Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Ouč :((( :D tak to mi uteklo.... Tak se zas uklidním a protáhnu svůj fandící absťák :clap:

Dneska nejak mrtvo :smoke:

Vytvoril jsem nove forum "Pratelaky" at se nam tu ty temata s pratelakama jen tak nepovalujou :D

Vedro jak na Sahaře přátelé.

Caesar řekl:
Vedro jak na Sahaře přátelé.
A jak krasne vcera bylo na zimaku :D ...chvilema jsem i klepal kosu :) ... dneska si to rika o par vychlazenejch skopku a zejtra by mohla prijit nejaka bourka :) pristi tejden mam dovcu a potrebuju se ucit do skoly, tak doufam, ze tyhle Palerma uz nebudou :sick:

Grimley řekl:
A jak krasne vcera bylo na zimaku :D ...chvilema jsem i klepal kosu :) ... dneska si to rika o par vychlazenejch skopku a zejtra by mohla prijit nejaka bourka :) pristi tejden mam dovcu a potrebuju se ucit do skoly, tak doufam, ze tyhle Palerma uz nebudou :sick:

Včera na zimáku bylo pěkně, ale nejlíp je stejně v malé hale, tam je v tomhle vedru fakt příjemně, jen je pak trošku šok, když člověk vyleze ven.

Grimley řekl:

chtělo by to menší pršavec. Jsem se i spálil dneska na zádičkách:D

Zdravím vsetky zo Slovenska,dnes jsem si vzpomel na kamaráda Pilsnera když jsem projížděl Vysokým Mýtem, zdravím te Peto [emoji2]

Omlouvam se za mensi vypadek serveru, chyba nebyla na nasi strane (ani na vasem prijimaci :D)

Grimley řekl:
Jdete ve ctvrtek na Olomouc?:) Vim, ze je jeste brzo se ptat, ale po tom hokejovym abstaku a vcerejsich juniorech jsem nadrzenej na hokej jak stepni koza :D taky bych si uz konecne rad zafandil, vcera se sice tak trochu decentne zafandilo, ale byl to spis vykrik do tmy od par lidi ze Sektoru 101, ke kterymu jsem si jeste stale nenasel cestu :red:
no ja tam jedu mám to za rohem 22km takže do ZR jedu :crazy:

kjuboun řekl:
.... nejlíp je stejně v malé hale, tam je v tomhle vedru fakt příjemně, jen je pak trošku šok, když člověk vyleze ven.
... ale úplně nejlíp je v Medlešicích v pivovarský hospodě. Dvanáctka za 17 a zelená za 20 :thumbup: . A taky je to pak trošku šok, když člověk vyleze ven :D

Pick řekl:
... ale úplně nejlíp je v Medlešicích v pivovarský hospodě. Dvanáctka za 17 a zelená za 20 :thumbup: . A taky je to pak trošku šok, když člověk vyleze ven :D

nejlíp je doma :)

A mame tu novou anketku pro oziveni diskuze :)

mladej V.Růžička asi skončil neúspěšně v Rize na testech, tak mu bude muset tatínek sehnat práci někde jinde ... LL ho asi nevezme, Slavia šlape, to bude asi štika letošní sezony ... no, snad fans budou prudit a sešívané hráče budou držet v nepohodě ... :angel:

Právě jsem se vrátil z cest a zjistil jsem, že forum je zrušené.
Po troše hledání jsem našel tohle a chtěl bych poděkovat zakladatelům za skvělou a rychlou práci.
Moc nepříspívám a patřím spíše k "čumilům", ale rád pročítám názory těch kteří hokejem žijí, i když s nimi ne vždy souhlasím. Tak to ale má být. Každý má právo na názor a je smutné když jediná argumentace je zákaz, nebo zrušení. Snad na to "oni" také příjdou.
Ještě jednou díky za zdejší kecárnu a ať se daří.

http://www.hokej.cz/cz/mladez/hrat-nemuze-presto-v-breclavi-nechybi-na-stridacce-delam-co-je-treba-smeje-se-michael-spacek/?2=rw Michael Špaček a povídání o jeho hokejové budoucnosti a důvod absence na probíhajícím Memoriálu Ivana Hlinky v Břeclavi. Docela zajímavé. Venera s ním najisto počítá do základu, takže Špaček svou šanci dostane. Jestli na to bude mít těžko říct.

Deathwing2 řekl:
Venera s ním najisto počítá do základu, takže Špaček svou šanci dostane. Jestli na to bude mít těžko říct.

Jestli na to fakt bude mít už letos a bude opravdu pro A tým takovým přínosem, tak to bude terno ... takový Tomáš Nosek čekal se zářením až na letošní sezonu, kdy mu bylo 21 roků. A dá se říci, že měl raketový růst ... v jeho sedmnácti to tedy top ještě (logicky) nebylo ... Musíme věřit odhadu trenérů ... nebo je to stále o tom, že si klub nemůže nikoho jiného dovolit, tak to hodí (i) na něj.

btw rozhodně lepší pro klub (tj to, co mě zajímá) by mohlo být jeho využití u junků, tam by mohl dominovat a týmu pomoci. Pokud tu letos zůstává jen kvůli tomu, že mu slíbili místo u dospělých a že si tu počká na draft 2015 - a příští léto odejde do kanadského pralesa - pak jeho dozrávání pro A tým nemá žádný význam, pouze jen další slepičárna pro NHL a pak hrdý vzkaz na fb, že tu "máme dalšího "nhláka"

Určitě mě bude těšit, že tam jde někdo od nás, ale pro mě je prvotní to, co je prospěšné pro pardubický hokej ... a za vytahování trika si tu asi těžko něco "koupíme" ..

Deathwing2 řekl:
Docela zajímavé. Venera s ním najisto počítá do základu, takže Špaček svou šanci dostane. Jestli na to bude mít těžko říct.
Venera není blázen, určitě vidí, jak na tom Špaček je.

tomaso25 řekl:
Venera není blázen, určitě vidí, jak na tom Špaček je. [/color]

Pan Venera s ním počítá - je otázka, zda z důvodu, že tu máme budoucí eso, nebo proto, že mu do týmu nepořídili dalšího kvalitního hotového centra ... díky bohu za # 11, ale aby se nezapomnělo - pan Venera byl loni v zimě smutný z nenahrazení Kousala + pak odešel Nosek ... a "hotový" přišel "jen" Marcinko ... počty hovoří jasně ... si myslím.

Na druhou stranu nutno podotknout, že v době odchodu Kousala Nosek ještě centr nebyl, neboť jim hrál na křídle. Ale jasné, kvalitní hráči jsou oba.

Mně spíš dělají starost zranění Zohy se Špačkem a nemocný Pivko. To by mohla být na začátku sezony pěkná patálie. Zatím nikdo neřekl, zda to stihnou, zřejmě ani sami neví. A soutěž se bude rozjíždět nemilosrdně pro všechny. Když hned budeme bez třech hráčů základu, bude těžší chytit začátek..

http://www.hokej.cz/cz/tipsport-extraliga/nektere-silnice-jsou-tady-starsi-nez-samotna-kanada-usmiva-se-hradecka-posila-collin-valcourt/?1=rw

Teda, z téhle posily bych nebyl moc nadšený. Pokud hned na začátku řekne, že se tam přijel jen zlepšit v bruslení a pak (nejlépe hned po sezoně) tradá zpátky do Ameriky :wave:

Sweník řekl:
Mně spíš dělají starost zranění Zohy se Špačkem a nemocný Pivko. To by mohla být na začátku sezony pěkná patálie. Zatím nikdo neřekl, zda to stihnou, zřejmě ani sami neví. A soutěž se bude rozjíždět nemilosrdně pro všechny. Když hned budeme bez třech hráčů základu, bude těžší chytit začátek..

naději nám dává vyjádření pana Říhy, že rozehra útoku přes centra je minulostí, už to nebude tak ortodoxní, může dojít na tu hru se záložníkem a dvěma tykadly, která najíždí na hybrydní icing ... tudy povede cesta do útočného pásma, páč ve středním pásmu není místo, tam nepůjde moc kombinovat ...

zranění hráči nám dělají těžkou hlavu všem, snad se kluci vyzdraví, aby byli na ligu ok ... doufejme, že to neuspěchaj a že nebudou riskovat předčasně třeba s tou CHL ... na tu bych klidně ty junky poslal, ať si osahaj mezinárodní hokej tedy

Čufa řekl:
http://www.hokej.cz/cz/tipsport-extraliga/nektere-silnice-jsou-tady-starsi-nez-samotna-kanada-usmiva-se-hradecka-posila-collin-valcourt/?1=rw

Teda, z téhle posily bych nebyl moc nadšený. Pokud hned na začátku řekne, že se tam přijel jen zlepšit v bruslení a pak (nejlépe hned po sezoně) tradá zpátky do Ameriky :wave:

mně to přijde spíš legrační, páč agenti posílaj za moře vše, co má ruce a nohy - a tutomu řeknou, že pro zdokonalení a zlepšení je nejlepší naše liga ... dobrej blázinec .. jinak hoch mluví, jako by se právě ocitl na Měsíci, trochu jako když je na exotickém výletě ...

woe řekl:
mně to přijde spíš legrační, páč agenti posílaj za moře vše, co má ruce a nohy - a tutomu řeknou, že pro zdokonalení a zlepšení je nejlepší naše liga ... dobrej blázinec .. jinak hoch mluví, jako by se právě ocitl na Měsíci, trochu jako když je na exotickém výletě ...

Jo, slyším prvně, že by naše liga byla pro amíky (kanaďany) tou nejlepší přípravou na NHL :wtf: Kluk to asi bere jako bobříka odvahy, vydal se na tréninkový rok na dálný východ zamakat na bruslení :D

budou stát fronty, kanadýři, my je naučíme, co to je, když si chtěj zahrát echt prima super nejlepší ligu ... tu našu :yes:

Koukám, že Ton dal první gól za Kometu už v sedmé minutě.

Fíma řekl:
Koukám, že Ton dal první gól za Kometu už v sedmé minutě.

Hehe. Dobre on. Doufam ze si Sparta bude rvat vlasy za tenhle kauf

Ne že bych jim to nepřál a Dalogovi bych to přál dvojnásob

Nevíte jestli bude nějaká obměna fanshopu?
Dnes jsem se koukl a je to ubohost! Zvláště oproti konkurenci....

romisgo25 řekl:
Nevíte jestli bude nějaká obměna fanshopu?
Dnes jsem se koukl a je to ubohost! Zvláště oproti konkurenci....

Já dnes pročítal dotazy na redakci a HoH tam něco o obměně fanshopu naznačoval, jenomže to už slibují minimálně tři roky. :problem: :thumbdown:

kjuboun řekl:
Já dnes pročítal dotazy na redakci a HoH tam něco o obměně fanshopu naznačoval, jenomže to už slibují minimálně tři roky. :problem: :thumbdown:

Imo prave nic nenaznacoval. Vzdycky ty samy kecy ze je to na dlouhy lokte a skutek utek

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno