Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Grimley řekl:
Jinak nikdy jsem ten tapatalk nepoužíval, ale koukám, že je dost fajn tam, kde není zrovna nejrychlejší net (i když teda naše forum není moc náročný na data ). Asi ten tapatalk začnu používat :think:
Taky jsem si driv rikal, co s tim ostatni maji - tak jsem to taky zkusil a na mobilu uz nikdy jinak :D

tau řekl:
Máš recht, tentokrát to bylo jednoduchý...

bylo to jednoduché, můj oblíbený hráč - jak píšeš, sice menší, ale pro mě velký oblíbenec, Hašanův souputník a tak trošku ve stínu jiných "hvězd" ... takovej ten hráč, kterých je na trhu málo, tj. aby měl kvalitu a hrál "doma" ... dřív, kdyby kluci mohli, tak by asi taky chtěli ven, ale stále doufám v lepší zítřky, že se to zas trochu vrátí zpět, že se z hokejistů nebudou stále dělat jen pitomci, kteří umí strkat jen černou gumu a za deset let hraní si "musí" vydělat tolik, aby mohli vyžít až do důchodu. Nějak se ta představa "vžila" ...

Jdete se dneska nekdo mrknout na juniory ?:) hrajou proti mechovu :)

tau řekl:
Kdo ještě tápete v nových pravidlech (hlavně to o hybridním zakázeném uvolnění), tady to je celkem srozumitelně vysvětlený
To zas bude nadavek na carovy :-D

tau řekl:
Máš recht, tentokrát to bylo jednoduchý...

Miloš Hrubeš, obránce sice menší vzrůstem, zato s dokonalým přehledem. Hrával v druhé obranné dvojici, nejčastěji s Martinem Střídou. Spoluhráči mu přezdívali "Horst" (podle německého fotbalisty Horsta Hrubesche). Hrával s pro něj charakteristickým bílým chráničem úst. Do ligy naskočil v roce 1982, mimo dvouleté vojny v Trenčíně hrál za Teslu až do roku 1993, celkem v našem klubu 500 prvoligových zápasů. Má dva tituly mistra republiky, z MS dvacetiletých má stříbro a bronz. V letech 1994 - 1998 působil v Jindřichově Hradci, Brně a Opavě. V roce 1998 se na krátkou dobu ještě vrátil do Pardubic. Poté, co skončil s aktivní činností, se věnoval podníkání (autodoprava).

Moji oblibeni byli z tech dob vic treba Standa Meciar, Pavel Marek nebo Radek Brazda, ale to nic neubira Milosovi na tom, ze to byl bezvadny obrance. Byl opravdu mensi, dle meho archivu 180/82, ale prehled mel. Svuj prvni titul v rocniku 1986/87 ziskal uz ve svych 23 letech (tolik je ted treba Zdrahalovi). V obrane s Martinem Stridou nastoupil k 30 zapasum v zakladni casti (3+1, 2 trestny minuty) a odehral cele play-off, tj. 9 zapasu (1+1, 2 tm). Na dresu mel dvojku.

Pilsner Urquell řekl:
Zrovna probíráme zda pojdeme na junky a odhlasováno poměrem 3:0 že ano :D

Premejslim ze se zajdu taky podivat :) trochu provetrat svuj dres :thumbup:

Ted koukam, ze je prodano 3000 permic...nevite kolik jich maj ted prodanejch v severne polozene hokejove Valhale? :shifty:

Grimley řekl:
Ted koukam, ze je prodano 3000 permic...nevite kolik jich maj ted prodanejch v severne polozene hokejove Valhale? :shifty:
Poslední číslo měli 900 kusů.
Já si myslím že se u nás ještě tisícovka po dovolených prodá,přeci jen každá kačka dobrá,kor při krásném kurzu Eura :crazy:
Na druhou stranu je zřejmý logický pokles,firmy z Mechova si koupí lístky domu místo k nám.Další věc je nasranost fanoušků na Branda atd. HoH té mizerné náladě zavřením DF dal taky korunu.

Grimley řekl:
Nechci aby to vypadalo, že se o ty žebráky zajímám, ale tohle zrovna vím, mají prodaných tisíc permanentek.

Já to zavření DF beru zpětně jako pozitivní krok. Tam už nás fakt psalo tak osm lidí a furt se to motalo okolo toho samého. Tady dle mě přispívá lidí víc, některé registrované nicky ani neznám..

