že by příprava na nové prostředí ? ....Asi si šňupnul před rozhovorem.
Sledujte video níže, abyste viděli, jak nainstalovat naši stránku jako webovou aplikaci na vaši domácí obrazovku.
Poznámka: Tato funkce nemusí být momentálně dostupná v některých prohlížečích.
že by příprava na nové prostředí ? ....Asi si šňupnul před rozhovorem.
nakonec tam stejně skončilDostal nabídku na “B” tým.
Furt věřim, že přiletí![]()
![]()
Takže to bude John.Neprileti.
![]()
Tak o nem se uz vi, ze dorazi. To je tutovka. Ten tu bude za par dni.Takže to bude John.
Jupí !!! To bude jízdaTak o nem se uz vi, ze dorazi. To je tutovka. Ten tu bude za par dni.
v něm očekávám tak trochu druhého Písece. Nekompromisní bek, kterej ale i umíTak o nem se uz vi, ze dorazi. To je tutovka. Ten tu bude za par dni.
Přesně taknakonec tam stejně skončil
ale upřimně já jsem rád, že se s Ráďou nějak "vyřešilo" a určitě i treneři, s Radilem bychom meli v utoku 5hráču 34+ let, to je opravdu moc, navíc to jsou všechno relativně "hvězdy" a pokud by byli všichni zdravotně v pořádku, těžko by se s tím trenerům pracovalo, kdyby hráli všichni, budeme v utoku pomalejší, bude se to hrát na ukor "mladších" a když by naopak někoho treneři nechali "sedět" nebo ho poslali do Chrudimi, bude to dělat at chceme nebo nechceme rozbroje v kabině...za me ideal vekova struktura v utoku je jedna čtvrtina mladšíh hráči do 25let, dve čtvrtiny v ideal veku 26-34let a jedna čtvrtina zkušení 34+
![]()
Vrána neeeJako Vrána? Nevím jestli chceme zrovna jeho já osobně doufám že ne..problémy měl v nejlepsi lize světa aby udržel hlavu..jak to asi bude vypadat v extralize
Je to jasný Václav nemá rád červenou.Vítkovice nové logo
Tady ho máš.A co nějaký hráč jménem Cook, Kuchař, nebo něco podobného, ale nechce se mi to lustrovat, jestli tam je nějaký prospekt, který by připadal v úvahu.
Let them cook je běžná fráze.Tady ho máš.
![]()
Tomas Kucharcik - Stats, Contract, Salary & More
Eliteprospects.com hockey player profile of Tomas Kucharcik, 1970-05-10 Jihlava, CZE Czechia. Most recently in the Czechia4 with HC Rytiri Vlasim. Complete player biography and stats.www.eliteprospects.com
Já vím, ale tohle se přímo nabízelo.Let them cook je běžná fráze.
Ja bych se toho moc nechytal![]()
Manželka Kanaďanka...Tomu Frkovi se v Americe asi dost líbí když podepíše i AHL smlouvu bez možnosti jít do NHL.
Aha tak to joManželka Kanaďanka...