Hokej

To si asi pleteš s McHerčíkem :nene: 😁
No já nevím. Z Caroliny odchazel, páč přece nevyužívali jeho potenciál, pokud se pamatuju. Je to bezesporu vynikající hokejista a doufám, že na konci kariéry ještě něco odehraje v extralize a že do té doby extraliga vyspěje a budou zde taková pravidla a takoví rozhodčí, kteří mu umožní hrát hokej. Ale mám pocit, že zatím skoro každý, kdo si vyrval někdy přestup, protože ho současný klub "dusí", dostal následně trochu za vyucenou.

Spolužákův brácha, Jiří Trnka, má sice tituly s Opavou a další s Nymburkem, ale teď fandí Pardubicím, kde svou kariéru začínal i ukončil. :)

Náhled přílohy 8529
Tvl Trnec. Pamatuji jak poprvé přišel do dorostu na Rudou Hvězdu. A Prochor nám vyprávěl jak ho byly doma přemlouvat ať jde hrát basket. Seděl doma na lavici a hladil kočičku a já nevím jestli se mi chce 😂
A jaké to byl potom zvíře 😁

Vlady! Pokud vše půjde jak má, tak nejdříve bude volný za šest let. Moc mu to přeju a ať se daří!

Myslel jsem, že nejhorší nervy mám letos už za sebou po playoff, ale tohle je snad ještě horší 😀
Náhled přílohy 8542
Prý má Nymburk velmi málou návštěvnost, jak porad na běžícím páse vyhrává tituly. Se jim ani nedivím. Doufam, ze tímto způsobem nebudeme devalvovat hokejovou ligu.🙂 přiznám se, ze by me to taky asi po těch cca 20 let za sebou taky nebavilo, to už neni zdravá konkurence.

Velká škoda. Za pár let si bohužel nikdo nevzpomene, jak moc jsme je potrápili...
Ale i tak byla sezona pro pardubický sport úspěšná.
Zlato a stříbro dvou nejtradičnějších klubů.
Florbalisti postoupili do čtvrtfinále, což je úspěch.
Riders si zahráli Final four, překvapivý úspěch...
I ty čutálisti po špatným začátku nakonec odehráli slušnou sezonu...

Gastronomický tip pro dnešní den😇

Co je to jamón de bellota?

Jamón de bellota je označení pro nejkvalitnější španělskou sušenou šunku z iberských prasat chovaných ve volném výběhu a krmených žaludy. Objasníme, jakou dietu musi iberské prase dodržovat, aby jamón z něj mohl získat označení jamón ibérico de bellota.
Není žalud jako žalud
Žaludová šunka, slavný jamón de bellota, je nejdelikátnější, nejkvalitnější, nejvzácnější a také nejdražší šunka na světě. To víme. Aby však mohl jamón dostat exkluzivní označení “de bellota”, musí se iberské prase zhruba půl roku volně pást v dubovém háji, tzv. dehese a krmit se výhradně žaludy a aromatickými bylinami.

Velká škoda. Za pár let si bohužel nikdo nevzpomene, jak moc jsme je potrápili...
Ale i tak byla sezona pro pardubický sport úspěšná.
Zlato a stříbro dvou nejtradičnějších klubů.
Florbalisti postoupili do čtvrtfinále, což je úspěch.
Riders si zahráli Final four, překvapivý úspěch...
I ty čutálisti po špatným začátku nakonec odehráli slušnou sezonu...
Když to sečteme, tak tohle je jedna z nejúspěšnějších sezón vůbec v celé historii pardubického sportu. Fotbalisti nikdy nebyli takhle vysoko, baskeťáci jsou na úrovni začátku 80. let (v době největších úspěchů) a florbalisti či študáci z univerzity také překonali očekávání. :)

Když to sečteme, tak tohle je jedna z nejúspěšnějších sezón vůbec v celé historii pardubického sportu. Fotbalisti nikdy nebyli takhle vysoko, baskeťáci jsou na úrovni začátku 80. let (v době největších úspěchů) a florbalisti či študáci z univerzity také překonali očekávání. :)
No ale, že má Dynamo titul si tam nenapsal....😉😂

Bohužel dnes celkem bez nervů. Vždy, když to šlo se dotáhnout na dostřel, tak úplně zbytečná ztráta míče. Ale jinak fajn sezona pro Beksu..
Hlavní rozdíl úspěšnost v proměňování trojek, dneska bohužel zasloužená prohra. Ale jak píšeš, i tak parádní sezona pro Beksu a jestli udrží kádr pohromadě, tak můžou o titul hrát za rok zas.

Hlavní rozdíl úspěšnost v proměňování trojek, dneska bohužel zasloužená prohra. Ale jak píšeš, i tak parádní sezona pro Beksu a jestli udrží kádr pohromadě, tak můžou o titul hrát za rok zas.
Ono po tom minulém zápase, kdy Sehnal, Bohačík a Svoboda netrefili ani vodu z lodi bylo úplně jasné, že dnes trefí úplně vše. Letos se Bekse celý rok vyhejbala zranění až na Keye v play off. Za rok navíc bude o dost těžší program díky Champions league. Většinu kádru mají myslím podepsanou na další rok. Spíš by to chtělo trochu možná rozšířit soupisku do kvality. Problém bude, že jestli se Bonham a Bryant ukážou v Lize mistrů, tak příští sezona bude pro ně tady možná poslední..

Ten Rylich dneska vymazal Bonhama stejně jako v zápase číslo 5. Jeho body chyběli. Chyběl celkově i ten doskok ten Z. Key je škoda, že se zastavil, tam by právě hodně pomohl. Jinak jak píšeš chce to rozšířit a i okysličit soupisku na Ligu Mistrů.
Tak nebo tak, velká gratulace a dotlačit Nymburk k sedmýmu zápasu to klobouk dolů..

Ty NFL stadiony to je podívání ...

Nečas, aneb majstrštyk Canes o kterém ani nevěděli, k čemu je vlastně dovede. On tam zůstat chtěl, to je jasné. Někde jsem četl, že měli strach, že "hračička" na krásu nebude v play-off fungovat a ani v budoucnu, viděli v něm brzdu do jejich disciplíny, tak si pořídili Rantanena a vlastně tím i Halla. A nepřímo potom vlastně i Ehlerse. A jak to dopadlo víme všichni.

Jak dopadl Neči víme, celé play-off neviditelný v podstatě. Rantanen je asi spokojený v Dallasu, bez Stanley Cupu a nejlépe na tom jsou v Canes například Hall a Ehlers, který k tomu přišli trošku jak slepý k houslím.

Aneb život jde dál .., a Canes se smějí.

Ty NFL stadiony to je podívání ...

Nečas, aneb majstrštyk Canes o kterém ani nevěděli, k čemu je vlastně dovede. On tam zůstat chtěl, to je jasné. Někde jsem četl, že měli strach, že "hračička" na krásu nebude v play-off fungovat a ani v budoucnu, viděli v něm brzdu do jejich disciplíny, tak si pořídili Rantanena a vlastně tím i Halla. A nepřímo potom vlastně i Ehlerse. A jak to dopadlo víme všichni.

Jak dopadl Neči víme, celé play-off neviditelný v podstatě. Rantanen je asi spokojený v Dallasu, bez Stanley Cupu a nejlépe na tom jsou v Canes například Hall a Ehlers, který k tomu přišli trošku jak slepý k houslím.

Aneb život jde dál .., a Canes se smějí.

Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno