Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Hele fakt není. Už proto, že Olaf je Ludwig, a Johny je jen Ludvig. 🤷 A dokonce nemá nic společnýho ani s Uwe Amplerem 🤷 Ale jako rozumím ti, zase jsme nakoupili blbě. Nenaděláš nic 🤷
Příbuzný asi budou, ale přes jaké koleno to už nikdo nezjistí. Prostě Ludvig a Ludwig je jedno příjmení a to špatným zapsaním na matrice.

Vloženo v článcích
Úžasná odpověď "Ztotožňuju se s tím, jak to v klubu funguje, jak tu hokej vnímají, jak se tu pracuje."
Vtipný a chytrý kluk to je, aspoň vím, že ty rozhovory minulou sezónu myslel vážně.

Předpokládám, že myslíš Černoška? S tím by se dalo souhlasit.
Přesně. Zrovna Tobě přeci nemusím tenisové prostředí vysvětlovat. Jinak jsem nedávno narazil v naší kronice na to, ze jsi u nás v Pace hrál finále singla mladších žáků 1992. Honza Val. byl ale tenkrát nad Tvé síly. Ale I tak slušný výsledek na to, že to byla Tvoje první soutěžní sezóna. 👍

Čoveče, nějak nerozumím řeči tvého kmene 🤔😁🤷
Jo to chápu 😀 to neřeš,ona celá Banská je hozena tak trochu do pryč, evidentně mě to uz zasáhlo taky 😀 evidentně bych neměl jezdit nikam a dal si zpívat s ovcema, aspoň nebudu dělat ostudu 👍

Přesně, ať Pešána moc nemusím, tak zrovna v Liberci uměl vytáhnout hráče a posunout je na vyšší level. A pokud toto budou hráči vědět, tak se budou hrnout i do Béčka, protože to bude cesta jak se dosta do Áčka. pokud se bude jen nakupovat , tak B tým ztratí opodstatnění.
Opakovaná lež se stává pravdou 🙂

Pan Pešán byl v Liberci:
a) u tří medailí
ale také
b) třikrát vyhozen

Jeho trenérská kariéra za posledních šest roků je
a)vyhazov od reprezentace
b)vyhazov ve Švýcarsku
c)vyhazov z Liberce

Netvrdím nic, ale momentálně podle mého nemůže existovat predikce, že sem přišel kvalitní kouč. Jeho křivka neúspěchu začíná vypadat jako volný pád.
Jde sem momentálně kouč, který zde může dokončit svou kariéru v ELH až tak, že se bude moci přidat do klubu Vládi Růžičky.
Tohle si nadrobil majitel, takže si to musí momentálně vyžrat do dna. Pro dobré trenéry nejsme moc dobrá adresa.
Samozřejmě bych rád, aby se Pešánovi dařilo. S nabitým týmem udělal v dávnověku v Liberci tři medaile. Ale jak dojebal repre, to budiž varováním. Loni v Liberci měl taky plno snů a málem to dopadlo hodně špatně.

Ludva má super parametry, doufám, že mu to tady sedne.
1.8. se potvrdí Lauko, který imo v NHL fleka nenajde...v této sestavě už můžeme vyrazit do sezóny s celkem dobrým pocitem. Celkem. Zapojení mladých bude asi zajímavé.

Btw mám alergii na ty pohádky, jak Pešán dává šanci mladým a že je vystřeluje vzhůru. Nevím, kolik hráčů vystřelil do nebe. Ale i kdyby, jak říkal svatý Zbyněk, tady nejsme slepičárna pro NHL.
Tady už se čeká na titul a s přibývajícími roky bude bez titulu pan majitel čím dál víc neklidný.
Tuším, že se Pešán odprezentoval, že z mladých udělá hráče pro ELH. Tady ale moc prostoru pro experimenty pana Losera moc není. Výsledky musí být ihned. Ať se daří!

Vsadím boty, že nebude tolik trestanej....nevěřím tomu, bude to ta skládačka, co nám chybí...nebude zákeřný hráč...
Raději bych se vsázením ještě chvíli počkal 🙂

Sudí už se určitě klepou na to, jak avizovaného tvrďáka zkrotí.
Určitě mu budou chtít ukázat, kdo je tady pánem.
Ludva si bude muset nastavit hru podle zdejších specifik.

Jinak Johnny podepsal podle eliteprospect kontrakt na 3 roky
Na EliteProspects je smlouva zatím zobrazena jen jako „27/28“ (tedy sezóna 2027/28) bez uvedení přesného počtu let nebo platnosti, což je běžné u předběžných profilů. Nicméně externí tiskové zprávy jasně říkají: příchod na jeden rok. Toto potvrzují zdroje jako The Hockey News nebo CBSSports, které uvádějí „jeden rok”:

Hezkej čtvrtek přeju ! S Johnem v kádru je ten čtvrtek ještě lepší než minulej čtvrtek - a to byl minulej čtvrtek suprovej skvělej den. :dance: A teď postupně : Když dostane John v 46.minutě dvouminutovej trest za stavu 4:0 pro nás tak pohoda ne ? Další : Ne - David Musil už skutečně nezrychlí ani tam na východě, myslet si že bude jinak rychlej pod trenérem Zadinou a jinak pod Motákem je blbost... Jako shodneme se tady na tom, že když budem hrát průběžně první či druhej flek v ZČ že je to i zásluha trenéra (trenérů) ? Tedy vyčkejte času... Vše bude. Tahle sezona fakt slibuje úžasnou podívanou... Uvidíte.... :dance::dance:

Jednoduché stačí hrát čistě a tvrdě a nedat jakoukoliv záminku k vyššímu trestu, ale vyškolit třeba Klímu z HK to by se mi líbilo🙂.

Kdo to byl ten jak smutně říkal že to budou Pardubice?🤣🤣 Normálně se ve mě začíná probouzet sociální cítění a chce se mě tomu dotyčnému poslat balení kapesníků 🤦🤣
Jirka Tlustý …ten, jak sám často říká, co nemá Pardubice rád…

Na EliteProspects je smlouva zatím zobrazena jen jako „27/28“ (tedy sezóna 2027/28) bez uvedení přesného počtu let nebo platnosti, což je běžné u předběžných profilů. Nicméně externí tiskové zprávy jasně říkají: příchod na jeden rok. Toto potvrzují zdroje jako The Hockey News nebo CBSSports, které uvádějí „jeden rok”:

John podepsal na 3 roky.

Jednoduché stačí hrát čistě a tvrdě a nedat jakoukoliv záminku k vyššímu trestu, ale vyškolit třeba Klímu z HK to by se mi líbilo🙂.
Bohužel, tady u nás v tomhle rybníčku s touhle DK to nestačí!
Přeju si, abych se mýlil, ale bude to mít těžký a vůbec bych se nedivil, kdyby mu to tu velmi rychle znechutili.....
Ale jak říkám - kéž bych se mýlil!

Zatím bych byl v klidu. Uvidíme, jaké budou letos trendy v pískání? Rozhodčí mívají v srpnu před sezónní kemp, testy a zkoušky, takže začátkem září by mělo být jasno. Hlavně aby měli všichni jednotný metr, a ne, že tenhle píská víc tohle a druhý zase něco jiného. To by si měla komise rozhodčích pohlídat.

Zatím bych byl v klidu. Uvidíme, jaké budou letos trendy v pískání? Rozhodčí mívají v srpnu před sezónní kemp, testy a zkoušky, takže začátkem září by mělo být jasno. Hlavně aby měli všichni jednotný metr, a ne, že tenhle píská víc tohle a druhý zase něco jiného. To by si měla komise rozhodčích pohlídat.
No, bohužel jsi zcela přesně popsal, jak to vypadá každý rok: školení - prohlášení - zkraje se podle toho píská - od listopadu píská každý, co chce. Předpokládám, že to tak bude i letos, nevidím totiž žádný důvod, proč by to tak být nemělo... :(

Ludvig hraje hodně tvrdě, ale né zákeřně, to je třeba říct a pokud dá do držky nějakému zákeřnému praseti, bude to v pořádku. Jak hrát tvrdě v duchu fair play určitě umí, jeho hra je na tom postavená.

Víme co dokáží rozhodčí, ale i tady se z něho dělá řezník, to on rozhodně není, je to hráč, který nám chybí, hráč, kterého všichni chceme.

Nic nového asi.

Tohlo fórum je pořád stejný, jen se ohlásí příchod a Fšichni už mají jasno, že to bude nejtvrdší a nejlepší obránce ligy.
Ano, budu rád když budeme mít tvrdého a řízného beka, ale počkám si, až co Džony předvede na ledě. Pár hráčů co nakoukli do enejčel a v Evropě nehráli nic už tu bylo.

Nevidím vůbec problém v tom, že se zde většina fanoušků k nově příchozím hráčům upíná s nadějí a velkým očekáváním - koneckonců tady jsme pořád na fóru fanoušků pardubického hokeje.

Hráči, kteří k nám aktuálně chodí, jsou dle mne maximum toho, co lze v rámci naší soutěže získat a já jsem za každého hráče, který dostal v nejlepší lize světa šanci vděčný a těším se na něj.

Ještě nedávno jsme angažovali hráče, kteří dnes koketují s rumunskou nebo maďarskou ligou.....

Ano občas závidím, když konkurence trefí jackpot a přivede neznámého hráče, který okamžitě ohromí svými výkony - tohle nám popravdě nikdy moc nevycházelo.

Nyní jsem velmi spokojený - možná ta jména nemají takový lesk, ale rozhodně v nich je mnohem více potenciálu ;)

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno