Hokej

Start se blíží, standardně vstupujeme v plné síle (-6 hráčů nebo kolik) do prvního kola a stejně tak se blíží start tipovačky
https://tipovacka.hcpcefans.cz

Tipujeme zápasy Dynama, celkové umístění a nově fantasy tým. Aktuálně přihlášeno 74 "tipérů", nicméně:
  • Nevyplněné pořadí má 8 tipérů - termín je do 20.9.2026
  • Nevyplněné fantasy na první kolo má 31 tipérů - tak šup, šup termín je do prvního zápasu
Fantasy je novinka - je to jednoduché, tým = 3 útočníci + 2 obránci + 2 hráči béčka. Rozpočet na tým je 50m. Celkově je k dispozici cca 4,3 tisíce variant týmu, čili natipovat je to jednoduché. Malá nápověda viz obrázek - 1 hvězdný hráč (15m) + 1 z druhé linie (kolem 10m) + 3 levnější.
Náhled přílohy 8985
Skvělá práce, opět posunutí kvality na top level 👏👏👏 děkujeme, že můžeme být u toho 🫡

Jsou možné obě varianty, které jsi vyjmenoval. Můžeš si pořídit a nechat pomalovat klasické sériové hodinky. Jen to nejde z nějakých technických důvodů u všech modelů, takže je dobré nejdříve konzultovat s Jakubem. Pro tenhle účel se hodně využívají Seika, Citizeny a na instagramu má i nějaké G-Shocky od Casia. Já šel druhou variantou, kdy jsou celé hodinky custom seskládané od píky a tam se fantazii meze vůbec nekladou. Poslal jsem Kubovi modely hodinek, které se mi líbí, aby tak nějak navnímal můj vkus a od toho jsme se pak odrazili dál. Sám pak poslal na základě toho návrhy jednotlivých dílů i s cenovou kalkulací. Cenově se takové hodinky pohybují od 10k výš, tyhle vyšly na 20, protože jsem úplně nešetřil na dílech a mám tam nějaké dražší fičury jako mikroregulaci u náramku apod. :)
Dekuji, super 👍

Prosím prosím smutně koukám...kdyby tu byl někdo, kdo jede zítra po zápase směr Chrudim a mohl by mě vzít domů, byl bych rád a klidně se i nějak odvděčím 🙂 Kdyžtak díky moc 😉
Stále sháním, kdyby náhodou...jinak to jistí Bolt 😁

Tak jste mě donutili podívat se na Machalu v love Islandu. Je pozoruhodné, jaký musí dramaturgové vytvořit bizár, aby zaujai diváka, který už je těmihle reality show asi úplně otupělý. Já bych pro ně měl pro příští rok inovaci. Vzal bych tam Davida Šticha, Dudáka, Lakyho a jeho oblibeneho Pláňka z Mechova, hajlujícího Marcela, Špágra a Machalainena s Jankem a nechal bych je tam bez bab. A pak by přišla ta bombshell. Darina.
Něco mi říká,že nemyslíš Daru Rollins,co? 🤣

Zdá se, že další vyžranej kapr ze svazový tůňky asi bude mít trochu hoňku....🤔

U lavice dítě stálo z plna hrdla křičelo???

Parkovací dům vedle stadionu normálně v provozu, ale míst už moc není

Koukám že led je přijatelný, to mě potěšilo. Tak máme to tady a sezóna nám za hodinu začíná, tak ať to jde podle představ klubu a našich a na konci znovu zvedame kýbl nad hlavy. Hráčům pevné zdraví a rekordní body v osobních statistikách 🤭 a prostě #zadynamo

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno