Darina.
Jen jedna Darina v našich srdcích místo má a Rollins to neni.Něco mi říká,že nemyslíš Daru Rollins,co?![]()
Se těším jak malý kluk na Vánoce. Neuvěřitelné.Už jen necelý 3 hodinyTo čekání už se pomalu krátí a za chvíli je to tady! Tak snad nás čeká povedená sezóna, co nejvíc radosti, skvělých zápasů a hlavně bez zbytečných zranění...
![]()
...a hlavně bez zbytečných zranění...![]()
Budou jenom ty zranění nařízené trenérem, kvůli regulaci přetlaku v útoku.Neboj, budou jen ty důležitý, ty co za to stojej. A pro jistotu jsme si ještě před začátkem nového ročníku ELH udělali strejčka. My na to máme!![]()
![]()
![]()
To léto zase nějak rychle uteklo co? A za chvíli budou vánoceUž jen necelý 3 hodinyTo čekání už se pomalu krátí a za chvíli je to tady! Tak snad nás čeká povedená sezóna, co nejvíc radosti, skvělých zápasů a hlavně bez zbytečných zranění...
![]()
Boj o politická koryta.To není moc dobrý:
![]()
Dynamo v předvolební kampani? Město chce vysvětlení kvůli akci na náměstí
Pardubická radnice chce po hokejovém Dynamu vysvětlení kvůli možné účasti klubu na předvolební akci politické strany Srdcem pro Pardubice.pardubicky.denik.cz
Taky z toho nejsem nadšenej....Boj o politická koryta.
Taky mě to sere. Na druhou stranu, nemusíte je volit, žejo.Boj o politická koryta.
Dal jsem negativní reakci, protože mi tam chybí Lůďa bijec.
Ludva mi tam taky chybí, bohužel...Dal jsem negativní reakci, protože mi tam chybí Lůďa bijec.
Bórik je kdo prosímvás?