Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
A jak krasne vcera bylo na zimakuCaesar řekl:Vedro jak na Sahaře přátelé.
Grimley řekl:A jak krasne vcera bylo na zimaku...chvilema jsem i klepal kosu
... dneska si to rika o par vychlazenejch skopku a zejtra by mohla prijit nejaka bourka
pristi tejden mam dovcu a potrebuju se ucit do skoly, tak doufam, ze tyhle Palerma uz nebudou
![]()
Grimley řekl:A jak krasne vcera bylo na zimaku...chvilema jsem i klepal kosu
... dneska si to rika o par vychlazenejch skopku a zejtra by mohla prijit nejaka bourka
pristi tejden mam dovcu a potrebuju se ucit do skoly, tak doufam, ze tyhle Palerma uz nebudou
![]()
no ja tam jedu mám to za rohem 22km takže do ZR jedu :crazy:Grimley řekl:Jdete ve ctvrtek na Olomouc?Vim, ze je jeste brzo se ptat, ale po tom hokejovym abstaku a vcerejsich juniorech jsem nadrzenej na hokej jak stepni koza
taky bych si uz konecne rad zafandil, vcera se sice tak trochu decentne zafandilo, ale byl to spis vykrik do tmy od par lidi ze Sektoru 101, ke kterymu jsem si jeste stale nenasel cestu :red:
... ale úplně nejlíp je v Medlešicích v pivovarský hospodě. Dvanáctka za 17 a zelená za 20kjuboun řekl:.... nejlíp je stejně v malé hale, tam je v tomhle vedru fakt příjemně, jen je pak trošku šok, když člověk vyleze ven.
Pick řekl:... ale úplně nejlíp je v Medlešicích v pivovarský hospodě. Dvanáctka za 17 a zelená za 20. A taky je to pak trošku šok, když člověk vyleze ven
![]()
Deathwing2 řekl:Venera s ním najisto počítá do základu, takže Špaček svou šanci dostane. Jestli na to bude mít těžko říct.
Venera není blázen, určitě vidí, jak na tom Špaček je.Deathwing2 řekl:Docela zajímavé. Venera s ním najisto počítá do základu, takže Špaček svou šanci dostane. Jestli na to bude mít těžko říct.
tomaso25 řekl:Venera není blázen, určitě vidí, jak na tom Špaček je. [/color]

Sweník řekl:Mně spíš dělají starost zranění Zohy se Špačkem a nemocný Pivko. To by mohla být na začátku sezony pěkná patálie. Zatím nikdo neřekl, zda to stihnou, zřejmě ani sami neví. A soutěž se bude rozjíždět nemilosrdně pro všechny. Když hned budeme bez třech hráčů základu, bude těžší chytit začátek..
Čufa řekl:http://www.hokej.cz/cz/tipsport-extraliga/nektere-silnice-jsou-tady-starsi-nez-samotna-kanada-usmiva-se-hradecka-posila-collin-valcourt/?1=rw
Teda, z téhle posily bych nebyl moc nadšený. Pokud hned na začátku řekne, že se tam přijel jen zlepšit v bruslení a pak (nejlépe hned po sezoně) tradá zpátky do Ameriky![]()
woe řekl:mně to přijde spíš legrační, páč agenti posílaj za moře vše, co má ruce a nohy - a tutomu řeknou, že pro zdokonalení a zlepšení je nejlepší naše liga ... dobrej blázinec .. jinak hoch mluví, jako by se právě ocitl na Měsíci, trochu jako když je na exotickém výletě ...
Fíma řekl:Koukám, že Ton dal první gól za Kometu už v sedmé minutě.
romisgo25 řekl:Nevíte jestli bude nějaká obměna fanshopu?
Dnes jsem se koukl a je to ubohost! Zvláště oproti konkurenci....
kjuboun řekl:Já dnes pročítal dotazy na redakci a HoH tam něco o obměně fanshopu naznačoval, jenomže to už slibují minimálně tři roky.roblem:
![]()