A celkově tady vládne pohodička. Žádné hádky mezi sebou, natož s fanoušky ostatních klubů. Jinak kluci to zatím vedou parádně, přibyla témata, tau nám může dávat kvízy, začínám se v tom orientovat, jako mně se to moc líbí. :thumbup:

No ze je tohle forum lepsi nez byl original uz je ted bez debat. Vizual, atmosfera, temata, moznosti v nastaveni. Zkratka jeste jednou palec nahoru zakladatelum.

Chlapi ja snad uronim slzu :((( :D ... ted uz je to hlavne nase spolecne forum ktere tvorime vsichni pomoci svejch prispevku :thumbup:

Sweník řekl:
Já to zavření DF beru zpětně jako pozitivní krok. Tam už nás fakt psalo tak osm lidí a furt se to motalo okolo toho samého. Tady dle mě přispívá lidí víc, některé registrované nicky ani neznám..

A celkově tady vládne pohodička. Žádné hádky mezi sebou, natož s fanoušky ostatních klubů. Jinak kluci to zatím vedou parádně, přibyla témata, tau nám může dávat kvízy, začínám se v tom orientovat, jako mně se to moc líbí. :thumbup:
Máš naprostou pravdu,všechno zlé je pro něco dobré a u DF se to ukázalo dvojnásob! Má nasranost ze přeměnila v nadšení z akčnosti zdejších provozovatelů,super.
Na druhou stranu se v plné nahotě ukázal HoH + GMOŠ a to je vlastně také pozitivní :silent:
V úterý jsme pomalu celý zápas prodebatovali se Šelmou,vůbec jsem nevěděl jakou palbu zaplatí sponzor za místo na dresu-na ramenech.Měli jsme tam, kdysi Tatra mléko,pak M-M reality a nyní tam máme poháry....
Toho by si měl HoH všímat a GMOŠ zamakat na tom aby tam byla opět reklama a tím pádem miliony do kasy a ne se zabývat píčovinama co kdo kde napsal na DF..... :crazy:
Tito pánové mi připomnají jednoho prvoligového sudího v Národní házené p.Bukovskýho ze Žatce. Ten přesně ví který divák na něj za jeho zády zařve že je pohlavní úd a v rozehrané hře přeruší mač a žádá jeho napomenutí a div že ne ukončení mače,ale že se to na hřišti řeže až praskaj kosti,to kvuli soustředění se na nadávky od diváků nestíhá sledovat....

Tak musím zde ještě jednou vysvihnout poklonu za tu aplikací, jednou kliknu na mobil a jsem tu a navíc hned Vidim kdo je tu on- line, super věci. Tak klobouček páni zakladatele [emoji106][emoji106][emoji106]

tau řekl:
Miloš Hrubeš z dnešního rána byl hodně jednoduchej, tak výrazně přitvrdím :-)

Kdo uhodne jméno toho útočníka, ten je pro mě největší odborník na pardubický hokej, kterýho jsem kdy poznal......

tak ...nevim, trosku mi pripomina tatu honzy bulise. ale jen strilim od boku

Pilsner Urquell řekl:
Máš naprostou pravdu,všechno zlé je pro něco dobré a u DF se to ukázalo dvojnásob! Má nasranost ze přeměnila v nadšení z akčnosti zdejších provozovatelů,super.
Na druhou stranu se v plné nahotě ukázal HoH + GMOŠ a to je vlastně také pozitivní :silent:
V úterý jsme pomalu celý zápas prodebatovali se Šelmou,vůbec jsem nevěděl jakou palbu zaplatí sponzor za místo na dresu-na ramenech.Měli jsme tam, kdysi Tatra mléko,pak M-M reality a nyní tam máme poháry....
Toho by si měl HoH všímat a GMOŠ zamakat na tom aby tam byla opět reklama a tím pádem miliony do kasy a ne se zabývat píčovinama co kdo kde napsal na DF..... :crazy:
Tito pánové mi připomnají jednoho prvoligového sudího v Národní házené p.Bukovskýho ze Žatce. Ten přesně ví který divák na něj za jeho zády zařve že je pohlavní úd a v rozehrané hře přeruší mač a žádá jeho napomenutí a div že ne ukončení mače,ale že se to na hřišti řeže až praskaj kosti,to kvuli soustředění se na nadávky od diváků nestíhá sledovat....

