Hokej

Když teď koukám na tu fotku Hašana, tak jsem si vzpomněl, že mě za mlada strašně dlouho vrtalo hlavou, co to znamená to ERAPA na dresech 😁
To byla západní firma, ne? nějakej obalovej materiál, nebo tak něco... Koncem osmdesátek uz se tady západní reklamy začly objevovat. Vedle Erapy ještě výrobce nápojů pro sportovce Champs...

Reprezentanti hráli s Titankama a Kohovkama v lize skoro všichni

Nejspíš nestihnu zápas sledovat ani v televizi, musím něco nutně dodělat, dneska mám dedlajn 😅

Tak snad to dopadne dobře, obvykle když jsem se nedíval tak hráli líp 😁

Budu na naše borce ale myslet, a čekám lepší výkon, hlavně do obrany od některých jmen...

1000007888.webp1000007887.webp1000007886.webp

V Třinci, jako hokejovým klubu, vždycky peníze byly, jsou a budou. Mají dost bohatý majitele...
Ale když se dostanou do problémů železárny, největší zaměstnavatel široko daleko, tak tam lidi asi začnou mít jiný starosti...

V Třinci, jako hokejovým klubu, vždycky peníze byly, jsou a budou. Mají dost bohatý majitele...
Ale když se dostanou do problémů železárny, největší zaměstnavatel široko daleko, tak tam lidi asi začnou mít jiný starosti...
No právě, on ten kraj toho zase tolik neutáhne. Vedle jsou Vítkovice a kousek dolů slepice. Pokud padnou železárny, myslím že někdo půjde down...

Dïky za info, pana Crhu v brance nepatuju, takže jsem netušil, že on už v sedmdesátkách chytal s titankou... Evidentně si ji přivezl z nějakýho zájezdu na západ. Nebo možná je to fotka přímo z výjezdu Tesly do zámoří... Zdá se, že titanka už toho má dost za sebou, ale izolačka ji furt drží pohromadě... :-)
V sedmdesátkách měli všichni reprezentanti KOHO, Titan,Jofa... Zbytek ligy Artisky podle klubových barev, takže Tesla červené, Košice oranžové, Zetor světle modré, Kladno tmavě modré, Litvínov žluté 😀

Mimochodem, ta fotka Hašana je z časopisu Stadion (datum vydání 28.3. 1989). Foto vévodí článku s titulkem "Reklamní panák". Autor článku pan Richard Bláha (redaktor z Pardubic) v článku popisuje postupné pronikání západních firem na dresy tehdejších prvoligových klubu... V tý sezoně neměly ani jednoho západního sponzora na dresu pouze obě Dukly, Plzeň a Vítkovice...

Titulek "Reklamní panák" když se člověk podívá na tu fotku. Dvě Erapy na kalhotech a na dresu dvě reklamy - malé logo Champs na pravém prsu (Hašan to místo kryje lapačkou) a jedna větší Erapa vzadu pod číslem. Je tam samozřejmě ještě adidas ale toho jako výrobce dresu nepočítám...V porovnání s tím, jak jsou dresy pomalovaný dnes...

Tenhle člověk je blázen🙊🙊🙊
No spíš je to s prominutím zkurveny starý mafian, který nemá problém sekat hlavy ,jak není po jeho lidi ze slezka, který s nim někdy jednali by mohli říct co to je za pána

A BPA předtím, než začala dělat extraligu, vyvíjela jakou činnost?
BPA je dceřinka Tipsportu. Ti opravdu zachránili český hokej od úpadku po panování Kulhánka a problémech s Hušákem a Charouzem. Dokonce to neměli napřímo, ale ještě přes jednu firmu. Takový měli strach z těch kostlivců ve skříních na svazu.

V sedmdesátkách měli všichni reprezentanti KOHO, Titan,Jofa... Zbytek ligy Artisky podle klubových barev, takže Tesla červené, Košice oranžové, Zetor světle modré, Kladno tmavě modré, Litvínov žluté 😀
Budějce žluté....ty se mi moc líbily...a pak ty Zetor modré.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno