Hokej - Archiv

• Zakladatel vlákna Zakladatel vlákna Grimley
  • Datum začátku Datum začátku
Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Jo měl ten hokej když to stálo za prd i hezky věci skvely ruce Tronči a v útoku ještě Janko sýkora
Ne, prosím, už ne.

Mezi tím zoufalstvím, co tu hrálo, bylo pár takových, co vyčnívali. Pár "průměrných". Mezi slepými..... Radši se na tu dobu snažím zapomenout. To je jak vzpomínat, že bylo za socíku levný máslo, fakt nechci, děkuju.

Klub tenkrát omylem zveřejnil kompletní hráčský smlouvy v registru smluv. Někde je mám možná ještě uložený...

No posily , pokud vyjde ten Ludvig a jeden útočník, mohlo by to být super, další hráče už asi netřeba brát, ještě možná poslat Hrádka někam na hostování.

Vláďa Růžička mě asi nikdy nepřestane udivovat😂😂😂
Hokejem vydělaný peníze rozfofrovaný. V politice to nevyšlo, tak se musí vrátit k tomu jedinýmu, co jakžtakž umí. A že to je v druhý italský lize? Holt jinde zájem nebyl a z něčeho žít musí. Časem podle mě začne prodávat svý hokejový memorabilie a tam bude sakra co na prodej...

Hokejem vydělaný peníze rozfofrovaný. V politice to nevyšlo, tak se musí vrátit k tomu jedinýmu, co jakžtakž umí. A že to je v druhý italský lize? Holt jinde zájem nebyl a z něčeho žít musí. Časem podle mě začne prodávat svý hokejový memorabilie a tam bude sakra co na prodej...
Pak se může ještě s tou svojí "Plastic Star" vrátit k vyvolávání duchů.

Vláďa Růžička mě asi nikdy nepřestane udivovat😂😂😂

Proč myslíš, že jsem o Vláďovi psal??

Já jsem zvědavej, co nakonec ti dva umělci u sporáku uvaří. Aby to nedopadlo tak, že Ojaméki do Komety, Labanc do Ruska a Lauko podepíše NHL.

Já jsem zvědavej, co nakonec ti dva umělci u sporáku uvaří. Aby to nedopadlo tak, že Ojaméki do Komety, Labanc do Ruska a Lauko podepíše NHL.
Dokud není podepsáno může se stát cokoliv, pokud k tomu dojde, ať jim přeje štěstí těm borcům, mě už prakticky bude stačit John, když přijde, a když se uzdraví Kautík...tým máme silný, a když zapojíme mládež....koukal jsem teď na Zimák živě s Bedínkou, Horákem a tím třetím a Horák tam zmiňoval něco o mladém našem obránci, že to je obránce budoucnosti, jen jsem přeslechl jméno, nevíte někdo o kom to mluvil? Nebo jsem to špatně možná pochopil a mluvil o Johnovi....díky

Jj, díky, určitě taky zavzpomínam na všechny tři zámořáky. Bavili mě a přinesli něco navíc. Možná překvapivě na mě nejvíc zapůsobil právě ten Cardwell. A to ještě před nimi mi byl hodně sympatický i ten Casey Borer. Sice za nás nikdy nedal gól, ale svých 10 asistenci a +10 si udělal. Taky solidní defenzivni player. Nevím proč pak skončil, ale skončil s pohárem jako šampion.

Status
Není otevřeno pro další odpovědi.
Zpět
Obnovit stránku Nahoře Dno