Třeba bude mít nyní HoH víc času na práci,když nebude muset obhlížet diskuzi a mazat nepřijatelné příspěvky. Pozvednutí webovek na extraligovou úroveň bych dokázal ocenit. Zatím mi to připomíná chaos. Ve své podstatě se tam nic zajímavého nedozvíš. Už není důvod ho navštěvovat. Naprosto bez nápadu a bez zájmu k historii.
Tak letos pokus č.3 o vybudování nejcenější značky v republice. Uvidíme. Nicméně jim nevěřím. Letos to vidím na sledování u TV a na netu. Dokonale mě otrávila tato nesourodá zaprděná partička lidí co si myslí,že má všechnu moudrost světa.

tau řekl:
Bohužel vedle... Tento hráč je o dost mladší než pan Bulis....

Uznávám, že je to hodně těžký.

Malá nápověda: Tento hráč byl v jistém směru v našem klubu průkopníkem....

Jaroušek K. nebo Standa P.?

tau řekl:
Miloš Hrubeš z dnešního rána byl hodně jednoduchej, tak výrazně přitvrdím :-)

Kdo uhodne jméno toho útočníka, ten je pro mě největší odborník na pardubický hokej, kterýho jsem kdy poznal......

Mě napadl Pavel Kábrt, ale ten to asi není, co?

tau řekl:
Bohužel vedle... Tento hráč je o dost mladší než pan Bulis....

Uznávám, že je to hodně těžký.

Malá nápověda: Tento hráč byl v jistém směru v našem klubu průkopníkem....

Aha, tak nápovědu jsem nečetl. Průkopníkem? Čeho? Tak to vážně nevím. :-)

tau řekl:
Taky ne....

Nápověda: Za Pardubice nikdy ligu nehrál.... Ale jak už jsem psal, byl v našem klubu v jistým směru průkopníkem....

Safra, tak teď jsi mi zamotal hlavu ještě víc. Hrál vůbec někdy naši nejvyšší soutěž?

Sweník řekl:
Safra, tak teď jsi mi zamotal hlavu ještě víc. Hrál vůbec někdy naši nejvyšší soutěž?

tau: ty nam davas! pak se ma clovek soustredit na praci :-) ale dobry ...tak nam jeste chvilku dej

tau řekl:
Taky ne....

Nápověda: Za Pardubice nikdy ligu nehrál.... Ale jak už jsem psal, byl v našem klubu v jistým směru průkopníkem....

Vůbec netuším, jelikož jsem ani ty hráče, které tipujete nezažil, ale líbí se mi tvoje kvízy, takže jsem se tebou nechal inspirovat a dal si do avatara taky jednu pardubickou legendu. :-)

Už asi vím. To je jeden z těch dvou amíků na zkoušku, co je pak nevzali. V obraně J. Basquet, teď nevím, jak se to píše. A v útoku Jay Mc Neill nebo tak nějak byl. Hráli u nás přípravné zápasy.

Takže je to ten útočník, čili ten druhý. :-)

Endál se vrátil z pralesních testů ze Sajůzu a je zpět v Brodě...

btw jak spolu laškuje Západ a SSSR - no, vypadá to celkem plíživě, jako když jistej pan přiblblej se zábavným knírkem pod nosem v minulém století blbnul a blbnul... aby se v tom Sajůzu za chvíli nemuseli hráči bát nějaké šikany, či dokonce o život.

Je to prašivé území, ti kluci mají ty kopějky tvrdě zasloužené, v takovým hnusákově být, to bych nechtěl ani týden, natož tam rajzovat v těch jejich iljušinech celou sezonu ...

to tau - test je těžký, já se hlásím, že nevím ... :)

kjuboun řekl:
jsem se tebou nechal inspirovat a dal si do avatara taky jednu pardubickou legendu. :-)

takže za Milana Koďouska žádný bludišťák? :loool:

tau řekl:
Hóóódně blízko, ale ani jeden z nich to není....

Safra, tak tenkrát tu byli na zkoušku tři? Jestliže to není ani jeden z těch dvou, musí to být jiný amík. Kurňa, ale to jméno ne a ne vyskočit. Ach ta paměť..:-)

takže za Milana Koďouska žádný bludišťák? :loool:[/quote]

Zlatýho bludišťáka má Tau za nápad udělat si tady kvíz a on jediný má také právo rozdávat bludišťáky. :loool:

Tyvogo ze ja na toho pardubickyho mechovaka ve vedeni mechovske valhaly mam takovy stesti :D ted jse ho zase potkal v globusu...v tejdnu jednou na hradubicky kdyz jsem ho predjizdel...minulej tejden dvakrat -jednou v jysku a jednou v hypernove...myslim ze si chudak mysli ze ho sleduju :D (btw on je nejakej bejvalej neco? Ze ma takovy pracky :wtf:

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno