MartinDynamic
Forčekující kanonýr
- 1,544
- 2,922
Ty NFL stadiony to je podívání ...
Nečas, aneb majstrštyk Canes o kterém ani nevěděli, k čemu je vlastně dovede. On tam zůstat chtěl, to je jasné. Někde jsem četl, že měli strach, že "hračička" na krásu nebude v play-off fungovat a ani v budoucnu, viděli v něm brzdu do jejich disciplíny, tak si pořídili Rantanena a vlastně tím i Halla. A nepřímo potom vlastně i Ehlerse. A jak to dopadlo víme všichni.
Jak dopadl Neči víme, celé play-off neviditelný v podstatě. Rantanen je asi spokojený v Dallasu, bez Stanley Cupu a nejlépe na tom jsou v Canes například Hall a Ehlers, který k tomu přišli trošku jak slepý k houslím.
Aneb život jde dál .., a Canes se smějí.
Neviditelný je příliš přísné (kdo byl Neviditelný byl Nelson, 2 góly do prázdné a jedno Áčko, je na 2C za $7.5M straaaaašně málo),
Nečasových 1G+12A je pořád bod na zápas. Když odečteme áčka které dostal více méně proto že se kdysi předtím něž někdo jiný svou snahou vstřelil gól, taky dotknul puku, bylo by to tak 1G+9A. Některé góly ale vyloženě vyčaroval svou kreativitou.
Nečas přínos měl, ale nebylo ho dost. Hlavně proti VGK. On Mitch Marner je typově dost podobný hráč, o něco talentovanější než Nečas, lepší do defenzivy (hraje i PK, Nečas ne), a fyzická hra mu taky moc nevoní. Aby mohli hrát, tak potřebujou prostor na bruslení a ten v ZČ Nečas měl, ale v play-off jak už jde o všechno, přitvrdí se, hra se utáhne, tak je problém.
Marner měl kolem sebe hráče co mu ten prostor udělali, aby mohl naplno rozbalit svůj skill. Teda až do posledních 2 zápasů (já jsem teda sérii CAR - VGK už nesledoval, tam už mi to bylo tak nějak jedno)
A taky Marner když měl možnost, tak neváhal do tý branky ten puk prostě poslat.
Neči měl snad nějakou averzi k střelbě, z nějakého důvodu pořád hledal lepší úhel, lépe postaveného spoluhráče, nebo ten puk prostě odehrál jako horký brambor, aby nebyl v držení moc dlouho a někdo ho náhodou nesestřelil