Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Já tedy neznám nikoho, kdo by chválil svého bývalého zaměstnavatele za to, že dostal výpověď ;)

Že bychom, ale byli originální v tom jak s hráči jednáme? Nemyslím si. Na nedávných rozloučení s hráči např. ve Spartě je krásně vidět, jak je prostředí profesionálního sportu tvrdé a řeči o familiích apod. jsou vlastně jen kecy. Zvláště u týmů, které svým hráčům nabízí luxusní podmínky a full service.

Nesčetněkrát jsem zaregistroval situaci, kdy hráč je po povedeném utkání plácán po zádech a ráno ho již nepustí do kabiny....Tohle se zkrátka děje.

Ten kdo tedy chce hrát na pohodu a za zásluhy, tak by měl zvolit o dvě kategorie nižší soutěž;)

Vše směřuje dle mne k tomu nejlepšímu - angažmá u nás si musí hráč za 1. zasloužit svým výkonem a především si té šance, že si za nás může zahrát opravdu vážit. Prvních pár "vlašťovek" bych v tomto směru u nás našel a doufám, že se z toho stane norma.

Vlastně se opět potvrdilo, že rozloučení s odchovancem s sebou někdy přináší více starostí. A je to mnohdy těžké rozhodování pro obě strany, když přijde na lámání chleba.

A jsem přesvědčen o tom, že poslední odcházející hráč nerozšíří klub Oty Janeckého a Kuby Nakládala, na to je dle mne moc inteligentní.:)

Máte pravdu chlapci : peníze šly směrem od klubu k němu, nikoliv naopak .... my mu nedlužíme nic, on nám lepší výkony ano... a jestli mu teď pardubické penízky smrdí může je do kasičky klubu vrátit.. 😀👍🏻 dáme je na mládež

Dostal nabídku na “B” tým.
nakonec tam stejně skončil :D

ale upřimně já jsem rád, že se s Ráďou nějak "vyřešilo" a určitě i treneři, s Radilem bychom meli v utoku 5hráču 34+ let, to je opravdu moc, navíc to jsou všechno relativně "hvězdy" a pokud by byli všichni zdravotně v pořádku, těžko by se s tím trenerům pracovalo, kdyby hráli všichni, budeme v utoku pomalejší, bude se to hrát na ukor "mladších" a když by naopak někoho treneři nechali "sedět" nebo ho poslali do Chrudimi, bude to dělat at chceme nebo nechceme rozbroje v kabině...za me ideal vekova struktura v utoku je jedna čtvrtina mladšíh hráči do 25let, dve čtvrtiny v ideal veku 26-34let a jedna čtvrtina zkušení 34+

Máte někdo podrobné informace, jak vlastně probíhá měření výkonnosti v rámci letní přípravy? Myslím tím, jaké konkrétní mají tabulky a na základě čeho se říká, že měli dobré či špatné výsledky.
VO2max, % tuku,wingate, skok z místa...? Googlit umím ale jak to vypadá opravdu v praxi v našem klubu.
Jde mi o možnost konkrétně porovnat výsledky, schválně jestli někdo z nás hobíků (nejen hokejových) by ty výsledky při sportování po 8 hodinách v práci neměl lepší. Když už se tu bavíme o tom, že jsou pomalí a že bychom to občas vzali za ně :)

Poslední dobou mě tam pracovní cesty celkem často zavály a kousek chodím na oběd. Hezký sledovat, jak taková stavba pěkně roste. Podobných projektů člověk za život tolik nezažije. Doufám, že to u nás taky klapne. Už jen z toho důvodu, že jsme chtěli přesun permic na lepší místa, ale skupina o pěti lidech naprosto neřešitelná.... Musíme si počkat do nového.

Jo a neodpustím si rýpnutí. Jihlava dokáže získat finance pro stavbu haly na první ligu, ale někteří extraligisti hrají v plechových boudách, kde bych se styděl parkovat i zahradní sekačku. Takže střídáme, včera bylo pozdě. Ať jsem fér, tak o našem fotbalovém skvostu se snad radši ani nezmiňuju...

Já myslím, že tohle zrovna Herčík přesně potřebuje vyrůst vedle hráčů jako Sobotka, Červus nebo Sedlák. Tuhle sezónu po odchodech se to pro něho hezky otevřelo, jestli tohle nechytne za pačesy, tak už mu nevěřím. Ideální šance pro něho kousnout se a zamakat a stát se pevným článkem. Vypadá to, že i Pešán v něm něco vidí, že ho přesvědčil tu zůstat...

nakonec tam stejně skončil :D

ale upřimně já jsem rád, že se s Ráďou nějak "vyřešilo" a určitě i treneři, s Radilem bychom meli v utoku 5hráču 34+ let, to je opravdu moc, navíc to jsou všechno relativně "hvězdy" a pokud by byli všichni zdravotně v pořádku, těžko by se s tím trenerům pracovalo, kdyby hráli všichni, budeme v utoku pomalejší, bude se to hrát na ukor "mladších" a když by naopak někoho treneři nechali "sedět" nebo ho poslali do Chrudimi, bude to dělat at chceme nebo nechceme rozbroje v kabině...za me ideal vekova struktura v utoku je jedna čtvrtina mladšíh hráči do 25let, dve čtvrtiny v ideal veku 26-34let a jedna čtvrtina zkušení 34+
Přesně tak

Vítkovice nové logo

Přílohy

• Screenshot_20250704_120258_com.facebook.katana.webp
    Screenshot_20250704_120258_com.facebook.katana.webp
    104.4 KB · Zobrazení: 22
A co nějaký hráč jménem Cook, Kuchař, nebo něco podobného, ale nechce se mi to lustrovat, jestli tam je nějaký prospekt, který by připadal v úvahu.
Tady ho máš.

Tomu Frkovi se v Americe asi dost líbí když podepíše i AHL smlouvu bez možnosti jít do NHL.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno